REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.8° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.8° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

BĂTAIE DE JOC pe litoral: MESAJE OBSCENE scrise de turiști pe pereții băii unui hotel din Mangalia

BĂTAIE DE JOC pe litoral: MESAJE OBSCENE scrise de turiști pe pereții băii unui hotel din Mangalia

Replica API 26 iulie 2018 | 00:29 311

După cazul din Vama Veche, unde patru turiști – care, ținând cont de evidențe, păreau a fi consumatori de droguri – au distrus o cameră, arzând toată mobila, scriind pe pereți și transformând încăperea într-o imensă pubelă, alți turiști au devastat baie camerei unde au fost cazați, într-o hotel din Mangalia.

În bătaie de joc, fără pic de respect pentru munca „gazdelor”. Astfel s-au comportat câțiva turiști care au petrecut un sejur într-un hotel din Mangalia. Au mâzgălit pereții toaletei, cu desene și mesaje obscene. „Satana was here”, „Diavolul a ieșit din mine” sunt doar câteva dintre mesajele lăsate pe pereții băii, celelalte neputând fiind reproduse într-un text jurnalistic.

„Fac turism cu multă pasiune, respect oaspeții, am zâmbetul pe buze clipă de clipă, dar nu mai pot tolera lipsa de respect pentru toată munca mea și a echipei mele! Sunt tristă, dezamăgită, lipsită de speranță. Nu avem educație? Dacă turistul se plânge, sună la OPC. Eu cum procedez, la cine să sun? Acesta este comportamentul turistului român, în vacanță pe litoralul nostru!”, este afirmația proprietarei unității de cazare, pe o rețea de socializare, prin care semnalează cele întâmplate.

Reamintim că, la începutul acestei săptămâni, reprezentantul unei alte unități de cazare, din Vama Veche de această dată semnala același comportament batjocoritor din partea unor turiști din București. Patru tineri veniți în Vama Veche pentru câteva zile de distracție au devastat camera pensiunii unde au fost găzduiți. Au ars toată mobila cu țigara, au distrus prosoapele, au transformat sertarele dulapului în imense scrumiere, au scris pe pereți X-MEN. După toate semnele, spun reprezentanții unității de cazare, tinerii obișnuiau să se drogheze în cameră, fiind găsite și niște pastile cu efect psihotrop. De asemenea, au fugit fără a face check-out-ul. Poliția din localitate a fost sesizată și a demarat cercetări, pentru comiterea infracțiunii de distrugere.

F.B.

Sursă foto: Facebook

Citește și: DEZASTRUL lăsat de patru turiști DROGAȚI: mobilă DISTRUSĂ și X-MEN scris pe toți pereții!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Niste labari de genul alora cu ,,muie PSD'' Astia sunt viitorul,plebea userista,hastagista sau nici macar atata,ci pur si simplu niste oligofreni. Ce este de remarcat,specia asta este prezenta in toata tara,nu e cazul sa ne cramponam de ce e intr-un WC pe litoral.
0
1
Se stie cine a stat in camera deoarece au fost inregistrati la receptie . hotelul are parghii legale sa si recupereze pagubele . cu plans la ziare si tv nu va rezolva educatia turistica si nici nu va rezolva problema prezentata .
7
1
Analizati desenele?! Nu vi se par detaliate,imagine plus text?! Probabil,indiciul ar fi ca sunt realizate de pacalici angajati in publicitate,cei care creaza text si imagine,benzi desenate,etc.Era perfect sa-i deseneze lu' ma-sa pe pereti acasa ca sa vada ce-a crescut.
3
0
Toata ziua sunteti cu pula in gura de la dragnea.Tineretul de azi niste cacati numai oameni nu ii poti numi.Generatia sec 21 dejectii,drogati,betivi,analfabeti.Sa ma cac pe ei si mai ales pe anca muista de sub mine
7
2
@ anca, la cat de proasta esti nu este nevoie sa te fure batranii si dracknea, ca te furi singura, mai ai putin si -ti furi si ultima jumatate de neuron pe care o ai, nu ca ai fi avut prea multi in dotare .Si folosind sintagma de la Realitatea hatag gura Anca ! de la toti batranii pesedosi liberosi ,userosi si ce partide or mai fi .Sa ai o seara plina!
6
1
Tinerii distrug peretii, iar batranii, ca dragnea, fura tot ce pot. Suntem pe drumul cel bun...
4
11
Unde este Andrei Popescu - carderul - de ce nu este la cort......mai are vreme pana la alegeri..a ratato pe Oana...
3
0
Cand nu rezista in piata victoriei talentatii scriu mesaje pe pereti. Tot obscene si evident in engleza ca sa para intelectuali!
2
7
Asa este, suntem repetenti la educatie, nu se mai vad cei sapte ani de acasa. Tineretul caruia i-a intrat in cap gresit democratia, nu stie sa respecte, sa aprecieze, sa multumeasca, sa ajute.Totul se rezuma la bani si ca li se cuvine libertate deplina ,fara a avea limite. Acest dezmat fizic si moral degradeaza societatea si omenirea.
8
0
Si ce are a face ciuma rosia cu proasta crestere a unor tampiti ca tine? Vrei sa pui impreuna doua lucruri care nu au nimic in comun!
4
6
dar si presa - precum pubela asta de Replica - aplauda manifestarea "spiritului" cand vad un mesaj in public cu "muie PSD", urmatorul pas este ce au inceput sa faca astia. Ce dracu va mai mirati? Cine seamana vant culege furtuna!
9
2
La capitolul educatie suntem repetenti .Turistii romani nu stiu sa se poarte nu au ideee de: multumesc ,pardon, scuzati si nici de buna ziua .Intra in lifturi ca hunii si habar nu au sa se comporte .Cu priviri iscoditoare ,si curiosi uita sa salute chiar si in lift .In ceea ce priveste curatenia si respectul pt munca celorlalti sunt zero . la capitolul preturi stim cu totii ce greu e sa tii personalul ,sa faci fata tiuturor """vizitatorilor """care nu pleaca cu mana goala niciodata .Trebuie sa recunosc suntem retardati rau de tot .
12
0
aceasta tara...cu tinerii frumosi si liberi...aluneca usor...dar sigur in prapastia dezamagirii...nimic nu-i intereseaza...decat....TELEFOANELE..au luat-o razna...cad pe strada...masinile claxoneaza...nimic nu-i desparte de viata si sufletul lor...telefoanele...la scoala...fumeaza..se drogheaza...pe strazi comportament huliganic...jalnic....acasa scandaluri la greu cu bietii parinti...amenitari...ca se arunca in cap in kur...ca nu sunt lasti sa se handralesca cu unul si cu altul..fac copii care vor ajunge pleava societatii...nu sunt cuvinte ...
11
3
Pentru cel de.jos cu preturi si servicii Daca nu iti place pretul sau camera de hotel nu stai nu te obliga nimeni dar asa este romanul .... daca era in alta tara nu facea asta ca isi lua amenda cat casa... si nu pleca pana nu o platea
16
1
Cred ca gazdele isi bat joc de musterii prin preturi vs servicii!
8
10
Tu suni la 112 si faci plangere pentru distrugere!
20
0
.....e o cruda si trista realitate !
19
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108