REPLICA ONLINE CONSTANTA

11° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
11° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Bătrână în vârstă de 80 de ani, EVACUATĂ! RAEDPP susţine că ocupase abuziv un apartament; ce soluţie a fost găsită pentru ea!

Bătrână în vârstă de 80 de ani, EVACUATĂ! RAEDPP susţine că ocupase abuziv un apartament; ce soluţie a fost găsită pentru ea!

Replica API 1 august 2019 | 14:18 442

click pe imagini!

O bătrână a fost evacuată din casă cu toate lucrurile agonisite de-a lungul vieţii: haine, canapea, oale, frigider... Imaginile care trezesc compasiunea şi în acelaşi timp revolta s-au consumat miercuri, 31 iulie, pe strada Siretului.

Constănţenii care au sesizat situaţia au comentat că administraţia publică locală îşi bate joc de femeia în vârstă de 70 de ani, o respectabilă artistă pensionară, Rodica T. Desigur că, la prima vedere, înclini să crezi că instituţiile aflate în subordinea Primăriei Constanţa au comis un abuz, iar funcţionarii sunt oameni lipsiţi de suflet. În realitate, după ce s-a mai estompat şocul provocat de imaginile cu bătrâna în stradă, din consultarea documentelor rezultă că femeia ocupase abuziv un apartament cu două camere din imobilul situat pe strada Siretului, imobil ce aparţine Regiei Autonome de Exploatare a Domeniului Public şi Privat.

„S-a discutat cu doamna atunci când s-a descoperit că ocupa abuziv locuinţa, ba chiar i s-a dat o mână de ajutor pentru a completa dosarul în vederea obţinerii unei locuinţe sociale de la RAEDPP. I s-a şi atribuit o locuinţă, legal de data aceasta, în zona Salvare. Doar că doamna a refuzat. Dânsa vrea acel apartament de pe strada Siretului, pentru că este mare şi este în centru. I-am explicat că nu se încadrează, că avem cazuri de familii cu 3 copii, 4, pe care îi repartizăm în apartamente aşa mari. Şi dânsa primeşte tot un apartament cu două camere, dar mai mic, în zona Salvare. Am luat în calcul să fie şi la parter, pentru că este în vârstă şi să nu fie nevoită să coboare şi să urce scări până la etaj”, au explicat reprezentanţii RAEDPP. „De altfel, doamna ştia că venim cu evacuarea, avea bagajele făcute. Am avut ordin de evacuare, de la executor, nu ne-am dus peste dânsa fără. Din nou, am invitat-o să o ducem la noul ei apartament, dar nu a vrut. Mâine (azi, joi, 1 august – n.r.) mergem iar acolo, să vedem dacă s-a răzgândit. Sigur se răzgândeşte”, au mai precizat reprezentanţii RAEDPP.

Alexandra CUCU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
RAEDPP javre ordinare si infecte spagarii inputiti
2
0
VACA IDIOATA e o baba de 80 de ani ce mortii tai de proasta ce esti crezi ca stie aia si aia are bani de avocati si alergatura? vaca imbecila
1
1
Dar toate ciorile din pta ovidiu,din centru .... la astia va e frica sa mergeti, asa-i ?
11
1
Ba voi chiar sunteti batuti in cap, nu intelegeti ca baba nu vrea ap moka cu 2 camere, vrea cu 3 camere
11
2
Bine sa zicem ca ocupa abuziv, dar ciorile care stau abuziv prin diverse locurile nu le vad, bine ca a nimerit o batrana.
11
1
dar de unde stiti ca sigur se razgandeste?eu zic sa ramana acolo, sa faca plangere penala si actiune in instanta si vom mai vedea
9
3
Rapid la raedpp voi face o plangere penala la parchet cu acte dovditoare despre combinatiile acestor penali intre 2007 si 2014
7
0
Legile sunt pentru cei mici si slabi. Pe restul nu-i deranjeaza nimeni!
7
1
Primaria are de recuperat in urma procesului Retrocedarilor 200 de hectare. Pe hectarale alea si-au construit toti smecherii,iar primaria nu a reusit sa recupereze 1 cm, desi are ordin judecatoresc. A reusit insa sa recupereze mai mult de la acesta batrana. Noroc cu replica, care a reusit sa faca lumina si sa ne lamureasca ca primaria isi face datoria. Bravo.
16
0
Locuintele sociale MOKA, spatioase, se dau IN CENTRU ??? Altii muncesc de capiaza si baga credit o viata pentru o chestier cat de cat apropiata de Centru si RAEDPP ofera asta MOKA ???? Atunci de ce dracu' sa mai muncim si sa mai respectam legile in tara asta, fratilor! DNA, ma scuzati daca va stric somnul, dar aici nu putem inventa nici-un prejudiciu?
16
0
Sapati mai adanc la raedpp veti descoperi ,foarte multe ilegalitati si abuzuri, dar cu cine sa te lupti!!! S-a instalat o clica de penali in fruntea raedpp, care fac ce poftesc, si care nu vor disparea pana la disparitia psd.
20
0
evacuare selectiva, altfel au chiriasi care trebuiau evacuati ca asa a hotarat instanta si ei ocupa bine merci casele..
17
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108