REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.7° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
12.7° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Bianca Drăgușanu a izbucnit în lacrimi la tv, chiar de ziua ei. Relația cu Alex Bodi este tot mai tensionată. „Dacă eram fericită, veneam și dansam”

Bianca Drăgușanu a izbucnit în lacrimi la tv, chiar de ziua ei. Relația cu Alex Bodi este tot mai tensionată. „Dacă eram fericită, veneam și dansam”

Replica API 7 martie 2020 | 00:00 1292

Bianca Drăgușanu

Bianca Drăgușanu a fost invitată, în ziua în care a împlinit 38 de ani, la Teo Show, de la Kanal D, unde a făcut declarații dureroase despre căsnicia cu Alex Bodi. Vedeta a mărturisit că nu este fericită și că nu știe ce decizie să ia în privința relației cu afaceristul.

Bianca Drăgușanu a declarat că Alex Bodi a fost prima persoană care a sunat-o de ziua ei, însă lucrurile nu au fost deloc așa cum se aștepta vedeta. „Primul telefon a fost de la soțul meu, la ora 12.00. problema este că după aceea m-a sunat și m-a ținut la telefon 45 de minute, l-a deranjat o poză pe care mi-am pus-o pe Instagram și care a considerat el că este prea vulgară. Puteam să-mi spună să o scot, nu să-mi facă teorie 45 de minute. Se pare că pe el îl nemulțumește acum faptul că eunt prea sexy”, a declarat Bianca Drăgușanu la Teo Show. Nu și-a mai putut stăpâni lacrimile Momentul culminant al emisiunii Teo Show a fost produs de lacrimile Biancăi Drăgușanu, care nu s-a mai putut abține, dând de înțeles că relația cu Alex Bodi este una tensionată.

„Situația este in felul următor. Eu tot încerc de un an jumătate, tot încerc să fiu cea mai bună variantă a mea. Eu sunt un om mândru de mine și de realizările mele. Consider că nu am ce să îmi reproșez, mai ales în relația pe care o am cu actualul meu soț, cu oamenii alături de care lucrez. Eu consider că am milioane de motive să fiu fericită și să fiu iubită. Nu vreau să plâng de ziua mea, dar plâng.

Eu sunt un om atât de transparent încât am ajuns de nu mai pot să mă prefac. Dacă simt să plâng, eu plâng. Dacă eram fericită, veneam și dansam. Sunt în situația in care singurul lucru ca să mă descarc e ca să fiu asa, plângând de ziua mea, cine știe ce se poate întâmpla până diseară. Poate lucrurile se vor schimba în bine și se vor remedia. Inițial ieșisem să ieșim la un restaurant, dar datorită faptului că la mine lucrurile nu sunt foarte clare, încă nu știu ce o să fac. Știe toată lumea și știe o țară întreagă, vedeți cum sunt. Știu doar că azi e ziua mea și că ar fi trebuit să fiu fericită. Anumite chestii nu depind neapărat de mine. Mama mă întreabă „mai poți?”. Teoretic, Dumnezeu îți dă cât poți duce, dar eu simt că nu mai pot să duc. În momentul în care am să vorbesc, eu cred că ar vorbi foarte tare faptele. Când voi veni să vorbesc desper ce mi se întâmplă, mă voi simți eliberată”, a declarat Bianca Drăgușanu în direct la Kanal D, potrivit Wowbiz.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cand te uiti la buzele ei vezi femeia de casa ...mare!
1
0
Ce realizari? La gimnastica artistica era proba de maciuci. Realizari am eu : 40 de mielute ,20 de capre mai frumoase ca tine si cu trei litri de lapte pe zi ,tate mari fara silicoane si stau cu un singur tap. Tie nu-ti ajunge un batalion de soldati statuti.
8
0
din curve nu faceti niciodata femei de casa .asta mai stie ca are copil ? ca era pe toate saiturile cum a nascut ea si cum creste copilul "cu bone" acum trage pe nas in cluburi si face pe neprihanita
9
0
Bodi vrea s-o faca femeie de casa dar panaramele nu pot ajunge la faza asta niciodata
9
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272