REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
11.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Bianca Drăgușanu a spus că regretă relația avută cu Tristan Tate. Reacția fostului iubit

Bianca Drăgușanu a spus că regretă relația avută cu Tristan Tate. Reacția fostului iubit

Replica API 14 august 2021 | 19:30 1982

Tristan Tate nu s-a putut abține să nu comenteze videoclipul care deși este de luni bune pe internet, a ajuns abia acum la urechile lui! În timp ce Bianca Drăgușanu povestea că relația cu el este una dintre cele pe care le regretă în totalitate, ei bine, "celebrul crai" a răbufnit. Reacția acestuia nu a fost deloc una plăcută, ci din contră, mult mai dură decât ne așteptam cu toții.

Ne aducem cu toții aminte de momentele în care Tristan Tate și Bianca Drăgușanu se afișau împreună. Ei bine, se pare că după trecerea timpului, cei doi nici nu vor să mai audă unul de celălalt, fiecare apărându-se cum poate mai bine. În urmă cu doar câteva luni, diva sexy ne povestea că printre bărbații cu care regretă că a avut o relație se numără și celebrul Tristan Tate. Reacția acidă a acestuia a venit abia astăzi, semn că abia acum a ajuns videoclipul în posesia lui. Atât frumoasa blondină, cât și el, neagă toate momentele împreună, scrie spynews.ro.

Bianca Drăgușanu a mărturisit că regretă relația avută în trecut cu Tristan Tate

S-au afișat împreună fără nici măcar o reținere, însă odată cu trecerea anilor s-au dat uitării în totalitate! După ce Bianca Drăgușanu s-a despărțit de Tristan Tate și și-a refăcut viața alături de Alex Bodi pentru o perioadă de timp, ei bine, surpriză, la fel a făcut și Tristan Tate, tot cu o blondă celebră.

Bianca Drăgușanu a trecut prin tot felul de momente grele pe plan sentimental de-a lungul vieții, astfel invitată în cadrul unei emisuni cu două luni în urmă, vedeta a declarat printre altele că regretă relația pe care a avut-o cu Tristan Tate, argumentând că nu s-au sincronizat nici măcar un moment. Ei bine, această declarație a ajuns și la celebrul crai! Puțin cam târziu, însă mai bine acum decât niciodată.

Tristan Tate, reacție acidă după declarația Biancăi Drăgușanu

Tristan Tate, fostul iubit al Biancăi Dragușanu, cel cu care frumoasa blondină a avut o relație înainte de a se căsători cu Alex Bodi, a decis să nu lase loc de interpretare, astfel deși vorbele au ajuns puțin cam târziu la el, nu a ezitat să nu reacționeze. S-a vorbit despre relația lor pe toate site-urile, însă acum își aruncă cuvinte dure.

Indignat de ceea ce a afirmat blondina despre el, acesta a mărturisit că între ei nu a fost o relație, argumentând că a iubit o singură femeie în 2018 și nu este ea aceea.

"Relație? Ce relație? Am avut o singură iubită în 2018 și nu este ea aceasta!", a măsrturisit Tristan Tate pe contul său de Instagram.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
o mica parasuta gonflabila si expirataa
3
0
De ce nu puneti si o reactie de dimineata de W C ?Grimase face?Sau nu se screme de coasta scoasa sa nu-i creasca coada din noada?
2
0
nu sunt fosti iubiti sunt fosti clienti
12
0
exista vreun barbat sau client in viata asteia, cu care sa nu se fi balacarit??
10
0
dar cand i-ai inghitit copii cruzi atunci nu regretai ? Borfetis !!!
8
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212