REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
14.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

„BIZON” PE PLAJĂ: CU BOLIDUL ÎN TROMBĂ pe lângă copii!

„BIZON” PE PLAJĂ: CU BOLIDUL ÎN TROMBĂ pe lângă copii!

Replica API 17 iunie 2019 | 00:33 608

Accesul autovehiculelor pe plajă este strict interzis de legislație, iar amenda este una considerabilă! Cu toate acestea, indiferent că este vară sau iarnă, se găsesc destui care să intre cu autoturismele până în buza apei sau, pe cât posibil, cât mai aproape, invocând diverse motive: ba că doreau să admire marea, ba că voiau doar să întoarcă autoturismele etc.

Vara, însă, fapta pare cu atât mai gravă cu cât autoturismele sunt conduse pe lângă cearșafurile celor aflați pe plajă pentru a se relaxa și inclusiv pe lângă... copii aflați în cărucioare. Astfel s-a întâmplat, de exemplu, sâmbătă dimineață, în jurul orei 10.00, pe o plajă din municipiul Constanța, după cum a semnalat un constănțean. „Din categoria "Mă port ca un bou, vorbesc ca un bou, deci sunt un...." - B-981-ANG - în această dimineață a considerat că plaja este domeniul lui privat. A trecut în trombă pe lângă copii aflați în cărucior și pe lângă cei ce se bronzau.

Plângerea a fost depusă la Poliția Locală Constanța - așteptăm să vedem rezolvarea”, este mesajul celui care a semnalat fapta.

De menționat că, potrivit reprezentanților Poliției Locale, în momentul în care a fost contactată persoana care a sesizat fapta pentru mai multe informații, s-a transmis că autoturismul a plecat deja, astfel că nu a mai fost trimis un echipaj la fața locului.

Sursă foto: Paul Fulea, Facebook

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Are scursura masina buna? Are ! Primeste scursura amenda mare? De obicei nu prea.
4
0
daca o parca intr-o parcare si venea pe plaja nimeni nu vedea din ce masina a coborat, a adus-o pe plaja ca sa vada toate gagicile de acolo ce are el, ca sa agate mai multe femei, nu a parcat el acolo de geaba
2
0
O fi var cu croitorul ala ca si el tot rover alb avea
3
0
Aia de-i dau cu legea-n sus si in jos sunt intr-adevar saraci si prosti. Legea e cu cei puternici, peste tot in lume. Amenda iau tot saracanii cu skode si dacii. Refuleaza si ei la comentarii anonime, in viata reala tac malc si inghit.
5
1
In limita bunului simt ma declar revoltat de cata idiotenie, prostie, tupeu, nebunie...etc exista la acest popor. Ne meritam din plin aceasta soarta.
7
2
pune-ti streangul de gat!!! ajuta tara sa scape de nulitati ca tine!!!
6
0
tara de cocalari si pitipoance
10
2
Plaja Zoom beach masini parcate pe plaja. Suni la Politia Locala declara ca unele masini sunt cu autorizatie de la ABADL iar de restu....no comment. Daca sunt 10 masini...mai merg parcate inca 20 ca aia e. Legea se aplica doar pentru unii. Replica pune articole pro Politia Locala...
6
0
Va rugam sa utilizati acest spatiu de comunicare in limitele bunului simt. Suntem o societate civila in formare, avem nevoie de civism, dar asta nu inseamna ca trebuie sa latram in spirit de haita fara a respecta, macar, gramatica. Opiniile trebuie sa contina si bun simt. Acest spatiu nu este pus la dispozitie pentru limbaj grosolan si frustrari. Va multumim !
5
7
Bey ce partz obraznik are tanganyka aia!!! Ii vine pampersul k lumea! Cred k si A EI e rupta!
4
0
Fiti cuminti ca il pun pe taticul meu nas pe voi
1
2
Pun pariu ca voi astia care comentati sunte ti niste saraci! La munca cu voi!
1
13
Sezlonguri obligatorii, masini ale bogatanilor, golanie, jeg si vrem sa avem turism. Jale mare
25
0
La Zoom Beach sunt parcate aproximativ 50 de masini fix pe plaja, aceeasi situatie si in parcul de la consilieri, str Roterdam
11
2
amenda cea mai mare jegosului !
22
2
Amenda vreo 50000,masina confiscata si fara drept de permis vreo 10 ani,nu mai vezi cocalari facand figuri...legi slabe si interpretabile care fac vreun avocatel semianalfabet celebru...
44
1
La barul Esvar de pa plaja din Constanta este parcare pe plaja si nimeni nu sesizeaza iar o alta sesizare pentru cei de la apele romane oare unde au scurgerea si canalizarea cei de la Barul Esvar ?
24
2
sunt smeker. le platesc amenda la militieni cu banii de tzigari si daca vreau maine ma plimb iar pe plaja. sa muriti de oftica
1
28
uite de ce este bine sa ai o grenada la geb
18
5
Asta cred ca are fabrica de dulcuri angelo si sta in ovidiu nu sunt sigur daca masina e de aici cum zic eu cumparata in lizing sau e din buc . Intr-un cuvant votant psd spalat pe cap cu sapun psd a cumparat teren de la mazare printre blocuri a bagat blocuri
21
13
Numarul de inmatriculare este: B 981 ANG
35
3

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108