REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
16.4° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Black Friday: Ţepe cu electronice şi electrocasnice

Black Friday: Ţepe cu electronice şi electrocasnice

Replica API 24 noiembrie 2012 | 11:18 924

Vinerea Neagră, o mare vrăjeală?! Ziua reducerilor în ceea ce-i priveşte pe comercianţii de produse electronice şi electrocasnice, dar nu numai, a venit... cu blocaje şi stocuri epuizate rapid pentru site-urile şi magazinele care oferă reduceri. Încă de dimineaţă, cumpărătorii au dat iama la cumpărături pentru a-şi achiziţiona produsele dorite.

Ziua în care marile lanţuri de magazine oferă reduceri substanţiale a produs o mare de nebunie în magazinele din Constanţa, dar şi pe site-uri. Dis de dimineaţă constănţenii au luat cu asalt magazinele Flanco, Altex, Domo, Tonis Trade, eMag pentru a-şi achiziţiona produse la reducere. Ofertele sunt surprinzătoare, de la 30% până la 60% reducere. Cei care nu ajung prea des în astfel de magazine sunt impresionaţi de preţurile afişate la raft, însă clienţii fideli recunosc că Black Friday nu este decât o vrăjeală. De ce spun asta? Pentru că în urmă cu câteva zile preţurile au crescut substanţial, pentru ca în ziua cea mare, ele să poată fi reduse substanţial. Iar asta o spun şi angajaţii magazinelor sau foştii angajaţi care au luat parte în trecut la astfel de evenimente. Astfel, cum găsim marile reduceri? La magazinul Tonis Trade din Constanţa absolut toate produsele au fost reduse - anunţă comerciantul. De exemplu, o maşină de spălat care, chipurile, a costat 1.400 lei, cumpărătorii o pot achiziţiona Black Friday cu 1.000 de lei sau 1.100 lei. Foarte interesantă reducere, însă, dacă veţi studia cu atenţie ofertele din zilele trecute, veţi vedea că o maşină de spălat costă în multe magazine (şi nu vorbim despre o maşină de spălat de mâna a doua sau de calitate inferioară) tot în jurul a 1.000 de lei! Un frigider care, în zilele obişnuite, comercianţii anunţă un preţ de 2.500 lei, el poate fi achiziţionat cu 2.000 lei. Un aspirator la preţ de 400 de lei, el poate fi găsit, redus, la 200 de lei sau mai puţin - constatăm că practica este similară ca în cazul maşinilor de spălat. Iar Alte magazine au oferta Black Friday doar pentru câte produse, din fiecare categorie, însă unele dintre ele, cum ar fi Altex, stocul unor produse a fost epuizat, cum ar fi maşinile de spălat. Se pare, însă, că această categorie este cea mai căutată de constănţeni, la fel şi electronicele, cum ar fi laptopuri sau telefoanele mobile. În concluzie, la finalul zilei, comercianţii îşi numără câştigurile, bucuroşi că românii şi-au luat ţeapă!

M.S.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce sa te faci cu oile obediente mancatoare de nutret. Va face voua reducere ca se incurca de ele in magazin este?.. Pfff planteta asta totusi.. Nu degeaba adevaratii conducatori ai lumii ne au pus botnita la gura. Suntem tratati exact cum suntem. Niste animale proaste.
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108