REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.7° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
12.7° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Bogdan Despescu atenționează polițiștii să evite abuzurile

Bogdan Despescu atenționează polițiștii să evite abuzurile

Replica API 2 mai 2020 | 00:00 1255

Chestorul-șef de poliție Bogdan Despescu, secretar de stat la Interne, a transmis vineri la Digi24 un mesaj către toți angajații din sistemul de ordine publică: nu contează cine este și structura din care face parte, nu se va permite încălcarea legii.

Bogdan Despescu

Mesajul vine după ce ministrul de Interne, Marcel Vela, a declarat joi seară că „avem probleme cu Poliţia locală care amendează, care nu respectă toate prevederile ordonanţelor în litera şi spiritul fiecărei ordonanţe”.

Bogdan Despescu a declarat că situațiile în care au fost reclamații legate de intervențiile polițiștilor locali se află în verificare și „în functie de rezultat vor fi măsuri”. „Dacă cineva încalcă legea, nu contează cine este și de unde vine, noi nu admitem în niciun fel încălcarea legii. Toleranță zero pentru abaterile de la lege, indiferent din ce structură face parte”, a declarat Bogdan Despescu, potrivit stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pai acum ma retardule cand mai sunt cateva zile pana la expirarea starii de urgenta??,pana acum ce mortii tai ai facut??
0
0
Peste ocean nu ma amendeaza nimeni ....fara declaratii pe propria raspundere...filtrele se fac mai mult ptr betivi si drogati...nimeni nu este amendat aiurea....intrebati romanii din strainatate .
2
0
sunt,oamenii tb informati,ajutati,e nevoie de empatie,...asa se face in Canada,dar e mult mai simplu sa fii mitocan si sa aplici amenzi la greu,...ce naiba ..e democratie
5
0
Ati dat dovada de maximul de incompetenta care se putea atinge, toti anii de dupa revolutie sunt aruncati la gunoi de catre acesti putoi care s-au trezit stapani de sclavi. Domnule Despescu, daca erai un om destept luai toate abuzurile semnalate punct cu punct, anulai amenzile, prezentai scuze... dar atat se poate. PNL PSD tot aia e!
7
1
Militia,securitatea sunt institutii care si-au schimbat numele in Politie,SRI. In regula,schimbi ambalajul dar daca continutul ramane cam la fel,la ce sa te asptepti? Romania e plina de marfuri contrafacute legal,adica marci celebre alimentare,tigari,de igiena au numele celebre,ele fiind de fapt marfuri ca pe vremea comunismului dar numai la noi,in Romania. Romanii nu mai au repere,sunt obisnuiti cu raul,tot ce e rau e normal. Abuzurile sunt definitorii ,romani stiu ca autoritatile sun la fel ca interlopii,atunci cand esti nevoit sa fii in relatii cu indivizii.
4
0
Cate cadre suspecte de abuz ati cercetat disciplinar iar dintre acestea cate dintre cele dovedite au fost sanctionate si in ce mod?
4
0
militienii lui kkt cel mare se simt nemai pomenit in vremea asta de necesitate,dorm de n-au aer cu basini la cur,cine sa-i vada,cetateanul la sula lui de anlfabet functional,vremea muie peneleilor si a lui muieiohanis
5
1
300k de amenzi este cam mult si ce amenzi ....pe Baniciu lati amendat cu 100 de milioane Dar MAI a pierdut in capital politic 1000 de miliarde daca intelegeti ce spun.
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272