REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
14.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Bogdan Huțucă: „Bugetul CJ și cel al Primăriei Constanța pentru 2023 au fost adoptate cu succes”

Bogdan Huțucă: „Bugetul CJ și cel al Primăriei Constanța pentru 2023 au fost adoptate cu succes”

A.F. 2 februarie 2023 | 18:40 899

Bogdan Huțucă, președintele PNL Constanța a transmis că bugetul Consiliului Județean și cel al Primăriei Constanța pentru anul 2023 au fost adoptate cu succes.

Bogdan Hutuca: „Bugetul CJ si cel al Primariei Constanta pentru 2023 au fost adoptate cu succes”Bogdan Huțucă

,,Votul acordat de majoritatea consilierilor județeni și locali confirmă faptul că fondurile de investiții ale acestor instituții sunt echilibrat distribuite către toate domeniile de interes. Personal, am observat că, pentru domeniul sănătății, al infrastructurii, al educației, al culturii, precum și cel al protecției sociale, sunt sume considerabile prevăzute în buget.

Pe un fond de crize peste care se suprapun creșteri ale prețurilor materialelor de construcții, este apreciabil curajul, atât al președintelui CJ, Mihai Lupu cât și al primarului municipiului Constanța, Vergil Chițac de a continua investițiile și de a veni în sprijinul comunității locale. După mult timp, în Constanța se vor derula proiecte de anvergură, investiții care vor schimba complet imaginea despre zona noastră și de care vor beneficia mai multe generații. Anul 2023 va fi crucial pentru că este nevoie de o gestionare extrem bună a marilor proiecte de investiții, iar una din provocările pe care le vor avea administrațiile locale din toată țara va fi presiunea privind execuția bugetară.“ a precizat deputatul Bogdan Huțucă, președintele PNL Constanța.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
asta cine mai este? aburitor.
0
0
si termoficare : iar s-au oprit caldura si apa calda; din 25 ianuarie sunt mai mult oprite iar intre avarii temperatura este atat de scazuta ca este tot frig in casa si mai vine si gerul vreo 10 zile
0
0
Felicitari!!!, Vin alegerile si veti primi ce meritati, bugete pentru ce ???? DEMISIA Salarii si mai ce pentru primari??? Jigodiilor ajunge cat ati furat cu v****l Popescu si acel specialist de la un minister care ranjeste cand vorbeste, Un BOLOJ din Ardeal. PNT-CD scrie pe voi dar nu o vedeti de ingamfarea voastra. PSD o sa va spulbere.
0
1
nu ati dat o gramada foarte mare de bani la termoficare sa lucreze 24/24 din mai pana in septembrie inseamna ca iar v-ati batut joc de noi ca in anii trecuti si mai ales ca in toamna si iarna asta in care avariile si intreruperile pentru modernizare au fost mai dese si mai lungi ca niciodata; vara trecuta nu s-a lucrat aproape deloc - ceea ce este magarie si nesimtire la maxim; sper sa nu aveti magaria sa faceti la fel si vara care vine; ar trebui stransi si toti cainii de pe strazi - pentru asta ati dat bani sau ati uitat ? dar pentru wc-uri publice in tot orasul ? pentru ca numai in evul mediu nu aveau orasele wc-uri publice, noi suntem in aceeasi situatie in 2023 dupa cateva sute de ani
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108