REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.6° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
16.6° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Bombă la vârful ANR. Șef acuzat că a obținut funcția cu documente false; procurorii au intrat pe fir

Bombă la vârful ANR. Șef acuzat că a obținut funcția cu documente false; procurorii au intrat pe fir

Mirela PASCAL 22 octombrie 2022 | 00:00 11435

Sunt câțiva ani buni de când la nivelul ANR s-a format un... cuib de viespi, lucrurile ajungând într-un hal de degradare încât ai senzaţia că instituția s-a transformat într-un mare cămin familial, unde  fiecare a angajat pe fiecare, rude, familii, veri, nurori, gineri, etc. Nu de puține ori s-a scris faptul că funcțiile au fost făcute cadou unora fără minimă experiență, fie că vorbim de funcții de execuție sau nu. Iată că, din nou, bomba a explodat, și a ajuns până la procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța. De data aceasta vorbim de acuzații mult mai grave, de falsificare a documentelor, iar vizat de dosarul penal este chiar Alexandru Pilat, fiul fostului director din Primăria Constanța, Ionel Pilat. Chiar ANR a sesizat procurorii cu privire la aceste suspiciuni.


Alexandru Pilat a fost pârât procurorilor, de unul din șefii ANR, că s-ar fi folosit de documente false în ceea ce privește stagiul și astfel a obținut brevetul de care s-a folosit pentru a obține postul de la ANR. Mai exact, și-ar fi falsificat vechimea în carnetul de marinar. Pilat lucrează de mulți ani în ANR și a fost șeful serviciului Inspecții Terminale și Gas Free, ulterior ajungând pe o funcție de execuție. Dosarul este mai vechi, deschis de procurori în 2019. Între timp, ceva s-a întâmplat, iar cauza s-a clasat. În decembrie 2020, procurorii au cerut redeschiderea urmăririi penale, iar Judecătoria a admis cererea. Pe 11 octombrie, tot procurorii au cerut, la Judecătoria Constanța, desființarea unor înscrisuri, ANR și Alexandru Pilat având calitatea de pârât.  Pe 16 noiembrie, magistrații vor analiza solicitarea procurorilor.
 

Pilat: Nu am folosit documente falsificate

Contactat pentru un punct de vedere, Alexandru Pilat a declarat că nu este vinovat și că își va dovedi nevinovăția. ”Nu este adevărat. N-am comis niciun fals. Documentele au fost emise de ANR.  Emitentul e ANR, nu le-am emis eu sau altcineva. Există un dosar, am încredere în justiție și se va dovedi că am dreptate. Nu am folosit absolut deloc documente falsificate. Este o răzbunare, o anume persoană m-a reclamat. Am avut comisii de examene pentru orice post, sunt angajat de aproape 17 ani. De-a lungul carierei mele am avut calificative numai de Foarte bine”.
Pilat a mai precizat faptul că nu a fost audiat de procurori până acum. ”Mi s-a trimis în 2019 o citație ca martor, nu am fost citat, audiat la Parchet absolut deloc”, a mai completat Pilat.

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asa si, ce mi ați făcut? Dacă mă dădeați afara,se presupune ca era adevărat ce spuneți și ce ați reclamat,dar sunt bine merci pe post și vă dau la mooie ca s a văzut ce ați putut sa mi faceți ,adică nimica!
0
0
Asa si, ce mi ați făcut? Dacă mă dădeați afara,se presupune ca era adevărat ce spuneți și ce ați reclamat,dar sunt bine merci pe post și vă dau la mooie ca s a văzut ce ați putut sa mi faceți ,adică nimica!
0
0
Asa si, ce mi ați făcut? Dacă mă dădeați afara,se presupune ca era adevărat ce spuneți și ce ați reclamat,dar sunt bine merci pe post și vă dau la mooie ca s a văzut ce ați putut sa mi faceți ,adică nimica!
0
0
EXISTA O PRACTICA PRINTRE NAVIGATORII ROMANI SI POATE SI PRINTRE CEI STRAINI SA ISI "ROTUNJEASCA" PERIOADELE DE IMBARCARE PT A INTRA LA EXAMENE! SPRE DEOSEBIRE DE "PERSONALUL" BREVETAT DIN ANR CARE NU ARE NICI O ZI LA BORDUL NAVEI SI AU BREVETE MAXIME! OARE CUM L-OR FI OBTINUT?? VOR FI INTREBATI CAT DE c*rÂND CUM SI-AU OBTINUT BREVETELE FARA A FI IMBARCATI O ZI ???
1
0
Legal are dreptate: 1. examenele s-au desfășurat in mod legal,nimeni nu a fost prins cu șpagă iar ca de obicei camerele ptr randul din spate nu au mers sau au fost puse in altă pozitie, tot poporul cunoaște trucul,2. Nu el a verificat si a emis acte false ,ci ANR prin reprezentanții să-i. Să o luăm metodic, cine este la ghișeu trebuie să verifice actele, care mai apoi sunt controlate si supervizate de catre un șef,un domn pe nume Pană ,iar ptr atestate ultimul care verifică si aprobă este șeful ANR. Deci domnii procurori trebuie să cheme la audieri 3 persoane : persoana de la ghișeul, șeful de serviciu si directorul ANR.Ultimii 2 trebuie să dea explicatii in ceea ce priveste semnaturile. Dacă se constată ca documentele sunt false ,atunci ANR trebuie sa depună plângere penală iar procurorii să extindă ancheta. PS. Trebuie angajat Hercule Poirot, ptr acest caz.La câte pile si proptele de partid sunt in ANR , ptr DNA C-ta va fi un caz fffff.complicat
1
0
,,Bomba la varful ANR,, , ,,cuib de viespi,, , acum vad ca prin teritoriu avem si speciali. Cu ce sunt mai speciali ? Ce urmeaza ?
31
2
O fi aici ,,cuib de viespi,, dar si pe Herastrau trebuia deratizat de mult timp. Cu o mana de tamaie si un mare sobor de preoti obligatoriu trebuie dat si la giurgiu.
41
2
Nu este vorba de curaj ci de regrete ale Baronului de Giurgiu. Se vb. ca el a insistat pentru închiderea acelui loc si mutarea specialilor de la Herastrau.
42
1
Nu isi murdareste el manutele alea fine, isi pune lingaii sa o faca. Si o fac !
43
3
Oui ! La Mai Marele de la Zonala Giurgiu functioneaza Big Brother de mult si cu succes. Stieeee el ce face !
47
2
Asta cu inregistrarile Mezy a invatat o de la Mai Marele lui de la Zonala Giurgiu. Ala este maniac dupa inregistrari si supravegheri.
63
1
AI PUS INREGISTRARILE IN CARE TE INJURA PILAT SI TE AI FACUT DE CEL MAI MARE CACAT , MAI MARE DECAT ATUNCI CAND TE AU CONDAMNAT SI CAND TI AU GASIT IN CLOUD POZE CUM MANAREAI OFERTELE DE REPARATII AUTO CU MANOLE DE LA ARSVOM! DU TE ACASA PENALULE
2
1
Nu sa desfiintat, ci doar sa mutat. Ramane valabila mentiunea cu, curajul.
69
1
Barea bomba a anului ! A fost desfiintata bucatareala de la Herastrau ! Cineva a avut mare curaj. Pentru cat timp ?
81
1
IONAS, SCARNAVIE PLETOASA SA ITI DAM LA MOOIE TOTI DIN ANR SI TIE SI LU BAZMUTA TA
0
0
Ce pwola mea vreti mai covrigarilor care mâncați la împinge tava Seamen Pub,nu v-am văzut în viața mea la The View să mâncați un Black Angus sau sa probați ceva la Pick,pe nici unul dintre voi! In afara de covrigii lui Mertecu și de Halta Traian Confiscate nu mâncați și nu va îmbrăcați din alte părți! :))))
1
2
REPULICA ESTE A NOASTRA SI II JUDECAM NUMAI PE AI NOSTRII. CE CAUTA OLIGARHUL DE LA GIURGIU IN DISCUTIILE NOASTRE ?
1
0
IA DA-VA-N POOLA MEA CA M-AM DISTRAT DESTUL CU VOI RA-TI AI DREAQU DE SARACII
0
1
AM FOST IN GERMANIA SA SPAL WC URILE NEMTILOR SI SA STERG BABE LA c*r DE CACAT SI ACUM M-AM INTORS LA ANR SA MANANC TOT CACATU PE CARE L-AM SPALAT!
0
1
Ce treabă are Giurgiu și carnetele ma-ti ? Ce tot scrii de Giurgiu și de oligarhul pooli?
2
22
Iar este bine la marina Giurgiu dupa examen de permise de barci. Sa vezi cand om avea examene in fiecare saptamana. Hai pa bai saracilor cu un apartament si Opel sau Logan.
0
0
BA BOSCHETARILOR STANCU SI CU MOSTEANU STATI CU GOAZELE ROZALII SA VA FOOTA m**i,DACA II ORDONA MEZY LUI STANCU SA NU FLATULEZE DOUA SAPTAMANI,EXPLODEAZA!
0
1
Ziceti voi că mă tolerați și că va amuzați pe seama mea?Pai cine plm va baga mă in seama pe voi,mâncători de covrigi ??
0
1
Sunt câțiva ani buni de când la nivelul ANR s-a format un... cuib de viespi, lucrurile ajungând într-un hal de degradare încât ai senzaţia că instituția s-a transformat într-un mare cămin familial, unde fiecare a angajat pe fiecare, rude, familii, veri, nurori, gineri, etc.Pai cine a angajat finele și nașele la CPT etajul doi și le a și futut după aia??Mezzei Capitanul Portului Constanța.A făcut la Capitanie neamul Soimarestilor
1
1
AI VENIT OF 2 IN CAPITANIE SI TE AI FACUT COMANDANT LA ANR DAR SI CONDAMNAT,JEAVRA PENALA BOSCHETAR NOTORIU
0
1
TOTI CEI CARE AU BREVETE "EXISTENTE" LUATE IN ANR SI EXPIRATE DE ACUM 20 DE ANI VOR FI PUSI IN DISCUȚIE! m***i,TRANDAFIR,ZANFIR,AU VENIT IN SISTEM OF 3 IAR ACUM,DUPA 25 DE ANI SE DAU MARI BREVETATI! BREVETUL IL PIERZI DACA NU NAVIGI MOS-MARTINE
0
0
BUNA ASTA CU CDT.DIN PORTUL HERASTRAU. PENTRU COLANTAREA AUTO DIN DOTAREA ANR TREBUIE APROBAREA OLIGARHULUI DE LA ZONALA GIURGIU, CEEA CE ESTE PUTIN PROBABIL SA SED OBTINA AVIZ FAVORABIL.
2
0
Se sparge gasca de COMANDANTI din Portul Herastrau ! WAW !!! Era si timpul ca tot se doreste sa se faca economie la nivel de ANR. Urmeaza colantarea masinilor ?
10
0
IA SPAGA LA FIECARE INMATRICULARE SI INSP. TEHNICA,TALHARESTE PROPRIETARII DE AMBARCATIUNI! UN SPAGAR ORDINAR SI UN BULANGIU SEMIRETARD CARE PUTE A SCONCS DE LA POARTA 1
0
0
SA I DAU MUUIE LU MA TA CU BUCATI EE CACAT SI SA MI BAG BAG p**a N MORMANTU LU TAC TU
0
0
IL CHEM PE CHIOSEA SA TE BATA LAKE FLAUSAT SA-O IAU MUMIA DE NEVASTA TA N PWOOLA
0
0
SARACILOR CU HAINE DIN COTON VA ASTEPT SI PE FIECARE IN PARTE SAU PE TOTI ODATA! CUM VRETI,LA CATE p**i AI s**t IONAS CE MAI CONTEAZA UNA! BAIETII TE VOR TUNS , SA AI GRIJA!
0
0
Modificam ordinele ca sa ne fie bine noua, sa stiti ! Dom Florin va avea libertate deplina la permise.
0
0
Se modifica ordinul obtinere permise de barca asa cum doreste Dom Florin. Deocamdată este doar proiect intrat deja pe circuit. Ma intreb, de ce nu se muta si de fapt conducerea ANR la Giurgiu ?
20
0
ALEXANRU retardatule, o sa te prindem noi pe tine si pe nevastata si o sa ti rupem dinti si ei o sa i dam la m**e cat timp te uiti tu. ai ajuns sa ajunga lumea la disperere din cauza ta. sa te vad daca mai injuri dupa ce iti rupem dinti aia cu ranga , stai linistit ca suntem in spatele tau. O seara linistita iti dorim !!!
2
11
HAI CA INCEPE SA SEMENE A CAN CAN. PAI CUM MA LANGA O PISCINA CARE ESTE O DOVADA DE BOGATIE SA LOCUIASCA UN SOLAR CU ROSII SI CASTRAVETI ? CINE LE LUCREAZA ESTE ADEVARATA POVESTE CA DOAR NU PROPRIETARUL.
0
0
In parte de acord cu tine. Poate ai vrut sa spui cei cu masini de 5-6 000. Intrebare de 110 puncte. Ce baron local adica dir. de Zonala are in aceiasi curte piscina si solar legume tomate si cine sunt cei care le intretin ?
0
0
Sa si le treaca in declaratie doar cei cu masinile de 5-60 000 E, cei cu cele de zeci de mii nici nu apar, cum nu apare un Hummer si altele.
0
1
Noi astia care avem masini de niste zeci de mii de euroi inmatriculate pe BG trebuie sa le trecem in declaratia de avere ? Oligarhul este scutit ?
0
0
,,functii fcute cadou unora fara minima experienta,,... pai un exemplu mai bun decat catanel gelatu Jr. care ar fi ? Pentru a ocupa un post de Sef de birou siguranta iti trebuie vechime, experienta,...El ce a avut?Pe tatuca DG! Unde mai pui ca acel post nu a existat ci a fost infiintat pentru DOMNIA SA. Acum ati pus toti tunurile pe acest Pilat care fie vb.intre noi cam deranjeaza pe unii. ZIC !
28
0
Cand a fost angajat Cat... Jr.la ANR cine era director general al institutiei ? Poi tu chiar vrei sa se fi respectat vreo regula la angajare ca la TOTI ceilalti ? Despre ce vorbim ? Bomba este numai in cazul astuia blamat si pus la zid. Intre Senior si Patriarhul de la Zonala Giurgiu nu este egal love ?
20
2
Catana Jr. cum a foat angajat ? Post nou de conducere infiintat pentru el, sofer personal si masina disponibile oricand, asta a însemnat bani din buzunarul ANR. Aceasta nu este bomba ? Bomba este doar in cazul unora ? Una din persoanele care poate fi tras la raspundere este Dictatorul de la Giurgiu. Prietenii stiu de ce !
33
2
haaa haaa haaa ! Permise auto Pitesti este mic copilas pe langa ce este acolo.
18
0
Bomba pe dracu ! Sa vedeti bomba cand o exploda la uzina de permise de barca de la Zonala Oligarhului.
35
0
S O LINGETI IN MINGEAC PE CRISTINA SI MIE SA MI SUGETI PWOOLA
0
2
VEDETI CA MAI SUNT 12 ZILE PANA LA SALARIU , VA FACETI DESCOPERIRE DE CARD PANA ATUNCI SUGEA MI ATI POOLA
0
2
Lasa ca produce ea. Nu sunt in aceiasi gasca in industria permiselor de barca ?
13
0
MAI BINE O DAI LA PRODUS.
29
0
Gata Pilat, ai scăpat, s-a mutat tirul pe Calintaru!
4
1
Oare a ajuns criza si pe la Giurgiu ? Nu pare, chiar din contra daca merge treaba cu scolile si permisele de barca parca merge din ce in ce mai bine! Nici pe aici nu se simte daca ANR ia astfel de masuri si cheltuie faraaa numaaaar !
23
2
Voi stiti ca ANR cumpara câteva iPhone de niste mii de euroi ? Vreau si eu unu pentru Catalina.
27
2
Chiar nu e un moderator care sa taie jegosii care scriu numai aberatii, genul de jegosi cu vocabular restrans care oricum cred ca se simt cu musca pe caciula cand comenteaza si aproape evident au un aparent dialog, care e de fapt um monolog? Pentu astia care nu stiu decat sa taie colturi sa ia spaga, p****i de put, si care stau tot timpul cu p**a in gura si cu Muia la fel, si care probabil tocmai ce s-au insurat cu o coarda penala, si care isi folosesc p**a numai ca mijloc de comunicare, avem doar sentimente de iubire...în gurã.
0
0
Ba Ionas, ai cazut in cap? te credeam baiat destept, tu te iei in gura cu cel mai infect dobitok din ANR?? te cobori la nivelu lui de cimpanzeu ?
1
0
Gata, v-ati răcorit?
1
0
Oligarhul acela pare mai degraba Al Capone, decat un director bugetar.
12
0
GIGI BECALI,O ALTA OBSESIE DE-A TA CA SI PILAT,SUGE-LE-AI p**a AMNDURORA.BINE CA NU TE POTI REPRODUCE! DACA VREI O SLOBOZESC PA MA-TA SA TI FACA UN FRATIOR SI PE MUMIA DE NEVASTA TA SA ITI FACA O ODRASLA FRUMOASA CA MINE,MANCA NE AI PWOOLA DE STERPU DREAQU
0
0
TU SCRII COMENTARII DE CAND A APARUT REPLICA! ESTI UN CACAT DE HATER CARE URASTE TOT CE ESTE IN JURUL LUI,NU ARE NICI O BUCURIE PERSONALA DECAT DE AI BARFI PE CEILATI! TU NU TE VEI PUTEA COMPARA NICIODATA CU PILAT,VII LA SERVICIU IN ACELEASI HAINE IN CARE DORMI SI MIROSI A NESPALAT DE LA 7 POSTE! AFLA CA ALA CHIAR SE DA CU PARFUNURILE LUI BECALI BOULE
1
0
SE PARE CA SI CEI DIN TERITORIU AU INVATAT METODA INREGISTRARII COLEGILOR. SE VB.CA OLIGARHUL O FOLOSESTE CU SUCCES. NICI NU ESTE DE MIRARE CA ACOLO ESTE POSIBIL ORICE.
13
0
PULIQUE DUMYTRAKE ZIS c*r DE VADANA ZIS PULIQUE
5
0
AM INJURAT UN GUNOI ORDINAR PE SANDU MEZEY
5
0
CARE FACETI PIATA PE LA VAPOARE SI TIGARILE COLECTATE LE FACETI JUMI JUMA CU SANDU MEZEY.EU DE LA EL AM INVATAT SA VIN BEAT LA MUNCA
7
0
De mine nu se atinge nimeni. m***i fratioare stai linistit esti ca intotdeauna omul meu din interiorul ANR.
3
0
Despre Oligarhul Sef Permise de barca de la Zonala Giurgiu si cum a fost angajat Catanel Junior in post de conducere cu masina si sofer la dispozitie si cum a justificat aceasta enorma cheltuiala, NIMIC ? La Capitania din Marele Port Herastrau cu Birou de Siguranta Navigatiei, NIMIC ?
20
0
Hai postacii, băgați,băgați,desconspirati cuibul de viespii,să nu iertati pe nimeni,spuneti tot despre toți!
8
2
Daca nu ștergeați jumate din comentarii se umplea serverul la Replica! Asta are postacii lui :)))))
8
1
Cred că nici la articolele lui Prodanca și Reghe nu se comentează atât că la articolele despre Pilat.Ne-a înnebunit de tot Pilat asta! Să-l bage o data la pușcărie să scăpăm de el
7
1
VEZI CA PE ALLEZY L-ATI FACUT PONTON APOI HOTEL PLUTITOR ! SA NU MAI IA PILOT CA E SCUMP SI SA NU MAI CEARA ACOSTARE! BUNA AFACERE,V-A PREMIAT PERIFAN!
9
0
DUMI VEZI CA ERA CAT PE CE CA UN CONDIDAT LA EXAMENUL DE OFF DE CART SA MEARGA LA DNA PT CA ATUNCI CAND A INTREBAT CAT COSTA BREVETUL VICEPRIMARUL STARGATE A RIDICAT 6 DEGETE IN BIROUL LUI !
7
0
Ți-ai plătit și tu ratele la casa sau ți le plateste Ionut Stargate? Vezi că există varianta să ți le plateasca din spaga MZI penalu!
5
0
Domnule DG,dar dvs sunteți făcut la apelul bocancilor CLC și erați angajat ilegal la PSC și navigați la Stargate,toate în același timp! Știu și eu și mai știu și alții!
6
0
AI VENIT IN CAPITANIE OFF II,CUM PLM AI AJUNS COMANDANT?!?
1
0
ZDREANTZA DE IONAS DANIEL MANACA CACAT DESPRE TOTI SI A REUSIT SA II ENERVEZE PE TOTI CEI CU CARE A INTRAT IN CONTACT! II BARFESTE SI-I MANACA DE c*r PE TOTI ,APOI SE MIRA DOBITOCU CE ARE LUMEA CU EL!
0
0
UMBLU CU MAMA IN INSTITUTIE SI AM FOST SA SA PAL WC-URILE IN GERMANIA DAR M AM INTORS SA MAI SUG p**a PE LA ANR
0
0
O s-o slobozesc pe ma-ta-n gat !
0
0
MULTE DINTRE COMENTARIILE ASTEA SUNT SCRISE DE IMPOTENTUL HATER IONAS DANIEL CARE NICI SAMANTA IN TESTICULE NU ARE SI E MAI BINE CA NU SE POATE REPRODUCE! DUPA CE CA UMBLA CU UNA DE-O SEAMA CU MA-SA PLETOSU E TOTAL IMPOTENT! CERE SPAGA LA FIECARE INSPECTIE TEHNICA PE CARE O FACE!
0
0
I-AM LIMBI LU MA-TA DAR VEZI CA I-AM DAT SI p**a-N GURA,DE ATUNCI MA CAUTA CU SALTEAUA,IA INTREABA-O SA VEZI DACA-S ASA IMPOTENT?
0
1
auzi teodosie,ai grija cam ce latrii pe acolo deoarece nici tu nu esti asa de departe nespalatule.
0
0
Latraul si analfabetul asta de Alexandru Pilat, era cel mai p***t din tot liceul Traian. Daca nu era taicasu ( alt limbist si sluga lui Mazare) nu reusea sa termine nici macar un liceu tehnologic! Umbla vorba prin oras , ca mai este si impotent, da la femei numai limbi. Prietenii stiu mai bine latraule.
8
1
cred ca autorii au tras cocaina inainte sa scriu articolul smr
2
0
sugeti p**a presa romana, sau oricine a fost dupa acest articol. NEFUTUTIRORIII!!!
2
6
Cică Călințăreasa este în depresie ca vița de vie nu i-a copt strugurii anul ăsta pentru vin. Ce naiba face ea la iarnă?! Voi chiar nu va gândiți cât de nasol e pentru ea? Are totuși o vârstă și nu mai e ca la 30 de ani să se ducă mereu la piață ca să cumpere ceva de băut. A îmbătrânit și ea. Voi nu va gândiți decât la voi, egoiștilor. Înainte se mai ducea și ea jos în parcare de mai primea câte o atenție. Acum, sa tott urci scările de la munca, sa intri în lift, sa apeși pe butonul de la. lift, e greu mai drago colegi, deloc nu înțelegeți. Egoiștilor!
8
1
Da va n pwla mea de săracii că m am distrat destul cu voi ăștia din ANR , știți voi care!
4
2
Au hotel in Mamaia dar lucreaza toti la stat .Cum vine asta ?
17
1
Eu te-am dat în gât. Trebuie să le fac loc la gherțoii care mi-o sug mie. Am unul pe post de coardă turnatoare. Dar mai am nevoie.
11
1
De cei de CZZ Sud nu ziceti nimic? Toti hotii cersetori care se duc pe la nave zi de zi si cer tigari, bani, motorina. Nu se mai satura javrele ordinare. Bagami-as pwla mea mare si roz in voi.
12
2
La asta actele au fost emise de ei de ANR! Nu le a făcut în spatele casei și nici nu i au folosit la nimic cum spun ei!
8
1
Ce să spun, au fost sesizați procurori. Și ăștia la fel ca milițienii... dacă prinzi hoțul adul la noi la secție ! Voi știți câți sunt ca ăsta cu documente și diplome false în funcții babane cu salarii cât casa ? Vă spun eu, câtă frunză și iarbă.
13
1
SA TI DAU LA MOOIE DE TZIGAN UNGURESC
9
1
t***n UNGURESC
9
1
SA MI BAG p**a N TINE DE c****a UNGUREASCĂ
7
1
DE HOT BETIV SI ORDINAR ,DE SIFON IMPUTIT SI DE t***n UNGURESC NESPALAT
11
1
JIGODIA DE STAICU MIHAI CODRUT A RECLAMAT CA AR COPIA PILAT PT CA NU CAZUSE PE SUBIECT SI NU VROIA SA PIARDA POSTUL! ALTFEL L-AR F FACUT PRAF PILAT CA E FOARTE BUN TEHNIC ! STAICU ERA UN p***t,ABIA SE MISCA,O CLATITA SI UN LAKEU DAR IL AVEA PE BRANZA 3E PARTEA LUI!
5
2
Nu mai ștergeti postarile!
9
1
pe cine apara replica ? Iar vreun iinfractor ?
9
0
Vezi Pulique că și tu ai ambarcari false când dracu ai ajuns CLC la 34 de ani și Dottore și Prof și Director General ?? Ai crescut precum Fat-Frumos ???
24
1
Sunt lucruri grave care se intampla in ANR de ani de zile , concursuri organizate cu dedicatie pt baizadele , amante sau tot felul de nepotisme. Este evident modul in care Alexandru Pilat a ajuns sa lucreze in ANR pe vremea lui Mazare . Taticul , Ion Pilat ,director executiv al Direcţiei Servicii Publice din Primăria-condamnat pentru coruptie la inchisoare , l-a introdus pe prostovan in PSD si i-a gasit un loc caldut la ANR . Acest idiot a fost chiar la un moment dat șef serviciu cu delegație la Inspecții Terminale și Gas Free , Doamne fereste !!!
29
1
Lumea nu stie cum era sa pice Pilat examenul de sef, pe vremea lui Sagau. L-au prins copiind si, in loc sa-l dea afara din examen, au anulat examenul, pentru ca avea un contracandidat care aproape sigur ar fi obtinut postul. Apoi au organizat iar examenul, aranjat cum trebuie de data asta.
23
2
Mooie Mooie :))))
5
0
Lasati mi sotul in pace.nu este el cel care a comandat investigatia.
9
5
Mai tii minte când beai până te kakai pe tine și te ducea șoferul Marinica acasă beat pwoola? Te așteaptă Mitica Draghici , mâine putim! Vezi că ți s-au înfundat stenturile
16
1
Paharnicul de la etajul 4 care schimaba toate wc urile si chiuvetele din institutie este bine! Ia contracte la greu, sanchi, cica nu i el pe firma este un apropiat. Procurorii de ce nu verifica? Au interes? Paharnicul nenorocit pune n pahar si, ce sa vezi, hop contractul. Cica ar avea acces la informatii nedestinate publicului, cam ca m***i cand a fost condamnat. Dar, evident, paharnicul are adapost si umbrela, doar nu i se dau moca acele contracte. Se pare ca i-a plecat si omul, si a dat demisia. Oare de ce? Ghici ghicitoare cine este?
18
3
ca peste tot unde e vorba de salarii frumoase, atentii zilnice si munca ...selecta exista gasti...de familii ,angajari neprofesionale si multa ...dusmanie!
18
1
Și eu am furat o lucrare de doctorat am primit bani grei pentru acest doctorat și funcția de ministru.Sunt un hot exact ca cel care fura ceva și trebuie pedepsit cu privarea de libertate.Dar in Romania fraieri merg in puscarie șmecherii in libertate.
17
2
O familie de penali luati la m**e
20
0
ANR trebuie desfiintat si reinventat cu alta lume. Astia de acum sunt zero barat!
43
3
Pilat si Ablachim de la gasfree, niste spagari ordinari. Cer bani de la nave.
41
3
Corect. m***i care a fost condamnat la inchisoare cu suspendare 1 an,fiind nesuspendat din functie continua sa semneze in mod ilegal documentele capitaniei cta. El este cel care isi bate joc de camarazi..inca
22
0
m***i jegul penal e capo di tutti capi in ANR. Arabi spagi si toate cele. m***i e cel ce a trimis dosarul. La bulau !!!
22
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212