REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

BOMBĂ! LIVIU DRAGNEA ÎI DĂ MAT LUI PONTA!

BOMBĂ! LIVIU DRAGNEA ÎI DĂ MAT LUI PONTA!

Replica API 29 mai 2018 | 00:32 402

PSD racolează mai mulți parlamentari de la opoziție:

PSD racolează mai mulți parlamentari de la opoziție:

Liviu Dragnea

După anunţurile privind anumite “dezertări” din PSD, primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, iese la contraatac! Social-democrata a declarat, la un post tv, că mai mulţi parlamentari din opoziţie doar ce au semnat adeziuni la partidul condus de Liviu Dragnea: „Din informațiile pe care le dețin, mai mulți parlamentari ai mai multor fomațiuni au semnat adeziuni în fața președintelui Liviu Dragnea. Eu știu că vin 7 parlamentari, e posibil să fie mai mulți”, a spus Firea.

Traian Băsescu, Valeriu Steriu

Ulterior acestor declaraţii, au apărut şi numele celor care se alătură PSD, pentru a contrabalansa avântul cu care se lăuda Victor Ponta la lansarea noului său partid. Astfel, conform tuturor informaţiilor vehiculate de lideri politici din mai multe partide, Valeriu Steriu și alți patru parlamentari PMP (proveniţi din UNPR) au semnat adeziuni la PSD. Despre Steriu se vehicula de mai multe luni de zile că ar fi cu un picior în PSD. Steriu ar urma să facă anunţul privind înrolarea în PSD deîndată ce Dragnea revine din Elveţia.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Degeaba asteptati daca nu faceti nimic sa salvam tara de hoti ! Ce asteptam? Nu pe net rezolvam problemele tarii ! UNIREA SI MOBILIZAREA DAU PUTERE!
0
0
Ash, va da voua, hashtagishtilor
0
1
Ce papagali , in pozele astea ! Ce panarame ! Ce jigodii , ce jegosi ...
1
0
UNPR sant niste sobolani prin primarii au facut numai rau consilieri primari toti niste hoti in judetul Constanta sant suportul primarilor hoti si nesimtiti oportunisti psd o adunatura de pers certati cu Codruta pune catusele pe acesti baroni hoti
2
0
Dragnea ii da mat lui ponta si ii da pat lu' viorica
6
1
Suntem in Coreea de Nord! Traisca Kim Jong Un! Si olteanul nostru!
9
1
CU LAMAIE SA NU VA FIE GREATA.O SA I BELEASCA DNUL CUC codruta
7
1
Bravo PSD bravo PSD
7
17
Cand folosesti telefonul pentru un mesaj e usor sa mananci o litera. In rest te astept la miting pentru veorica ...
7
3
Suntem analfabeti nu stim sa CRIEM!
6
5
Va da clasa la multi!Analfabetilor nu stiti sa crieti si vreti sa conduceti tara!
7
8
Coardelor, va plimbati prin toate partidele si alergati dupa ciolanul cel mai mare, insa o sa vina vremea sa si platiti pentru furaciuni si distrugerea Romaniei
17
6
asteapta condamnarea de astazi, daca avem o justitie corecta, sentinta ar trebui sa fie CONDAMNARE CU EXECUTARE, si adaug eu- PE VIATA
17
10
Praf in ochii. O sa o cam sugeti si nu o sa mai puteti face ce vreti, sau ce vrea dracnea, in parlamentul Romaniei. Nu tin cu ponta dar ma bucur ca se dizolva psd-ul.
27
7

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108