REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
10.4° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

BOMBĂ! Produse EXPIRATE și REETICHETATE la Mega Image, în Constanța. Comisarii cer ÎNCHIDEREA magazinelor. VIDEO

BOMBĂ! Produse EXPIRATE și REETICHETATE la Mega Image, în Constanța. Comisarii cer ÎNCHIDEREA magazinelor. VIDEO

Replica API 9 ianuarie 2019 | 00:08 824

În cursul dimineții de marți, 8 ianuarie, comisarii din cadrul Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor Constanța au desfășurat o acțiune operativă la patru magazine Mega Image, plecând de la observarea reetichetării sucurilor “fresh” de portocale, care erau, de fapt, expirate.

Au fost lăsate patru invitații, iar abaterile constatate sunt în mare majoritate repetate, raportându-ne la actele încheiate în ultimele șase luni, au spus reprezentanții CJPC.

”Promoții expirate, traduceri incomplete, informații înșelătoare, lipsa informațiilor, așa cum sunt cerute de actele normative în vigoare, deficiențe majore la raionul de legume-fructe etc. Spre exemplu: cafea doar cu aromă; sosuri 'de', dar care conțin doar arome etc", au spus comisarii.

Având în vedere cele de mai sus, CJPC Constanța analizează oportunitatea solicitării către Regională a unei decizii de suspendare a activității pentru o perioada de la 6 la 12 luni. Produsele expirate au fost retrase de la vânzare.

Comisarii au mai menționat faptul că, în timpul controlului, s-a încercat “remedierea” unor deficiențe, ajungându-se la lucruri comice, cum ar fi o ciocolată ambalată “pictată manual”.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
La Mega Image sunt produse f bune si servire deosebita in comparatie cu Alfa Beta, Lidl, Penny si alte ordinarii mai mici de cartier Se cauta nod in papura exact unde nu trebuie si unde e cel mai curat si mai sigur pt sanatate... Tipic pt perioada comunista pe care o traim
7
1
Nu trebuia sa puna carnatii intre vasele murdare, dar era greseala nu Mega Image ci a celei care prepara, in rest era curat fata de imaginile de la pizzarii, fastfooduri si altele, probabil ca statul vrea SPAGA de la Mega Image ca NU MAI ARE BANI DE PENSII SI SALARII! Si pentru PSD-istul de jos care a scris la 23:52 ca afacerile locale au fost defavorizate de stat in timp ce multinationalele au fost favorizate, SA VADA DIFERENTELE DE CALITATE A SERVIRII SI A MARFURILOR: PANA SA APARA MULTINATIONALELE SE SCRIA "MARFA VANDUTA NU SE MAI PRIMESTE INAPOI" ASTA ERA NIVELUL IN COMERTUL POSTCOMUNIST!
6
2
Felicitari pt ca va luati de multinationale.. prea mult institutiile statului au dat in cap cetatenilor si miclor afaceri si au inchis ochii la nenorocirile pe care le-au facut aceste odioase corporatii..
4
9
Nu va mai luat de acest lant de magazine deoarece sunt altele mult mai josnice cum ar fi alfa beta ,profi ,cora ,carefour mizeria e k la ia acasa dar nimeni nu sesizeaza domnule Horia sunteti plin de bulion la gura mai lasati politica si luati magazinele infecte la purificat
10
1
Daia am stat pe wc cand am baut fresh de la ei. niste jeguri
4
6
de ce sa te amendeze OPC pe tine ca cei de la Illy vand cafea doar cu aroma? exagereaza dl Inspector rau de tot, chiar este deplasat in ale sale controale, de parca cel care le vinde ar fi producator, cum sa stii ca vanzator legislatia OPC?
11
2
Magazinele SHMegaimage
3
2
Noi sun tem o na tie avem o ta ra un po por nu sunt em veni ti cu plu ta si pri miti de mi la sik tir
3
4
Pub , picolo mondo si la doi pasi toate din Techirghiol trebuie inchise urgemt! Bodegi de mancare expirata si servicii proasta
5
0
este o procedura folosita de multe din micile magazine ,patronul are vreun distribuitor sau manevrant la vreun magazin mare care i-i livreaza marfa expirata,adica fara valoare,le obliga pe angajate sa stearga sau sa suprapuna alte termene si fericire pe neamul lui,spre exemplu asa procedeaza si make de la blue market,str rozelor mangalia
7
2
Un pic tras de par filmuletul... va dati seama cand ajunge asta acasa si incepe sa o certe pe nevasta? De ce speli salata unde speli cutitele... sau doamne fereste sa fie bateria de la bicatarie putin murdara
11
4
Felivitari d - le Horia , taiati in carne vie cu amenzi si suspendari de activitate , nenorocitii astia se joaca cu sanatatea noastra si asa precara din cauza alimentelor pline de chimicale .
14
2
Cele mai mari probleme le avem cu mezelurile de Meda, calitate slaba si se mazguiesc inainte de expirare. Iar reprezentantul zonal Meda e ff tupeist si ne scoate pe noi vinovate.
20
2
Tare mi-as dori sa veniti si la magazinele din Costinesti ,noi clientii suntem cei mai defavorizati din partea patronilor care ne vand marfa expirata,tinuta in conditii improprii,legume si fructe stricate s.m.d.In special la sustinatorii dumneavoastra din campania electorala 2016 I.I.Piciu Ioana str.Tineretului,nr.106.Fac cumparaturi din acest magazin care lasa de dorit la capitolul curatenie si emiterea bonului fiscal,in scghimb premiati la dat pe datorie,, la caiet''!Bani care nu mai trec prin casa de marcat legata la ANAF.
7
1
La cat mai multe controale !!!
11
2
daca era la o alimentare cu machidon patron erau 929328 comentarii cu injurii, la mega image 2 comentarii..bv tata, tot asa..natie de slugi..
11
14
Cavalerului dreptatii nu prea i a iesit asta, cauta nod in papura La terasa lui imputita din Costinesti e mult mai jegos Sa lase campania A mai fost unul inaintea lui cu tv ul dupa el.
20
3
in capitalism baza e profitul cu orice pret, nu conteaza omul sau cinstea.
25
4
Cred ca toate hipermarketurile procedeaza asa
36
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108