REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
14.2° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

BOMBĂ! Sevil Shhaideh, pe cai mari: i se pregăteşte postul de secretar general a guvernului

BOMBĂ! Sevil Shhaideh, pe cai mari: i se pregăteşte postul de secretar general a guvernului

Replica API 24 ianuarie 2018 | 00:37 442

Sevil Shhaideh, fostul ministrul al Dezvoltării, cea care a fost refuzată pentru postul de premier la un moment dat, revine în forţă la Guvern! Conform unor surse din PSD citate de HotNews.ro, Shhaideh este favorită să ocupe funcţia de secretar general al guvernului Viorica Dăncilă.

Shhaideh ar urma astfel să fie mâna dreaptă a Vioricăi Dăncilă, care nu are experienţa guvernamentală. De altfel, Shhaideh lucrează în aceste zile la programul de guvernare alături de Viorică Dancilă şi Darius Vâlcov, potrivit surselor citate.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nici dracu nu va mai intelege pe unii din voi,care vreti numai haos si debandada,daca a numito pe Viorica,o femeie cumunte ,curata,vezi doamne ca nu e buna,cand o numise pe turcoaica tot bone na fost,dupa unii din voi ar fi fost mai bun,un basescu,un orban,o turcana,dar lasatii oameni buni si pe astia sa vedem ce vor face,eu nu fac politica,dar vreau liniste si tara sa mearga bine,ca asa intr-o cearta mereu nu vom ajunge nicaieri,mai lasati inversunarea astasi fiti mai toleranti,asa lati vrut pe iohanis si acum intretine flacara dezbinarii acestui popor.
0
13
Musulmaii au o cultura frumoasa.Si a noastra e la fel. Programul de guvernare PSD este foarte ambitios Lucrurile se misca greu, dar spre bine. Tavalugul aplicarii lui inainteaza . Nu mai conteaza GigiContra, care devin din ce in ce mai penibili ! Nu sunt PSD-ist.
2
19
astia nu mai au oameni curati la partid. reactiveaza penalii.
21
1
deci Dragnea isi va atinge scopul initial - SS prim-ministru. pentru ca Viorica e doar marioneta si are nevoie evident de un papusar
19
0
Sunt toti vanduti strainilor!!!
16
0
ce te mira daca asa a votat lumea
12
2
Incredibil !!?? Un guvern de hoti, mincinosi si penali ! Cum e posibil, in ce tara traim, cat mai suporta poporul !?
29
2
Sunt un ziar de cacat
8
6
Oricat de mare ar fi calul tot nu o poate cara pe sevil.Si totusi calul are coloana vertebrala!sevil,cam nu!Ea are dosarel penal!
30
4
Wow!!sevil e cocotata pe un cal mare? Sevil,vezi ca stai pe cal cu spatele la directia de mers! Te da jos kovesi!
31
4

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108