REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Călin Popescu Tăriceanu îl susține pe Gabriel Daraban pentru candidatura la Primăria Constanța. VIDEO

Călin Popescu Tăriceanu îl susține pe Gabriel Daraban pentru candidatura la Primăria Constanța. VIDEO

Replica API 18 martie 2019 | 12:13 696

Președintele partidului ALDE, Călin Popescu Tăriceanu a fost prezent la Constanța, sâmbătă, 16 martie a.c., începând cu ora 12:30, în incinta "Teatrului Național de Operă și Balet Oleg Danovski", în cadrul unei conferințe de presă. Alături de președintele ALDE au fost prezenți, secretarul general ALDE Daniel Chițoiu; vicepreședinte ALDE deputatul Andrei Gerea; prof. univ. dr., fost președinte AEP, fost ministru al Culturii Daniel Barbu, președintele Filialei ALDE Constanța senatorul Ion Popa; președintele Organizației Municipală ALDE Constanța și directorul comercial OIL Terminal,Gabriel Daraban.

În cadrul conferinței, Călin Popescu Tăriceanu a vorbit despre anunțul făcut de Gabriel Daraban și anume, candidatura acestuia la Primăria Constanța.

”Vreau să încep cu un anunț, un anunț care pe mine m-a surprins, de fapt, știrea m-a surprins, anunțul este cel făcut de Gabriel Daraban, care a anunțat că s-a hotărât să candideze pentru primărie și pe mine mă bucură foarte mult acest lucru, pentru că eu sunt extreme de atașat de Constanța pentru că pe linia mamei sunt constănțean, am petrecut copilăria. Am încercat să fac și eu ceva pentru Constanța, primul radio local pe care l-am înființat prin intermediul Radio Contact după București, a fost la Constanța, care a fost o mica contribuție a mea pentru ca orașul să simtă că s-a încheiat o epocă, epoca comunistă. Din păcate, Constanța nu este așa cum mi-am imaginat, eu mi-l imaginam ca fiind al doilea oraș ca importanță din țară, fiind portul la Marea Neagră, plămânul prin care respiră economia românească și regret că orașul nu este astăzi cum mi-am imaginat, mai ales când merg în alte orașe și văd porturile și orașele ca fiind prospere. Sunt convins că, Gabi Daraban care este atașat de Constanța și doritor să vadă Constanța prosperând, va lansa proiectul pe care, bănuiesc că ar putea să-l denumescă ”Renașterea Constanței” care să se bazeze pe activități economice mult mai susținute, adică mediul economic, universitar, intelectualitatea care în Constanța este foarte numeroasă. Ceea ce s-a întâmplat în ultimii 20 de ani, grupuri de interese care au condus Constanța nu pentru cetățeni ci pentru interesele proprii, iar din păcate Constanța este cunoscută dincolo de granițele orașului, în toată țara prin acest fapt”, a declarat Călin Popescu Tăriceanu.

L.M.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Are nevoie de un PRIMARoeicare ar fi acela.FAGADAU ESTE DOAR O MARIINETA CARE BEA APA DE LA ROBINET.
0
0
Fira-ti ai dracu de prosti cu amiralul de cacat cu tot
8
2
Ce spectacol urmeaza in 2020.alde vs psd vs pnl. Sau lupta mafiotilor bosanceanu vs stroe vs comanescu. Fiecare cu interesele lui. Daraban. Habar n am cine mm este. Probabil ca urmeaza Fagadau si dupa amiralul. Cam astia sunt sagetile sustinute de mafioti. Nu va imaginati ca este vreunu integru si cu ganduri bune. Vom fii pusi iar in postura sa alegem raul cel mai mic. Oricum diferenta o va face Palas Henri coanda si pensionarii. De unde rezulta ca stroe castiga. Bine asta daca va mai dainui clica stroe la cta. Defapt pleaca ai nostrii vin ai nostrii noi ramanem tot ca prostii.Ei sunt intelesi
7
1
Am luat bani de la Bosanceanu si de la Panait comvex. Eu ma sustin si pe mine si pe tariceanu. De ce urla tariceanu sa se schimbe legea cu gazele sa castige romania mai putin, ca sa ii dea lui diferenta in campanie electorala. SE STIE!
3
1
Acest Daraban e infiltrat de protectorul famigliei, Gelu Bosanceanu de SNC de Monte Carlo , copilasul lui Bombonel si al lui Miky Spaga. Cunoscatorii stiu de ce !
11
1
Constanta nu e o nava ca sa ne alegem un amiral ca primar, si pe langa Fagaboul asta, tot mai bine ar fi Daraban
5
12
Va dati seama ca in Constanta singura persoana credibila a ramas Amiralul? Pe el il votez! Haideti la vot constanteni, sau vreti sa ne decida din nou soarta cartierele Henri Coanda, Palas si Poarta 6!!! Suntem in stare sa ne alegem singuri primarul? Asta inseamna ca trebuie sa ne miscam cururile pana la urna de vot si sa dam dovada de maturitate. Altfel, vom ramane in continuare sa ne plangem de mila!
6
10
La Dracu ALDE ! Muie PSD ! Sictir Daraban !
13
1
Iti trebuei o anumita doza de masochism pentru a candida din partea haznalei politicii autohtone, numita ALDE.
15
1
stroe felix sustine doar nulitati, se include si el in aceasta categorisire. e si mana lui aici,
13
1
VOTATI PSD ,,,VOTATI PSD ,VOTATI STABILITATEA,
4
14
Voi vota pe oricine, in afara de Fagadau, actualul primar. Este foarte slab, nu are viziune, a promis atatea cand a candidat si daca a terminat 2-3 proiecte. Sper sa nu fie reales.
21
4
Un individ care s-a casatorit de cinci ori , de nu a mai vrut nici biserica sa i le oficieze , in niciun caz nu poate fi crezut... Numai pentru prostii din Cta care-s multi , aceasta jigodie pare credibila.
16
2
Ma bucur mult ca a amintit de Corneliu Stroe !
1
3
Mult succes, dle Daraban!
2
17
Hai cu Amiralul!
5
11
Iese tot Fagadau
8
25
Adica o sa avem un candidat la primarie securist din tata in fiu? Scz, IN FII de fapt ca si suina aia de frate, tot aia e
19
5
votati PSD,,VOTATI SPERANTA,,,PSDeu nu va lasa ,,va face viata frumoasa ,,,.
7
17
Manechine nu dai si tu socoteala pt HG 349 pe 2007?Sau si tu ca Dancila n ai stiu ce semnezi?AI OTRAVIT O GENERATIE CU MAGAZINELE TALE DE VISE
27
3

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920