REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
12.4° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Când Poliţia DOARME, KINETOTERAPIA „masează“ ESCROCHERIA

Când Poliţia DOARME, KINETOTERAPIA „masează“ ESCROCHERIA

Replica API 13 iunie 2020 | 00:03 5770

O firmă din Medgidia ce are ca obiect de activitate “servicii de kinetoterapie” este acuzată de către clienţii săi pentru escrocherie. În acest sens s-a realizat şi o pagină de Facebook, care atenţionează viitorii clienţi despre serviciile pe care le prestează un anume Dinu Cosmin.

.

Client: Se dă kinetoterapeut, dar este un mare ţepar

Clienţii acuză KineticSkills SRL din Medgidia şi pe cel care prestează serviciile la domiciliu, un anume Cosmin Dinu, care apere asociat 100 % la firma din Medgidia. „Acest escroc se dă kinetoterapeut, dar în realitate este un mare ţepar, cu o firmă fantomă KineticSkills SRL Medgidia. Mama mea în vârstă de 72 de ani a căzut în plasa acestui şarlatan, fiind grav bolnavă de AVC. Escrocul i-a cerut o sumă considerabilă în avans pe şedinţe cu pretextul ca locuieşte în afara Constanţei. Mergând pe încedere a oferit suma cerută de acest escroc. După un timp nu se vedea nici un semn de însănătoşire sau măcar ameliorare, din contra procedurile făcute de acest şarlatan cu un aparat de masaj cervical, mamei mele, i-au agravat starea de sănătate. Când am cerut explicaţii şi să înapoieze mamei mele banii, escrocul Dinu Cosmin s-a făcut nevăzut. Atenţie mare, nesimţirea şi tupeul acestui escroc sunt fără margini!”, spune una dintre postări.

Dinu Cosmin: Am întocmit plângere la Poliţie pentru postările denigratoare

Kinetoterapeutul se apără şi susţine că a făcut deja o plângere la Poliţie în acest sens.

„Din cauza unor postari denigratoare aduse firmei (fapt pentru care am întocmit plângere la Poliţie) primele două şedinte dintr-un program extins de tratament vor fi gratuite (în afara Constanţei se va percepe un cost care să acopere drumul), dvs putând alege dacă doriţi să continuaţi contracost sau nu.

De asemenea, programul de tratament va fi trimis medicului care v-a pus diagnosticul, pentru o supraveghere multidisciplinară a calităţii serviciului prestat şi a progreselor înregistrate de dvs. KineticSkills SRL este o firmă specializată în servicii de kinetoterapie şi masaj la domiciliul clientului (copii, adulti), ce îşi desfăşoară activitatea în judeţul Constanţa. Se eliberează bon fiscal ce poate servi persoanelor cu dizabilităţi la comisia anuală”, spune Dinu Cosmin în apărarea lui.

Precizăm că oamenii legii nu au primit nicio plângere în acest sens. Dar oare cum de poliţiştii nu au „mirosit”, până acum, activitatea individului?!

KineticSkills SRL din Medgidia a fost înfiinţată anul trecut şi apare înregistrată cu 0 angajaţi în prezent.

Andreea POPA

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Politia pulii mele ma cac cu bolta pe cei din Cernavoda am cascaval de inchid parchetele din Romania
0
0
nu elibereaza bon fiscal, Anaf doarme
8
2
S.a vorbit inainte de scrierea articolului cu ambele parti?Ori ai dat doar copy paste si ai inceput sa arunci cu pietre?
6
3
Are vreun atestat,ceva?
10
3
Kinetoterapeutul face si masaj la 3 degete? Solicit discretie.
9
1
Administratorul poate presta fara a fi angajat. Capisci?
13
2
Si cum isi desfasoara activitatea o firma fara nici un angajat?
17
5
Politia isi ia spagile de rigoare,politia niciodata nu a dormit ia vegheaza ca spagile sa le intre la timp si cat mai grasute in buzunare.
20
4

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212