REPLICA ONLINE CONSTANTA

3.7° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
3.7° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Când se deschid ofertele pentru reabilitarea Cazinoului! Anunţul făcut de ministrul Dezvoltării

Când se deschid ofertele pentru reabilitarea Cazinoului! Anunţul făcut de ministrul Dezvoltării

Replica API 24 mai 2019 | 00:36 410

Daniel Suciu, Ministrul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, a anunţat pe pagina de facebook că, pe 3 iulie, se deschid ofertele pentru reabilitarea Cazinoului.

"Acum 2 zile, constănțenii și-au serbat orașul, istoria și oamenii din acest frumos oraș. Și știu că nu doar constănțenii vor simbolul orașului readus la strălucirea de altădată. În 3 iulie, se deschid ofertele pentru reabilitarea Cazinoului, licitația fiind deja urcată pe SICAP. Am vorbit mai puțin în această perioadă și am făcut ceea ce așteaptă oamenii de la noi, adică rezultate, când poate nimeni nu credea în reușita demersului nostru. Se întâmplă!", a anunţat pe facebook Daniel Suciu, Ministrul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice.

În urma realizării lucrărilor de consolidare și restaurare, Cazinoul va fi redat circuitului public și astfel va fi pusă în valoare cea mai importantă clădire publică realizată în stil Art Nouveau, cu o remarcabilă unitate stilistică a tuturor elementelor: volume, fațade, raportul plin-gol, decorație interioară și exterioară.

În această manieră, Cazinoul va putea redeveni un centru cultural și de divertisment de anvergură internațională, care va putea găzdui evenimente culturale, simpozioane, expoziții, beneficiind de o sală multifuncțională de 200 de locuri și de o sală de festivități cu o capacitate de 150 de locuri.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Uitati-va cine a ajuns sa conduca acum RO si noi stam ca prostii si ne uitam la ei in loc sa-i luam cu parul sa se ascunda singuri in puscarie de furia poporului! Toate corvetele lu DRACnea fac stiptiss in parlamentul RO si toti borfasii stransi ciorchine in jurul lui fac LEGI doar pentru HOTI. Mai avem si un IMN..si nu ne DESTEPTAM DE LOC! Tot adormiti suntem si-i lasam pe toti golanii sa ne scuipe-n obraz! Ne uitam cum ne fura banii din Buget, cum ii impart HOTII intre ei si...TACEM. Pana cand!
4
0
wc-ul directorului de la aeroport a costat 250.000.000 lei. Asta cat costa ?
2
0
Nu va grabiti, mai este putin si cade !
3
0
Se cunosc castigatorii : ABC Val & Opal Construct. Fatada tine pana la prima ploaie. Nu se ofera garantie. In costul lucrarii intra si materiale de contructii & lucrari la diversi din Primarie
8
0
In anul 2014 Dragnea promitea inpreuna cu Mazare ca subiectul Cazino este rezolvat in sase luni urma sa fie gata,isi tineau mainile la fel ca doi invingatori de la Olimpiada.Au trecut 5 ani si in afara de PSDisti nu au fost nici alti primari nici alti guvernanti dar nici cazimoul nu e renovat.Minciuni PSDiste.
9
0
Hai frate , reabilitati o data !!! O sa avem stranepoti si tot proiect ramane . Zici ca are frana de mana trasa , acest oras , fata de propriu patrimoniu arhitectural . Dar , m-am calmat , fiindca orasu colcaie de audi , bmw , cocalari , mall-uri si cluburi de basini ....da-o naiba de istorie .
7
0
ha ha ha! Aceeasi gluma buna de treizeci de ani!
12
0

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920