REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
14.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Care este CAUZA incendiului de proporții izbucnit la COMCM!

Care este CAUZA incendiului de proporții izbucnit la COMCM!

Replica API 25 mai 2020 | 00:18 7560

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați duminică, 24 mai, să intervină pentru lichidarea unui incendiu cu degajări mari de fum la hala industrială COMCM Constanța. Un subofiţeri ISU Dobrogea a fost rănit în timpul intervenţiei. Cauza: foc deschis în spaţii închise. Se pare că incendiul a izbucnit de la un foc aprins în încăperea halei. Cel mai probabil, oamenii străzii se fac vinovaţi de eveniment.

Din primele informații, cauza incendiului ar fi o mașină care a luat foc în curtea halei.

A fost emisă şi o alertă de urgență extremă de către ISU Dobrogea: „Atenție! Incendiu la hala industrială în incinta COMCM Constanța, cu degajări mari de fum. Pentru asigurarea protecției, rămâneți în incinte, închideți geamurile și nu vă expuneți la fum”.

La fața locului au acționat 33 de pompieri cu patru autospeciale de stingere, o autoscară și un echipaj medical SMURD.

"Din cauza degajării mari de fum, s-a transmis pe sistemul RO Alert pentru locuitorii din zonă pentru a rămâne în casă sau pentru a închide geamul. Din primele informaţii ar fi luat foc de la o maşină aflată în curtea halei. Avem un subofiţer rănit uşor la bărbie, fiind transportat la spital", au declarat reprezentanţii ISU Dobrogea.

Video:

Update:

A ars un atelier aflat în aer liber pe o suprafață de aproximativ 60 mp, o autoutilitară şi în hala de alături au fost afectate materialele de construcție aflate înăuntru.

P.I., M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Fagabuci nu are nici o treaba cu bugetul piticului porno isu,e treaba vela,raed arahateanul...
1
1
Au niste echipamente de 2lei iar smecherul de Fagabuci arunca milioane de lei pe borduri, oras condus de talhari cu cetateni de cc pt ca nu sunt in stare sa voteze altceva in fara de mue PSD
5
4

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108