REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
12.4° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Căruciorul pentru cumpărături, FOLOSIT pentru a MARCA locurile de PARCARE

Căruciorul pentru cumpărături, FOLOSIT pentru a MARCA locurile de PARCARE

Replica API 5 ianuarie 2021 | 00:04 2072

Constănțenii au mai găsit o metodă ingenioasă pentru a-și marca locurile de parcare. Aceștia au trecut pe rând de la plăcuțele galbene, la bidoanele de plastic, apoi la marcajul cu vopsea albă și, într-un final, pentru a fi cât mai evident pentru vecini a cui este teritoriul, au ajuns să blocheze accesul pe locurile de parcare cu cărucioarele pentru cumpărături.

Constănțenii țin cu dinții de locurile de parcare

Constănțenii au experimentat tot felul de metode pentru a-și menține locurile de parcare libere și neocupate de „prădători”. Au început cu faimoasele plăcuțe galbene pe care erau inscripționate numerele de înmariculare ale autoturismelor, apoi au continuat cu plasarea bidoanelor de plastic în mijlocul locului de parcare, au ajuns chiar și la vopseaua albă cu care au desenat peste tot pe asfalt dungi pentru delimitare și numere de înmatriculare și, dacă tot au văzut că nu e cale de izbândă, au apelat la ceva mai serios. Cărucioarele de cumpărături ale marilor magazine din oraș.

Cu căruciorul în parcare

Nu se știe cum a reușit un constănțean să care în portbagajul mașinii un cărucior de cumpărături ce aparține, în mod normal, hipermarket-ului Carrefour. Cert este că un astfel de cărucior a apărut sâmbătă seară într-o parcare din cartierul Tomis Plus. Vecinii au declarat ironici că „ atunci când n-ai plăcuță de parcare, pui și tu ce poți”. Nu se știe nici cine este făptașul care a depozitat respectivul obiect acolo, dar sigur a depus un efort inimaginabil pentru a urca și coborâ căruciorul din mașină.

Diana MAXIMIUC

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ss intampla toate fiinca la noi totul a facut la limita legi nu a contat ca fiecare bloc sa aibe cel putin 80 la suta din ap artamente parcarii ,asa este cand se face totul cu spagi ,coruptie si interese,,,ii doare in cot doar sa faca baniii.....
1
0
Se plimba cu carucioru
0
0
Tiganie este pe str. Fulgerului la baza logistica navala, comandamentul flotei. Zi si noapte sunt puse ilegal pe domeniul public si care prezinta pericol pentru trafic, table pentru a pastra locurile sefutilor si curvistinelor care lucreaza acolo. Oare sanctioneaza cineva tigania asta? Este domeniu public strada fulgerului sau dupa cum reiese din indicatorul amplasat legal sau nu, este proprietate mapn?
10
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272