REPLICA ONLINE CONSTANTA

11° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
11° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

CCR a amânat discutarea sesizării PNL şi USR asupra Legii privind aducerea rezervelor de aur în ţară

CCR a amânat discutarea sesizării PNL şi USR asupra Legii privind aducerea rezervelor de aur în ţară

Replica API 6 iunie 2019 | 01:26 534

Curtea Constituţională a României a amânat, miercuri, discutarea sesizării PNL şi USR asupra actului normativ pentru modificarea articolului 30 din Legea 312/2004 privind Statutul Băncii Naţionale a României.

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, preciza că liberalii vor ataca la Curtea Constituţională această lege pentru că nu îşi doresc ca aurul României să fie transformat în "ghiuluri şi inele".

"Vom ataca la CCR legea privitoare la aducerea aurului în ţară. Dacă vă aduceţi aminte, ministrul Economiei Bădălău, întrebat fiind ce o să faceţi cu aurul României, o să facem ghiuluri şi inele, asta a declarat domnul Bădălău şi noi nu vrem ca aurul din rezerva naţională a României să încapă pe mâinile lui Bădălău, Vâlcov, Dragnea, ca băieţii ăştia să facă ce vor cu acest aur, eventual să-l transforme, aşa cum a declarat domnul Bădălău, în ghiuluri şi inele", spunea Orban.

AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
CCR detinut draknea asteapta ordinul detinutului, inca i-au ramas fideli
5
0
Cei care ati votat pentru schimbare stiti de ce ati votat...ca sa nu mai puneti botul la toate demagogiile si hotiile,legile schimbate pentru hoti,sa nu se mai fure din orice institutie de stat,sa se construiasca autostrazi,etc ...deci...nu mai puneti botul la tot felul de Fake news si la toate provocarile scornite de persoane care tremura de frica ,ca vor pierde privilegiile daca pica Psd-ul...la asta se rezuma tot...au o frica sobolanii rosii sa nu isi piarda beneficiile,ceva de speriat...ei, rudele lor, gastile lor, care au supt la poporul asta pana l-au pus in situatia falimentului ...
4
0
N-am mai mancat o friptura din 1900 toamna bag numai Doneruri nici cacat nu mai am ca n-am ce , eu alaturi de fratele si taticul meu Nas am fost sodomizati si obligati de Bogdan Pruia sa avem relatii sexuale ,ulterior ne-a dat si cu pipi pe noi iar lu taticu I-a lasat si un cadou
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108