REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
10.4° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Ce BUGETARI au rămas fără LOC de MUNCĂ înainte de sărbători!

Ce BUGETARI au rămas fără LOC de MUNCĂ înainte de sărbători!

Replica API 16 decembrie 2020 | 20:16 6217

Doi şefi cu greutate în instituţiile statului au rămas fără loc de muncă. Vorbim despre cel de la Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri, dar şi despre cel de la Direcția Generală de Asistență Socială din Primăria Constanța. De altfel, acestea nu au fost singurele schimbări ce au avut loc marţi, 15 decembrie. Constantin Bogdan Bădoiu a fost şi el înlocuit de la conducerea Penitenciarului Poarta Albă. Alţii, cum ar fi Iulian Gropoșilă, şi-au găsit un loc călduţ în primărie. Acesta s-a alăturat echipei de consilieri personali ai primarului Virgil Chițac. Precizăm că Marin Dima, de la DRDP, a evitat ruşinea demiterii, aşa că s-a pensionat.

Marin DIMA NU mai este șeful DRDP Constanța

Marin Dima nu mai este șeful Direcției Regionale de Drumuri și Poduri (DRDP) Constanța. ”Am ieșit la pensie, nu mai activez la DRDP”, a declarat, pentru Replica, Dima. În locul său, la cârma DRDP Constanța a trecut Marian Ichim. Precizăm că Marian Ichim a activat tot în cadrul Direcției de față, ca șef Secție de Drumuri Naționale SDN Călărași.

Emil MEREUȚĂ, ȘEFUL DGAS, a fost DEMIS

Emil Mereuță, șeful Direcției Generală de Asistență Socială din Primăria Constanța, a fost schimbat din funcție. Potrivit unor surse, schimbarea a survenit ca urmare a nemulțumirii administrației locale cu privire la activitatea întreprinsă de acesta în cadrul direcției. Mereuță ne-a declarat că nu mai este șeful DGAS Constanța, însă nu a dorit să facă comentarii. În locul lui a fost numită Monica Poptile. Emil Mereuță a fost șeful DGAS, în trecut Serviciul Public de Asistență Socială Constanța, încă de pe vremea lui Radu Mazăre.

Roxana Ioniţă, noul DIRECTOR al Penitenciarului Poarta Albă

Comisarul de poliţie penitenciară Roxana Ioniţă a fost împuternicită să exercite atribuţiile funcţiei de director al Penitenciarului Constanţa-Poarta Albă, până la noi dispoziții, începând cu data de 16 decembrie 2020. Ea îl înlocuieşte pe Constantin Bogdan Bădoiu, care era în funcţie din anul 2019.

Iulian GROPOȘILĂ, NOUL consilier PERSONAL al primarului CHIȚAC

Președintele Patronatului Întreprinderilor Mici și Mijlocii Constanța, Iulian Gropoșilă, s-a alăturat echipei de consilieri personali ai primarului Vergil Chițac.

”Am acceptat provocarea de a deveni unul dintre consilierii primarului Constanței, Vergil Chițac, cu atribuții pe mediul de afaceri, IMM-uri și investiții public-private. Această propunere mă onorează, dar mă și responsabilizează în același timp.

Prin acest demers, nouă conducere a administrației locale transmite un semnal clar întreprinzătorilor din mediul de afaceri că este dispusă pentru dialog, iar investitorilor că sunt bineveniți în Cetatea Tomitană. Consider că pentru un mediu de afaceri predictibil și prietenos este nevoie de noi, întreprinzătorii, de muncă și soluțiile noastre. Experiența personală dobândită în cei 30 de ani în mediul de afaceri și expertiză acumulată de-a lungul timpului în diverse structuri asociative neguvernamentale o voi pune la dispoziția administrației locale, pilonul central de dezvoltare comunitară.

Dacă până acum nu a existat un dialog social cu mediul asociativ constănțean, am convingerea că acest nou început va fi baza reconstruirii relațiilor cu mediul de afaceri care reprezintă motorul economiei locale și principalul generator de taxe și impozite la bugetul local”, a spus Iulian Gropoșilă.

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Noname esti vreun pupincurist sau pupincurista a lui Mereuta?..de il pupi atat in pla?...ce zbarnaia?...banii in buzunarele lui Mereuta?...sau te cooptat in echipa lui prin metode specifice ca asa se lauda...ca are mana libera sa angajeze pe cine vrea numai treaba sa mearga...treaba insemnand in buzunarele lui...daca iti e dor o sa mergi sa ii duci pachet cat de curand la parnaie...sau...daca te-ai combinat mergi cu el...hai DNA pestele este mai mare decat pare...o adevarata caracatita...
4
0
Slab, foarte slab
0
1
Mai lasa-ne cu analfabetu ala de mereuta care abia a reusit sa termine liceul. Si cu curva aia batrana de zahariciuc. Ce au facut astia inafara ca au colectat spagi? Tot dgas-ul se bucura ca a plecat pulifriciu de la conducere. Sa speram ca il urmeaza zahariciuca, adormita de trasca si curva de barbatu. Poate asa vom putea sa ne facem si noi treaba in liniste, fara presiuni si amenintari din toate partile ca sa isi faca ei curu mare.
9
1
Mereuta are serviciu.sa vina vara ca la piratu are ce face.un spagagiu.
7
0
Da , zici ca e var cu Louis De Funes
5
1
Datii afara din toate functiile pe care le detin. Mwistul asta de Dima, mai e si in consiliul de administratie la registrul auto. Boramias pwla pe fata de zdreanta spagar ce esti
4
2
Marin Dima ala daca se tunde chel seamana cu Louis de Funes
4
1
Ati dat afara un manager competent, Mereuta, si ati pus in loc o incompetenta. Directia merge extraordinar de bine, toata lumea isi face treaba si nu se trage mata de coada. Astia de comentati aiurea, mai bine va abtineti. Sa vedeti ce haos o sa fie acum cu Poptile la conducere... Pacat ca Mereuta a fost decapitat politic fara niciun motiv. Zahariciuca si Cati Velicu fac compartimentul de beneficii sociale sa zbarnaie. Acolo se munceste pe branci, sunt oameni care se expun in perioada asta doar ca sa fie bine oamenilor care sunt in incapacitate si nu ne referim la asistatii din Henri Coanda.
6
19
Mereuta... un semianalfabet care a luat salariu degeaba
12
3
Mai exista specialisti la DRDP? Numiti unul.
4
3
Hotul de Groposila? Teparul sef! E clar cine va construi in Constanta
3
2
Hai doamne ajuta cu curatenia.
4
2
...restul executivelor de sub Mereuta taie frunza la caini...micsorati organigrama ...sunt o gramada de bani ce se irosesc in zadar...
11
1
Intrebarea este Merla cand? Sau primarul are nevoie si de un consilier pe probleme de furat si atunci Merla e top.
12
3
nu o iei si pe boschetara de Zahariciuc, sau pe prietena ei Velica? Alege si tu una macar, sa llece cu tine odata, ca o ia amiralul pe ailalta sa o puna la usa la City Mall, sa verifice febra alora care fac piata la Cora!
10
1
Nu este suficient doar sa.l dati afara pe spagarul Mereuta domnule primar, trebuie si tras la raspundere cate hotii a facut, cate licitatii a trucat. Si pe Zahariciuc ar trebui s.o trimiteti dupa Mereuta, ca doar era mana lui dreapta!
11
1
Pai si gata a scapat marele director Mereuta???...cel care ameninta pe toata lumea si punea presiune pe toti??...cum e ma javra acum numai esti mare smecher?...stai ca acum urmeaza DNA sa vedem cat de bun ai fost mai ales la achizitii si alte combinatii....stii tu...
11
1
Dima era un spagagist inganfat
10
6
Marian Ichim e specialist.
3
6

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108