REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
11.4° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Ce spune Ducu Bertzi despre bunul său prieten Ștefan Hrușcă: „Nu mai vorbește cu noi“

Ce spune Ducu Bertzi despre bunul său prieten Ștefan Hrușcă: „Nu mai vorbește cu noi“

Replica API 13 septembrie 2022 | 00:00 1773

Ducu Bertzi, solist de muzică folk, și Ștefan Hrușcă au fost buni prieteni, cântând de nenumărate ori pe aceeași scenă. De când Hrușcă s-a mutat în Canada însă, se pare că prietenia dintre ei s-a rupt. Ducu Bertzi nu înțelege de ce Ștefan Hrușcă refuză să mai păstreze legătura cu el și cu Vasile Șeicaru.

Ducu Bertzi

„Știu că Ștefan Hrușcă este în Canada, dar nu dă niciun semn de existență de acolo. Și Vasile Șeicaru, fostul lui coleg, e supărat pe treaba asta și are dreptate. Ștefan Hrușcă nu mai vorbește cu noi. Nu pot să-mi explic însă de ce, fiindcă Ștefan, de bine de rău, a tot venit în țară, și când ne vedeam întâmplător la concerte se bucura.

Ștefan Hrușcă

Chiar și eu îi spuneam: «Hai să ținem legătura!». Zicea: «Da, da!», apoi nu se mai întâmpla nimic. Nici nu ne-a chemat vreodată la concerte lui, vrea să fie doar el și cu niște instrumentiști.

Sunt de poveste spectacolele lui, de Crăciun. A trăit în Maramureș și știe să facă atmosferă de Sărbători. Dar am și eu formatul meu de spectacol, de Crăciun, frumos, cu colinde”, a declarat Ducu Bertzi pentru ego.ro, citat de Libertatea.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Hrusca e un fomist, vine in tara de Craciun, isi face suma, pe seama prostilor care merg la spectacole si apoi dispare, pana la Craciunul urmator. Se retrage in Canada sa rumege prada. Cum sa imparta el celebritatea cu Seicaru sau Bertzi?! Nicio scena nu e prea mare pentru el. O lichea, un profitor...
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272