REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.2° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.2° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Ceartă suburbană între doi PSD-iști, în direct la TV

Ceartă suburbană între doi PSD-iști, în direct la TV

Replica API 22 octombrie 2018 | 01:16 386

Aurelian Bădulescu, Gabriela Firea, Codrin Ştefănescu

Războiul intern din PSD continuă. După ce Gabriela Firea și-a acuzat propriul partid de sabotaj, Codrin Ştefănescu, secretarul general adjunct al PSD, şi Aurelian Bădulescu, viceprimarul PSD al Capitalei, au avut un schimb violent de replici, vineri seara, la RTV. Codrin Ştefănescu este unul dintre oamenii fideli lui Dragnea, în timp ce Aurelian Bădulescu este apropiat de Gabriela Firea.

Inițial, cei doi s-au acuzat unul pe celălalt că monopolizează dreptul la cuvânt. În doar câteva minute, însă, nivelul discuției a coborât vertiginos. Codrin Ștefănescu a început să își acuze colegul de partid că e o „trompetă” și că a fost „scos din pălărie” de Gabriela Firea. În replică, Bădulescu a spus că, de fapt, Codrin Ștefănescu ar face urât de la băutură și a amenințat că îi toarnă o ciorbă în cap, cu prima ocazie, scrie ziare.com.

Primarul general al Capitalei îi ceruse, vineri, lui Liviu Dragnea să-l retragă „în cazarmă” pe Codrin Ştefănescu. Gabriela Firea spune că secretarul general adjunct al PSD vrea să-i facă pe consilieri să nu-i mai voteze proiectele în Consiliul General al Primăriei Bucureşti. Ca să-i convingă, social-democratul fidel lui Liviu Dragnea le-ar fi promis funcţii, dar şi alte avantaje. Consilierul PSD Adrian Pavel Marius a confirmat informația. El a povestit că a fost chemat la sediul din Kiseleff, unde Codrin Ștefănescu l-a pus atât pe el, cât şi pe alţi consilieri să semneze o declaraţie împotriva Gabrielei Firea, prin care să se delimiteze de ea. Adrian Pavel Marius a precizat că a refuzat propunerea.

În cearta de la RTV, Codrin Stefaneascu a spus că va cere că Bădescu să fie exclus din PSD și că îi va acorda sprijin pentru a ajunge la șefia PSD București Ecaterinei Andronescu. Aceasta, prezentă în studiou, și-a acoperit față cu mâinile, rușinată de nivelul scăzut al discuției, iar într-o pauză publicitară i-ar fi cerut chiar moderatorului să o lase să plece din emisiune, ca să nu fie nevoită să asiste la scandalul colegilor ei de partid, potrivit Știri pe surse.

Adevărul redă un fragment din cearta celor doi:

Aurelian Bădulescu: Du-te, bă, şi bea un pahar de vin! De la băutură faci aşa. (...) Taci din gură, lasă-mă să vorbesc!

Codrin Ştefănescu: Din ce pălărie te-am scos? Se poartă ca un golan.

Aurelian Bădulescu: Are aerul ăsta de superioritate, nu îl recomandă nimic. Eşti o trompetă, face bătături de la cât vorbeşte.

Codrin Ștefanescu: Nu îți permit! Nu fi nesimțit! Nu te-ai născut viceprimar.

Aurelian Badulescu: Taci și lasă-mă să vorbesc. Îmbârligi pe toată lumea! (...) Am vrut să mă duc și să îi zic: îți pun ciorba în cap, șmechere care ești!

Codrin Ștefanescu: Uitați-vă ce limbaj are… Cum poate fi acest personaj bizar viceprimarul Capitalei? Cum poți să reprezinți tu Bucureștiul, băi? Din ce palarie te-a scos Gabriela Firea? Nu vei mai fi membru PSD!

sursa

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Avem administrator de site ????? Comentariile acestor idioti pot fi citite de orice varsta, sex..... Unde este numele afisat...emailul... Puteti fi gasiti dupa ID....prostilor.
0
3
ne pupi in pula zilnic,noi ii dam muie nevestei tale ca sa ai tu bani de bautura . Ce putea sa nasca o morocanca ?????
1
4
@09:02 muie masiva cu cacatul ma-tii pentru tine si ceilalti lingai pesedei. Muie dragnea, muie pesede !!!
4
1
Cand vom scapa de acesti analfabeti, aceste nulitati, aceste non valori? Un stat care se respecta nu poate fi acaparat de niste borfasi ordinari- carora nu li se poate opune nimeni pe motiv ca s-au incarligat precum o caracatita, unul mai penal decat altul, unul puscarias, altul mincinos, altul analfabet- aceasta este clasa elitelor, ajunse la bataranete- dupa cumpararea unor studii de la particular, fara experienta in activitate, fosti soferi, mecanici, tractoristi- sa ne conduca in timp ce , adevaratele capacitati cu cariera extraordinara in spate, - NU au loc de de semidoctii astia!
6
0
...intr-un cuvant -MUIE PSD.
4
0
ma - ta era mahalagioaica sefa , doar 10 mui o calmau ! sa-ti dam si tie la muie , sa te potolesti .
2
5
Circul pesedeilor continua la scena DESCHISA. Din pacate au salarii de la bugetul statului, sunt platiti din impozitele noastre, "ne reprezinta": ca sa faca ce !!??..... Rusine! Ne-am saturat de minciunile, promisiunile, hotiile, RIDICOLUL vostru, da. Ati distrus tara, i-ati dezamagit pe romani. Va certati intre voi, VA DEVORATI precum cainii, iar noi va privim !
6
1
De preferat de facut reclamatii si plangeri penale ca la PNL sau care caraie - aut tpt ca la PNL.
0
4
nu mi se pare corect ca aceasta discutie sa fie catalogata drept ''cearta suburbana''- corect ar fi, de explicat romanilor care inca nu s-au dezmeticit- ca acesta este gradul lor de cultura, inteligenta lor- la atat se rezuma, iar in cauza nu sunt numai acesti doi ci intreaga haita care a inceput sa se devoreze precum cainii. Au timp suficiet, in puscarie, sa deapane amintiri din vremurile lor de glorie si saracirea, la propriu, a celor ce au crezut in ei
9
3
sa va mancati intre voi pana nu mai ramane un picior de psd ist in romania
16
1

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920