REPLICA ONLINE CONSTANTA

12° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
12° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Ceremonie de trecere în rezervă a locțiitorului comandantului Brigăzii 9 Mecanizată “MĂRĂȘEȘTI”

Ceremonie de trecere în rezervă a locțiitorului comandantului Brigăzii 9 Mecanizată “MĂRĂȘEȘTI”

Replica API 4 iunie 2022 | 23:49 1778

Ziua de 3 iunie va rămâne în memoria colonelului de la Brigada Mecanizată 9 Mărășești, Alexandru Jugaru, drept ultima ca militar activ în cadrul Armatei României.

După o carieră militară de peste trei decenii, presărată și cu alte repere importante precum jurământul față de țară, avansarea la primul grad de ofițer sau prima funcție de comandă, a ajuns și la acest moment - trecerea în rezervă.

”După terminarea școlii generale, fascinat fiind ca mulți alții de vârsta lui de cariera militară, în anul 1984 a fost admis la Liceul Militar “MIHAI VITEAZUL” din Alba Iulia. În anul 1991 a absolvit cu succes Școala Militară de ofițeri activi “NICOLAE BĂLCESCU” din Sibiu, arma infanterie, devenind astfel un tânăr locotenent gata să intre în vâltoarea vieții, grea dar și frumoasă de militar de carieră.

În prezența locțiitorului comandamentului Diviziei 2 Infanterie „Getica” generalul de brigadă Iulian DANILIUC, care i-a oferit cu această ocazie câteva însemne onorifice, ca recunoaștere a loialității față de instituția militară, pe care a slujit-o timp de 38 de ani cu credință și devotament. La primirea livretului militar de către camaradul nostru, ne considerăm privilegiați că l-am cunoscut și îi adresăm cele mai sincere urări de sănătate, fericire și prosperitate alături de cei dragi.

Acum, se pregătește pentru o nouă și frumoasă etapă a vieții sale unde prioritățile devin comune cu ale familiei.Vă dorim, domnule colonel să aveți parte numai de satisfacții de liniște, de multe ori necesară, nouă, militarilor și nu în ultimul rând de sănătate deplină dumneavoastră și familiei dumneavoastră„, transmit colegii colonelului

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dar tu cu cine te-ai luptat mai eroule,pentru ca in decembrie 1989 cand era nevoie voi la-ti aparat pe Nicolae Ceasescu ca doar lui iati jurat credinta pt.ca dictatorul ala era comandantului suprem al armatei,presedintele Romaniei si seful P.C.R.,acum ati pris glas apveistilor pentru ca dupa revolutzie nu stiati pe unde sa va ascundeti si voi si militzieni si securisti si activisti de partid dar bunatarea romanilor a fost speculata de voi leprelor comuniste si asta este blestemul romanilor sa fie si acum sub papucul activistilor de partid rebrenduitzi in democratzi si al servantzilor lor.
1
0
hranit bine de statul roman,platit bine,nu cred ca poate alerga 100 metri,de ce ii lasa sa faca asa burti?ce face el la razboi?
1
0
armate de generali si apevisti,pensionari obositi la 45 de ani,obositi de baut si citit ziare,trintorii tarii,sper sa manince pensia cit mai putin.bouarilor!
0
1
are pieptul de otel...si-o pensie de.....colonel...mititelul de el...
0
0
E sa comentezi din civilie. Mars la razbel sa va vad javre betive care vreti bani fara sa faceti nimic pentru tara asta
1
0
in 1982 si tot nu am iesit la pensie,el in 1988
0
0
tipul are fatza de alcoolic care-si bate nevasta , cand se imbata mai tot timpul... vecinii stiu de ce.
1
0
inca un obosit inutil care iese la pensie cu 20000 roni dupa o viata de citit ziare.Doua drone bayraktar transforma toata divizia aia de vechituri scumpe in fier vechi,in citeva zile!
0
0
Viitorul ministru
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212