REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
12.4° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Chiar dacă este LIBERAL, MITROI are APUCĂTURI de BARON PSD!

Chiar dacă este LIBERAL, MITROI are APUCĂTURI de BARON PSD!

Replica API 10 iunie 2020 | 11:04 5882

După ce cotidianul Replica a publicat un articol, în urma unui anunț făcut pe SEAP, de către primăria Valu lui Traian, condusă de Florin Mitroi, legat de achiziţia serviciilor de iluminat public şi festiv, cu ocazia Crăciunului și anului nou, în valoare de 1 milion de lei, edilului i s-au umflat mușchii. Acesta a trimis un email pe adresa redacției, formulat într-un mod demn de un baron PSD. Nu ne miră reacția primarului Mitroi, mai ales că domnia sa este un mare specialist în recomandări politice, având experiența mai multor partide prin care a trecut, respectiv PD, PDL, PNL, și cine știe pe unde se va mai opri în viitor.

Florin Mitroi

În emailul trimis redacției, ”domnia sa” ne indică ce poze să postăm, pe cine să contactăm pentru un punct de vedere, să avem grijă la interpretări, că s-ar putea ca autorul și redacția să răspundă penal pentru datele prezentate cât și pentru comentariile admise în pagină, dar și că, atenție!, punem presiune pe el, în apropierea alegerilor locale.

Ce știe Mitroi ce însemnă un drept la replică...

Dar, ia uite, Mitroi, ce servicii vrea să achiziționeze primăria Valu lui Traian de pe SEAP: “Montare şi demontare iluminat festiv panouri/ şiruri luminoase DN3, montare demontare figurine parcuri şi piaţa agroalimentară, montare şi demontare panouri/şiruri luminoase parcuri, împodobire brăzi suport existenţi în parcurile din comună, conform anexei nr.1,2. Servicii de înreţinere reţele iluminat public în comuna Valu lui Traian, mentenanţă pe reţeaua de iluminat public existenţă/ la nevoie, înlocuire becuri existente, corpuri de iluminat public existente la nevoie (în cazul defecţiunilor se vor înlocui cele existente cu lămpi de acelaşi tip, bec economic de 35W sau LED 30W). Valoarea totală estimată fără TVA: 1 000 000 lei; 1. Servicii de montare şi demontare iluminat festiv=120 000 lei, 2. Servicii întreţinere şi mentenanţă iluminat public=323 500 lei, 3. Modernizare sistem iluminat public= 556 500 lei. Sumele indicate nu includ TVA. Valoarea estimată a achiziției reprezintă valoarea totală a Contractului/Acordului-cadru care rezultă din această procedură pe întreaga sa durată”.

PRINTSCREEN cu anunțul de pe SEAP (Sistemul Electronic de Achiziții Publice) făcut de Primăria Valu lui Traian

Presarea administraţiei publice locale sau a presei?

Alegerile locale se apropie cu paşi repezi, iar adevărul poate “ucide” calculele hârtiei. O achiziţie publică în valoare de 1 milion de lei poate costa mult mai mult, iar cei care îşi doresc în continuare să încălzească scaunul de primar, nu ţin cont nici măcar de cumpărăturile din “ograda” proprie. Când interesul privat este mult mai puternic decât interesul public, atunci se încearcă stoparea “divulgării” unor informaţii, care pot fi accesate la un click distanţă de oricine. “Presarea administraţiei publice locale în apropierea campaniei electorale” se întoarce ca un boomerang şi devine o presare a presei şi a informaţiilor de interes public.

PRINTSCREEN cu anunțul de pe SEAP (Sistemul Electronic de Achiziții Publice) făcut de Primăria Valu lui Traian

Însă, cam așa se întâmplă atunci când arunci în stânga și-n dreapta cu locuri de casă și terenuri, începi să-ți pierzi rațiunea și să te crezi buricul pământului, crezând că poți să controlezi pe toată lumea.

PRINTSCREEN cu anunțul de pe SEAP (Sistemul Electronic de Achiziții Publice) făcut de Primăria Valu lui Traian

Petruţ IACOB

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nicule te astept Marti la mine la birou !
1
1
De la conducte petrol vie sau triaj
3
0
Cand Mitroi avea bani acum vreo 20,25 de ani si ii investea in pamanturi si multe altele, voi habar n aveati ,nu j mai duceti grija ,ca face si lucruti foarte bune...bravo lui ,invidiosilor....
0
2
Sa stiti ca doua clase absolvite la FURNICA echivaleaza cu LICEUL EMINESCU din CONSTANTA Ptr FLORIN.
1
0
Asta a facut curatenie in sat de hoti si camatari , cinste lui ca nu se afiseaza cu ciurli burly prin sat!
2
2
Acest hot ordinar,care a furat tot ce i-a venit prin mana. Are tiganii la mana lui si cu interlopii!! Oameni buni a executat cainii, este un gunoi omu asta
8
2
Ce sa controleze DNA-ul,au primit si ei terenuri degeaba.Toti cei care au venit in invatamant,primarie,sanatate etc.au primit terenuri moca, toti erau de la Constanta.
6
1
Aceasta LEPRA comunistoida cameleon trebuie spanzurata in drum impreuna cu familia ! De unde ai tu atata avere sobolan nenorocit ! Iti vine si tie randul la puscarie !
2
6
cel mai bun primar! a furat dar a si facut, celebra replica luata la misto de USEREI e foarte aplicabila in vest. Credeti ca acolo nu se fura? trebuie sa fii idiot sa crezi asta si numai proastanii de la userei cred asta sau incearca sa va manipuleze. Deci da, e un primar foarte bun!
5
5
Un mare Hoz vu mai multe brevete,ia vedeti ce smecherasi au facut case pe la Valu Traian de cand este el Primar.Marfa pentru DNA de toate felurile.
8
2
....de-alde Gica Contra sunt peste tot...fie oras fie comuna ...dar acest Primar Mitroi a facut ca localitatea Valu sa infloreasca ...va fi Primar pe viata...macar de-ar fi invatat si al nostru Primar cum ar trebui sa administreze un oras...dar el a avut un profesor Mascarici care l-a invatat alte prostii...
5
4
Pai nu a fost traseist. PD a format PDL, care a trecut in PNL. Nu cred ca putea sa faca altfel
5
1
Aici ii dau dreptate lu' ala. Indiferent de cat kkt mananca el dar mai ales voi, analizati obiectiv situatia localitatii din ultimii 20 ani. Si da, voi mancati kkt. Poate ati uitat cat l-ati promovat pe Horia Constantinescu.
5
3
Avem apa,canalizare,gaze strazi asfaltate cu borduri frumoase.Privind migratia la partide noi stim ca se duce la orice partid ce da fonduri pentru Valu si noi suntem de acord.Pentru a ajunge primar nu are nevoie de sprijinul vreunui partid ci de voturile noastre care am inteles optica lui si-l alegem iar si iar!Cica e bogat!Dar de ce vreti voi ca un primar sa fie sarac?Nu are nevoie sa fure decat daca ar fi un flamand!Concluzie:Nu-l bate nimeni la voturi iar noi votam cum spune el dar pentru binele colectiv!
8
8
Pentru nea Vasile: normal ca are un conac ca in filme, e baiat strangator...
16
3
am auzit povesti cum ca ar avea un conac ca in filmele cu dealeri latino americani, poate cineva din valu sa confirme ? nu ca am fi invidiosi, chiar ne bucuram ca un compatriot de-al nostru a reusit asa bine, dar sa stim si noi adevarul, adevar care ne va elibera sufleteste.
12
2
De oamenii simpli nu se sinchiseste , dar cei care el ii stie ca ii tulbura apele , le face viata grea , adica ori renunta singuri ori ii obliga sa renunte . Are metodele lui . Cum credeti ca a ajuns sa detina atatea terenuri , extravilan si intravilan . Multe propietati le are pe numele copiilor si a diversilor pe care ii controleaza . Sunt convins ca cine trebuie stie toate astea si ca intr-o zi cand mitroi nu mai conteaza , va da cu subsemnatu . NU ESTE DE MIRARE CA ARE APUCATURI DE BARON PENTRU CA DEJA ASA SE SIMNTE . PENTRU CA IEA MERS PANA ACUM SI SE CREDE INVINCIBIL .
10
4
Mitroi e liberal?!
13
0
ceea ce nu intelege nimeni e ca psd a creat un sistem politic, prin constitutia si legile pe care le-au facut sau in care si-au bagat coada , sistem politic in care te transformi in pesedist chiar daca ai pornit cu cele mai bune intentii in politica. Schimbata constitutia si legile organice asta trebuie sa propuna un partid si politicieni normali inca la cap.USR daca e pe faza cu asta sa defileze in gura la campania electorala
2
6
Asta e adevarat gospodar.Extrem de arogant dar adevarat om politic pt ca e aspirator de voturi.Se pisa pe pnl.Maine daca il injura public pe Hutuca nu au tupeu sa l dea afara din pnl
9
6
Mitroi si-a pus sclavii sa comenteze Pe aici si sa-l laude, asa cum a facut in toti anii lui ca primar. A baut, a futut si n-a facut. Bravo mitroi, esti faraonul de la Valu, cel mai tare basinos. Fii recunoscator ca nu te-a luat DNA, dar nu i timpul perdut.
18
8
Trebuia sa faceti naveta acum 18 ani.... Sa vedeti ce inseamna sa inotati in noroiul de pe strazile comunei, care ACUM arata ca un ORAS! MAI DOCUMENTATI VA !
18
6
Un ziar de cacat, nu a mai cotizat la voi si mancati rahat.Sunteti penibili, daca continuati asa....o sugeti
22
7
Replica, sunteti un ziar de fometei. Nu e prima oara cand scrieti un articol cu directie. La cat de prosti sunteti, doar asa puteti sa supravietuiti.
22
8
Ce manipulare, marca Replica, asta e un baron multimilionar care a facut parte intotdeauna din partidele de dreapta, indiferent cum s-au numit ele. Ce primar din judet e mai instarit ca asta.V-a platit Orban cu bani multi , dar ca presa sa fiti obiectivi.
10
4
Se pise pe voi jet saraciilor, faceti parte din prostime
13
11
Interlopul mitroi
25
9
Suge pixul.doamna
8
8
Iar santajati, jalnicilor?
23
7
Nu mai da nimic la ziar ?
20
5

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272