REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
8.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Chiţac a demisionat din PNL: „Nu plec la alt partid, sunt om serios”

Chiţac a demisionat din PNL: „Nu plec la alt partid, sunt om serios”

Replica API 15 septembrie 2017 | 16:17 502

În urmă cu câteva zile, Vergil Chiţac declara, pentru „Replica” de Constanţa, că este în continuare nemulţumit de PNL şi că intenţionează să devină independent. Iată că în cursul zilei de ieri senatorul şi-a depus demisia din PNL şi a precizat că peste circa două săptămâni va organiza o conferinţă de presă alături de Romeo Rezeanu şi Horia Căliminte, cei doi foşti consilieri locali municipali excluşi din rândul liberalilor constănţeni. Fostul candidat al PNL la Primăria Constanţa, Vergil Chiţac a reiterat faptul că nu se înscrie în ALDE, aşa cum se vehiculează: „Rămân independent. Dacă am spus că nu trec la alt partid, aşa e, sun tom serios”. Referitor la acest subiect, preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat că nu se aştepta la această „dezertare” din partea cuiva care a purtat uniforma militară, dar că va avea o discuţie şi cu conducerea organizaţiei judeţene Constanţa.

A.C.

Vezi şi:

https://www.replicaonline.ro/si-chitac-e-nemultumit-de-pnl-alde-i-a-dat-doua-saptamani-sa-se-decida-329851/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Amiral de uscat...mi.e mi.ar fi rusine in locul lui sa mi se zica Caporal... Un arogant care se preta la 50 de verzisori, impreuna cu curva penala Slamnoiu Georgica alt Comandor de uscat. Astia doi au fost ambarcati doar pe poligonul de vitalitate...
0
0
ce sa vezi dnl-e ne-a cazut lenea-n scirba.stai tataie acasa bugetul tari I-ti va fi recunoscator.pt ciiit nimic ai facut ii culmea sa iei si pensie dupa cei 4ani.
1
0
lasa ca mirosea destul si de unul singur.
3
0
Decat sa mirosi a cacat linga javre precum Boroianu si Muschina, mai bine pleci.
1
0
Sandramaua se scufunda , iar sobolanii fug cat colo ! Ce este inexplicabil in aceasta miscare ? PNL-ul nu va mai intra in parlament cu rapciugosii , ogarjitii , sacali si hiene , care au pus botul la toate furaciunile din tara asta , alaturi de PSD-PDL-PMP-ALDE . Niste hahalere si ratati politici !
0
0
Exista pedeapsa divina! Asa comportament de-a lungul vietii asa rasplata! Nu or fi PNL-istii ca si PSD-istii usi de biserica dar asta este tot de teapa lor! Carierist si oportunist! Calcator pe cadavre! La pensie cu el!
1
0
nu pleaca omul la alt partid zice ca ii serios.ramine independent 4 ani ia malaiu de la bugetul statului din taxele si impozitele inocentilor plus pensia ca de tre nu.lehamite totala de acest personaj care se mai vroia si primaree.
2
0
Cum naiba sa plece la alt partid, ca doar este un om serios, asteapta sa-si termine mandatul si sa-si mai traga o pensie!
4
0
Vergile nu esti tu de vina. PNL trebuie sa plateasca pentru ca esti parlamentar. Esti paralel cu administratia publica.
5
3
jegule dati demisia si din parlament futute n gura ,ca esti om serios doar !!!!
4
3
Bai Vergile, cu ce mana dai cu aia primesti. Cum ai facut tu listele la consiliul local...sa nu spun sa stie tot targul. Nu ai caracter si nici bun-simt. Conteaza numai interesul tau. Ce bine pentru oras ca nu ai ajuns primar. Il paraseai si pe ala imediat, asa cum faci cu partidul care te-a facut senator si cu prietenii tai. Esti o rusine!
6
3
pai ar trebui sa iesi afara din parlament odata ce ai demisionat. dar asa sunt curvele, nici o noutate.
7
3
draga colegule serios erai dak raminei cu pensia aceia babana de la armata.altfel ce sa mai zic tie drag banul public.da da si inocenti care teau votat teu ajutat.lasane cu asa zisa moralitate ii jalnica.in fapt ii k cel care il vezi dim in oglinda.inteleg si primar ai vrut,tot serios erai si atunci.....
5
1
Sa parasesti o filiala in care esti coleg cu Boroianu este un gest care tine de igiena.
13
1
Singurul politician constantean cerebral cu demnitate, care nu vrea sa se "inroleze" in "Armata politicienilor fara onoare"! Felicitari Amirale!
11
12
O jigodie avara si un amiral de uscat, adus in PNL de consateanul sau Cap Mare dragomir. Numai prostii care l-au votat au putut sa-l creada pe acest impostor...De fapt ce le poti cere constantenilor care votau in draci golanii mazare si nicusor...?!?
11
3

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108