REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
15.4° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

CHIȚAC anunță noi PARCURI în CONSTANȚA

CHIȚAC anunță noi PARCURI în CONSTANȚA

Replica API 30 decembrie 2021 | 22:12 6916

Primarul Constanței, Vergil Chițac, anunță că se lucrează la construirea de noi parcuri în Constanța în Tomis Plus și în zona bulevardului Tomis, pe malul lacului. Acestea urmează să fie dotate cu echipamente de petrecere a timpului liber, de relaxare și cu infrastructura necesară practicării sportului în aer liber.

„Dragii mei, nu cu mult timp în urmă vă spuneam că lucrăm la construirea de noi parcuri în Constanța. Astăzi am plăcerea de a anunța că, în vederea organizării concursului de soluții, am cooptat alături de noi Ordinul Arhitecților din România. Astfel, specialiștii din cadrul OAR vor lucra îndeaproape cu aparatul de specialitate din Primăria Constanța pentru a ne ajuta la îndeplinirea acestui obiectiv esențial din viața orașului.

Vorbim despre un proiect ce are în vedere crearea de noi spații verzi în tot orașul, plus două noi mari parcuri ce vor fi construite în zona DN 3C - Tomis Plus și în zona Bd. Tomis, pe malul lacului. Acestea urmează să fie dotate cu echipamente de petrecere a timpului liber, de relaxare și cu infrastructura necesară practicării sportului în aer liber: piste de biciclete, terenuri de sport, zone de fitness în aer liber, locuri de joacă și așa mai departe. De asemenea, vor fi amenajate zone pentru hamace, poieni pentru evenimente în aer liber și alte dotări ce vor servi activităților culturale și de agrement.

Constanța suferă la multe capitole, iar cel al spațiilor verzi este unul dintre ele. Mi-am asumat că voi lucra pentru a repara tot ce este stricat în orașul nostru și vă asigur că, împreună cu colegii din Primărie, fac acest lucru. Încetul cu încetul, Constanța continuă să se pună pe picioare și am încredere că, pe măsură pe vom face tot ce ne-am propus, veți fi încântați de noua față a orașului nostru. Urmează un 2022 plin și aștept cu nerăbdare să vă prezint la ce proiecte vom lucra în următoarele 12 luni. Vă mulțumesc!“ a transmis primarul Vergil Chițac.

M.P., A.F.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sa te stergi la gura ca numai tampenii vorbesti ,mos teaca ....esti un gunoi de om
8
2
Parcari? Parcari?
9
0
Cu amenajarea falezei cum ramine?
3
0
peste 3 ani pnl dispare din constanta , nu sunteti buni de nimic zero barat
14
4
Ce ai dat ca atentie catre Uniunea Arhitectilor. Nimeni nu face nimic daca nu primeste ceva.
5
0
Ha ha ha ha......sa il laudam ca face ce scrie la el in fisa postului??
5
3
CHITAC presedinte !!!
2
12
Dar contract cu o firma sa ridice cainii maidanezi din oras, nu aveti timp ?
18
6
Asociatia ConstantaRestart este singura care a facut un parc nou si a plantat peste 100 de pomi, fara sa se laude. Al nostru primaras, inca ne mai pacaleste cu desene si planuri! Constantenii nu mai pun botul!
26
6
Si cu cele vechi care arata ca niste islazuri comunale ce faci?
30
5
Demisia, demisia, demisia, demisia! Huoooooo, hotilor, incompetentilor!!!
30
8
ce glumet esti amirale
34
7
Multa mwe cu kkt pnl si sustinatorilor sai
32
9
Parcul Tabacariei va deveni cartier rezidential! Asa ca lasa gargara mos teaca !
45
7
Sper ca nu este o diversiune pentru a construi in parcul Tabacarie. Chiar , nu mai bine ati incepe cu amenajarea adevarata a acestuia?
41
5
mwee la satra PZD-Ciuma Rosie , si la toti votantii lor.
23
25
jigodie ce esti . poarta 6 ai lasato de izbeliste.
41
7

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468