REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Cine este actorul, din Constanța, dator vândut lui Cătălin Cazacu pentru un Audi Q8?!

Cine este actorul, din Constanța, dator vândut lui Cătălin Cazacu pentru un Audi Q8?!

Mirela PASCAL 12 decembrie 2022 | 00:00 15189

Sali Levent, din Constanța, devenit celebru după ce a jucat în filme cu mare priză la public, este dator vândut lui Cătălin Cazacu, care l-a ajutat să-și ia un bolid de lux de 100.000 de euro în leasing, însă pentru care a uitat să-și mai achite obligațiile.

Sali Levent

Sali Levent este un tânăr actor în vârstă de 29 de ani de origine turcă. Tânărul provine dintr-o familie turcă, dar s-a născut în Constanța. A urmat cursurile Colegiului Tehnic Energetic, ulterior, și-a descoperit talentele muzicale și s-a mutat la Colegiul Național de Arte „Regina Maria” din Constanța. Levent este pasionat și de actorie. În cadrul liceului de arte a urmat și un curs de actorie, iar astfel a ajuns să își descopere chemarea pentru scenă și a absolvit Actoria la Universitatea Ovidius din Constanța. Levent Sali a ajuns cunoscut de la vârsta de 18 ani când a obținut un rol în serialul „ Pariu cu viața ”. Talentul său actoricesc și naturalețea de care dădea dovadă, l-au făcut pe Levent să fie apreciat de publicul larg. Astfel, a îmbinat cele două pasiuni ale lui, muzica și actoria și a fost și membru al trupei pop Lala Band.

Viața l-a recompensat din plin pentru talentul său, așa că, în prezent, constănțeanul are tot ce-și dorește și, mai ales, un bolid de lux de 100.000 de euro, un Audi Q8 maro achiziționat cu eforturi, însă nu ale lui, scrie cancan.ro. Orbit fiind de iluzia prieteniei cu actorul de origine turcă, fostul Ramonei Olaru, Cătălin Cazacu, a decis să îl ajute pe Levent, dar nu a luat în calcul că ar putea să fie chiar el prejudiciatul. Actorul și-a luat mașina în leasing, pe firma lui Cazacu și, de la un moment dat, a uitat să-și achite obligațiile, mai scrie cancan.ro. Drogurile i-au luat mințile și... banii. Când a participat la „Chefi la cuțite”, Levent a declarat: „Am avut probleme cu drogurile, toți banii pe care i-am produs timp de doi ani i-am dat pe droguri. Jucam la ruletă, am pierdut tot, am intrat în datorii, mi-am pierdut mașina și tot. Părinții au fost alături de mine și m-au ajutat. Îi iubesc foarte mult și acum sunt alt eu!”.

Cătălin Cazacu

Se pare că nici în prezent nu și-a plătit ratele, așa că îi e dator vândut lui Cazacu.  Q8-ul i-a rămas în custodie, dar camaraderia cu fostul tovarăș Cazacu s-a dizolvat. Nici cu Dorian Popa situația nu stă mai bine, vloggerul „denunțând” în emisiunea lui Cătălin Măruță comportamentul fostului coleg din „Pariu cu viața”: „Sali Levent. Dar nici nu te mai așteptai să-i recuperezi. Deși veneau sub cerere de împrumut, știai că sunt cadou. E fratele meu, l-am crescut de mic. Am și ochelari și haine la el. Nu sunt mulți, dar oricum, 3-4 zerouri”.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Logodnica lui cred ca nu știe ca l a luat și sărac și cu datorii , pacat de fetele astea care nu văd ce săracii au lângă ele
1
0
Mai Cătălin,asta este un
0
0
Ce treaba are leasing-ul cu strambul asta, i-ati si tu masina noua in leasing daca te tine, tigaie ce esti
4
0
Din peste a ajuns actor c****a asta cu 3 clase , facea videoclipuri la vulcanizare pe atelierelor .
16
1
Nu amestecati turcii cu asazisi turci din piata Chiliei. Fiti profesiinisti, ce mama naibii!
21
0
Levi,sa fii sănătos și părinții tăi de nota 10!sifoanele și răutăcioși sa o...uga
3
21
Levent mai stii frate cand fierbean coc….na si o fumam,ne dadea asea bine ca ne f…m ,mie dor de vremurile alea
15
4
In poze e cu Mecedesurile si are Audi Q8 ?....Cocalari si drogati, mari scule pe Facebook. Auzi tu a terminat actoria la Constanta....Haaaaa....Constanta are un singur actor si ala e nebun, il cheama Kitak, este number one si seful parcarilor de pretutindeni. Altadata sa luati linie de credit de la Raiffeisen Bank pentru ca neintrand in Spatiul Schengen este posibil sa plece bancherii la ei acasa in spatiul lor si sa nu mai returnati linia de credit.
37
7

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108