REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
10.4° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Cine este românul dispărut în Grecia. Tânărul a intrat în mare acum trei zile şi nu a mai fost văzut

Cine este românul dispărut în Grecia. Tânărul a intrat în mare acum trei zile şi nu a mai fost văzut

Replica API 12 iulie 2022 | 20:13 2183

Apar noi informaţii despre craioveanul în vârstă de 25 de ani dispărut în Grecia, la Lefkada, după ce a intrat în marea agitată şi n-a mai fost văzut. Tânărul căutat cu drone este fiul primarului din comuna doljeană Amărăştii de Jos.

Tragedia a avut loc în cursul zilei de duminică, puțin după ora 18:00, atunci când tânărul a intrat în apă, s-a scufundat, după care nu a mai fost văzut.

Bărbatul are 25 de ani și este din Craiova

Acesta era în vacanţă, cu prietenii săi, în Lefkada. Amicii lui sunt cei care au intrat imediat în alertă și au anunțat autoritățile elene.

Au fost chemați imediat salvamari dintr-o altă zonă, pentru că acolo unde bărbatul a intrat în apă nu există serviciul de salvamari, iar plaja nu este amenajată. De asemenea, Garda de Coastă a trimis acolo o navă dar și două ambarcațiuni rapide pentru a-l găsi.

Tânărul este fiul primarului din comuna Amărăştii de Jos

"Cert este că marea era destul de agitată, însă tânărul a intrat în apă cu un prieten. La un moment a încercat să strige după ajutor, prietenul a încercat să îl ajute, însă toate eforturile au fost în zadar. Şi turiştii care erau pe margine au spus că le este teamă să intre în apa învolburată. Paza de coasă din Lefkada a început căutările după câteva ore. Până la această oră, a fost căutat cu foarte multe şalupe. Părinţii tânărului, primarul din Amărăştii de Jos şi soţia sa, au ajuns imediat în Grecia şi au depus eforturi extraordinare pentru a-l găsi. Toată lumea încearcă să îl găsească pe acest tânăr, aceasta fiind a treia zi în care căutările continuă", scrie antena3.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
am muncit o viata de om...cinstit..n-am reusit sa plec decat in jurul casei...sa muncesc..sa trudesc..sa ma chinuiesc...acum toata golanimea acestei tari,pleaca peste hotare,sa cheltuiasca banii nemunciti...exista un DUMNEZEU..
1
0
A ajuns in Turcia deja
0
0
la mamaia era mai simplu.il mincau rechinii,il si futeau
0
0
Daca nu va mai place la Mamaia, ce sa va fac?
2
0
banii furati de primarii psdisti nu asuc fericirea!sper.
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108