REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
16.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

CINE SUNT MEMBRII CONSILIULUI DE ADMINISTRAŢIE de la CET. Ce îi recomandă şi ce indemnizaţie au?

CINE SUNT MEMBRII CONSILIULUI DE ADMINISTRAŢIE de la CET. Ce îi recomandă şi ce indemnizaţie au?

Replica API 3 octombrie 2018 | 00:23 577

“O parte din bani se regăsesc în bugetul local 2018, o parte din bugetul local 2019. S-a aplicat o reducere pentru gigacalorie. Începând din 1 octombrie gigacaloria la Constanța costă 225 lei. Această hotărâre de astăzi reprezintă o soluție pe termen scurt și mediu. Municipiul Constanța a făcut tot posibilul pentru a asigura furnizarea apei calde către constănțeni. Constănțeanul le plătește indemnizația”, a declarat primarul Constanței, Decebal Făgădău, referitor la situaţia tranşată marţi, 2 octombrie, în şedinţa Consiliului Local Municipal Constanţa.

Referitor la indemnizaţia pomenită de Decebal Făgădău, edilul s-a referit la indemnizaţia pe care o primesc membrii Consiliului de Administraţie de la CET. Din câte se pare, indemnizaţia lunară ar fi de 6.000 de lei. Oficial, CET nu a furnizat detalii.

Iar în cazul în care nu ştiaţi, din C.A.-ul CET fac parte următorii: Nicolae Păun (consilier ALDE de la Medgidia), Marian Pătraşcu (ALDE, Tuzla), Ion Boblea (PSD, dar un apropiat al conducerii ALDE de la centru), Marian Cîciu (ALDE, Techirghiol, IAR DETALII INTERESANTE GĂSIŢI AICI), Elena Alexandra Chican (Giurgiu).

De asemenea, despre directorul general al CET, Dan Deaconu, vă oferim următoarele referinţe: INDEMNIZAŢIA.

A.C.

Vezi şi:

https://www.replicaonline.ro/cine-sunt-membrii-consiliului-de-administratie-al-radet-constanta-si-ce-indemnizatii-au-368737/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ar fi fost simplu sa verificati la Resurse Umane cati salariati are fiecare firma...cum se face ca unii care produc au mai putin personal decat unii care se fac ca o transporta!
0
0
Pai jigodia raducu popescu nu se mai satura: este secretar de stat la educatie , i-a dat prostul ala de fagadau carciuma aia de langa Delfinariu , are terenuri de la dereglatul psihic mascarici....
8
2
Asta va intereseaza pe cei de la Replica, ce salarii au cei de la CET? De ce nu afisati salariile celor de la Radet firma capusa chipurile intermediarul dintre CET si contribuabili! Ce produce RADET-ul?
13
1
La radet membru in c a raducu popescu este prof de sport !--deci specialist in probl mecanice !--nesimtiti de psd !
7
1
parazitii aia de la RADET din CA, in frunte cu profesorul lu peste, Eden Mamut, iau fiecare cate 4500 pe luna, singura ocupatie fiind frecatul de menta la asa zisele sedinte. cel putin la astia e publica informatia.
10
1
Membrii consiliilor de administratie de la toate unitatile sunt membrii de partid al caror slugoi sunt. Rusine! Pentru ce luati acesti bani? Si nu sunt putini.
7
0
RUSINE!!!!
7
0
De ce nu spuneti ce indemnizatii au si cei de la radet
15
1
...va bateti joc de un oras,functiile va confera aceasta libertate dar bunul simt l-ati pierdut? prin acest gest ati aratat caracterul pe care-l mai aveti,capacitatea voastra in functii care se dovedeste a fi nula ,chiar nu poate sa va demita nimeni mizerabililor,duceti traiul acestui oras inapoi in istorie.Dar nu uitati ca ceea ce oferiti aceia veti primi si acela va fi un mare dus RECE !
12
1
Dp 89 tara este jefuita distrusa indatorata 100mii euro cap locuitor suntem vanduti cu totu
9
1
sa ii futem in gura
18
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108