REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
13.4° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Cine sunt suspecţii în cazul câinelui mutilat după ce o petardă i-a explodat în gură

Cine sunt suspecţii în cazul câinelui mutilat după ce o petardă i-a explodat în gură

Replica API 3 ianuarie 2020 | 03:14 438

Suspecţii în cazul câinelui mutilat după ce i-a explodat o petardă în gură ar fi nişte copii, poliţia luând în calcul mai multe variante în care s-ar fi produs acest act de cruzime.

Este luată în calcul și varianta în care câinele s-ar fi apropiat de petardă, crezând că ar fi ceva de mâncare, fiind cunoscut faptul că acel câine era hrănit de localnici.

„În cercul de suspecți este un grup de minori, dar autorii nu au fost încă prinși”, a declarat Paula Gabor, purtătorul de cuvânt al Poliției Satu Mare.

Câinele grav rănit după ce mai mulţi bărbaţi i-au băgat în gură o petardă care, ulterior, a explodat, a fost operat, va fi vaccinat, deparazitat şi propus pentru adoptie, a declarat la Digi24 Nicoleta Lontos, vicepreşedinta Asociaţiei FreeLife Satu Mare, cea care a preluat căţelul.

Ea a spus că asociaţia a depus sesizare şi plângere la poliţie şi va cere analizarea imaginilor de pe camerele de supraveghere din zonă pentru a vedea dacă pot fi găsiţi făptaşii.

Nicoleta Lontos a subliniat că, deşi acest act de cruzime s-a petrecut pe o stradă circulată, nimeni nu a văzut nimic şi nici nu a auzit nimic.

„Toată lumea vorbeşte, oamenii sunt foarte porniţi pentru a afla făptaşul, dar nimeni nu a văzut, nu a auzit, deşi e o zonă circulază, strada Botinului, e şi cimitir acolo. S-ar fi putut să vadă cineva, dar multă lume nu vrea să vorbească, ba e vecinul şi nimeni nu vrea să se puna rău cu vecinul...

Dacă nimeni nu vorbeşte, nu vom putea face prea multe”, a spus ea.

Nicoleta Lontos a precizat că acest câine are in jur de 7 - 8 ani, este sterilizat, trăia pe stradă, într-o cuşcă, era îngrijit de mai multe persoane, care îi dădeau de mâncare.

Căţeluşa va fi propusă pentru adopţie.

digi24.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa fie ma.ta gazata , si in felul asta n.ar mai caca monstri nespalati . Daca gazam cateaua in calduri la timp , azi nu mai erai muistule ,baga.mi.as pula.n gura ta !
2
0
Sa fii tu GAZAT impreuna cu maidanezii.....
0
4
Asta ce spune despre tine? Ca esti un psihopat antisocial incapabil de relationare umana! Deci ce de facut cu tine? Sa fii tu impreuna cu maidanezii pana nu apuci sa faci rau vreunui adult sau vreunui copil !
0
4
La cat mai multi caini extermianti! Dart inainte adunati impruna cu dementii astia care nu mai pot de grija lor si inchisi laolalta ca sa ii sfasie de vii! Sa vada si ei cum e!
2
4
Sterpacinile care nu pot avea copii si cauta alinare si afectiune in potai posteaza la greu .Sa va dau la muie ..
3
4
Vreo 100 de oameni mi-au facut rau in viata si nici un caine. Deci ... trageti concluzia. Un Auschwitz pentru copii astia ar fi tocmai bun. Eventual impreuna cu cainii care musca din senin ca nici aia nu au ce cauta pe strada.
5
2
Scuip.o pe ma-ta-n pizda poate nu mai da nastere la monstri!!
6
3
nascut dintr-o catzea si vrea eradicarea ghioarlelor
5
1
Sa va moara copilul omorat de cainii maidanezi si pe urma sa va vad ..cum plm puteti sa blestemati niste copii pentru un caine.nu este normal ceea ce au facut dar nici chiar asa totusi sunt niste copii..pentru iubitorii acestia de animale luatile in plm acasa nu le cresteti pe.strada ...
2
11
Foarte bine ! Bravo copiilor! Moarte zoofililor si politistilor care ii pupa in cur!
2
11
pui de bozgori criminali
5
1
Toti astia o sa faca cancer si o sa moara. Asa e bine. Cainele sa traiasca si ei sa moara. Nu sunt oameni, sunt doar prosti
6
1
Interzis sa mai existe caini fara stapan, iti este frica sa mergi seara pe strada sa nu sara pe tine! Si da stiu asta era cuminte, stiu asta, animalu e animal!
5
7
interzisa vanzarea oricaror materiale pirotehnice pers sub 18 ani.
12
3
Ce vina avea acest animal de l-au ucis. Soarta asta o merita si ei.
9
4
Sa o vad pe ma-ta moarta cu o petarda in gura ,un castravete de jumatate de metru in pizda , atarnata intr-un streang ! Asa sa crape ma-ta aia curva care te-a cacat , baga-ti-ai pula-n coliva si cosciugul ma-tii!!
11
2
Sa,i iau coliva,n pula ma,tii .,si sa ma pis pe cosciugul ei !!
7
9
Baga.mi.as pula.n cosciugul ma.tii de copilu pulii mele , de ce mortii ma.tii nu ai bagat o petarda in pizda la ma.ta sa vedem ce se intampla?? Poate vaca jegoasa nu mai dadea nastere monstrilor nespalati ,si in felul asta scapam de o muista de pe centura care fata jeguri de foame ?? Baga.mi.as toata pula.n coliva ma.tii care ai facut asta !
12
5
Puscarie merita nenorocitii educati cu biciul
20
4
Acuzi, dar gandesti la fel. Adica Dragnea poate pati orice, nu conteaza..., de vreme ce te intrebi, retoric, ce ar merita el in raport cu cei ce au chinuit un caine... Vezi ca esti tampit? Si mai pune mana pe carte, invata sa scrii! Nu face rau!
14
2
Daca tineri astia prosti ar merita pedeapsa cu moartea dupa parerea ta, pentru ca au mutilat un caine,atunci L. Dragnea care a furat din bani copiilor orfani ce pedeapsa merita?,sau acei oameni care au furat milioane de euro din bani tari jefuind Romania cu pixul intentionat condusi fiind de lacomie ce pedeapsa merita?pentru ca uni au luat cu suspendare,cu toate ca un om nu este un caine,cu tot respectul pentru prieteni animalelor
11
20
alti criminali vad p-aici care dau dislike-uri mai jos . Alti ordinari care sunt de acord cu criminalii ! Pacat ca tot soiul de criminali au dreptul sa se reproduca ! Pacat ca traim intr-o tara la un loc cu criminalii , pedofilii , violatorii , si talharii! Pacat ca nu ne putem separa de aceste scursuri , astfel incat scursura sa traiasca impreuna cu cei ce au caractere infecte cu ale criminalului , pedofilului , violatorului si talharului ! Astia toti ar trebui obligati sa traiasca impreuna ! De ce sa respir acelasi aer eu , langa aceste scursuri degenerate impotente mintal?
18
4
Praf si pulbere sa se aleaga de acesti criminali , indiferent cat de copiii sunt !! Fir.ar mama lor a dracu de ordinari cu chip de om !! Mutilati sa va vad pe viata CRIMINALILOR , indiferent ce varsta aveti !! Fara maini , fara picioare , si chiori sa ajungeti , baga.mi.as pula in mortii si familiile voastre de ordinari !! Cu paiul sa va dea sa crapati ordinarii care au fatat asemenea monstri degenerati !!
22
7
Bietul Caine I-mi imchipui ca a suferit Mult acei Faptasi Nenorociti si Criminali Trebuie dusi in Arest si supus in aceelasi Chinuri Care a suportat Bietul Caine sau Cainele femela si aceei Criminali Nenorociti Ar Trebui sa Fie dusi in arest si sa risca inchisoare cu Moartea spazurati! Asa ar merita aceei Mizerabili care ia facut rau Bietului Caine!
25
9

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272