REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.8° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
16.8° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Ciolacu: Cei care au ţinut Guvernul Orban în viaţă sunt răspunzători pentru "dezastrul" îmbolnăvirilor

Ciolacu: Cei care au ţinut Guvernul Orban în viaţă sunt răspunzători pentru "dezastrul" îmbolnăvirilor

Replica API 2 septembrie 2020 | 00:00 1011

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a susţinut marţi că toţi "combinagii" care au ţinut Guvernul Orban 'în viaţă' sunt 'răspunzători', alături de PNL, pentru "dezastrul" în ce priveşte îmbolnăvirile cu COVID-19.

Marcel Ciolacu

"Un nou record negativ - 60 de morţi de COVID-19! Secţiile ATI gem de bolnavi, România a depăşit China la numărul infectărilor. China!!! Toţi trădătorii, toţi fripturiştii, toţi combinagii care au ţinut acest Guvern în viaţă pentru a prinde un nou mandat pe lista de traseişti a PNL sunt răspunzători alături de PNL pentru acest dezastru! La fel şi toate partidele care au girat corupţia, traseismul şi prostia Guvernului PNL! Dezastrul este acum total! Cu economia pusă pe butuci, fără alocaţii dublate, cu pensii mărite în bătaie de joc, sub rata inflaţiei, şi cu o harababură totală în ceea ce priveşte începerea şcolilor", a scris Ciolacu pe Facebook, potrivit Agerpres.

El a adăugat că social-democraţii, chiar dacă nu au majoritate în Parlament, vor continua să lupte şi să propună soluţii.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bai cacat cu ochi, bai psd-ist imputit, ai uitat cine urla ca prostul ca Covid-ul nu exista? Nu le tin partea pnl-istilor ca si aia sunt niste jeguri dar voi sunteti cei mai imputiti oameni in viata!
4
1
Toti sunt vinovati,in afara de conducerea PSD!S-au inmultit aia ca voi,Ciolacule,fara interes nu voteaza nimeni asa cum ati vrea!Ca de popor,va doare undeva pe toti,din toate partidele! Nu te incorda prea tare,sa nu te ia din nou cu lesin!
6
0
nu spuneati voi ca virusul nu exista? Te crucesti de cata ipocrizie zace in astia.
6
2
haimanaua asta vrea sa para inteligent, dar orice ar face, de la distanta se vede ca este gainar
6
2
mai javra ordinara, nici acum nu ti-a urcat mintea la cap- amnezia te-a adus in starea asta, disperarea a pus stapanire pe tikne- daca nu te poti controla pune-ti strangul de gat? CCR- dorneanu iti spune ceva , cel care, la solicitarea voastra s-a opus specialistilor singurii in masura sa decida de vietile noastre, medici care au semnat un juramant si au murit pe baricade pentru a salva vietile pe care voi le-ti condamnat la moarte. Nu va este rusine, mai vreti vot?- si mor in continuare , tot din cauza voastra- sa nu uiti asta
7
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108