REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
10.4° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Ciolacu: Toţi candidaţii PSD sunt pregătiţi şi determinaţi să pună stop jafului penelist pe 27 septembrie

Ciolacu: Toţi candidaţii PSD sunt pregătiţi şi determinaţi să pună stop jafului penelist pe 27 septembrie

Replica API 8 septembrie 2020 | 00:00 1124

Toţi candidaţii PSD sunt pregătiţi şi determinaţi să pună stop "jafului penelist" pe 27 septembrie, la alegerile locale, şi să îi dea o lecţie - 'pe care s-o ţină minte' - lui Ludovic Orban, a declarat, luni, preşedintele social-democraţilor, Marcel Ciolacu.

Marcel Ciolacu

"PSD îi va da o lecţie lui Orban pe care s-o ţină minte în aceste alegeri! Toţi candidaţii PSD sunt pregătiţi şi determinaţi să pună stop jafului penelist pe 27 septembrie! Mă aşteptam însă ca premierul Orban să spună că aceste alegeri sunt dificile din cauza condiţiilor speciale în care se desfăşoară. Pentru că, înainte de toate, sunt necesare o serie de măsuri coerente pentru ca populaţia să vină în siguranţă la vot. Nu că sunt dificile pentru că îi este frică de forţa PSD", a scris Ciolacu pe Facebook, potrivit Agerpres.

El a adăugat că Guvernul PNL "a dat-o deja în bară" cu deschiderea şcolilor, iar toate datele arată că "va fi un mare fiasco".

"Incompetenţii din Guvern trebuie să iasă din logica de campanie în care au fost timp de 10 luni de zile şi să ia măsuri clare atât pentru desfăşurarea activităţilor şcolare, cât şi pentru organizarea corectă şi în siguranţă a alegerilor", a menţionat el.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
PSD nu le are cu comunicarea. Nici nu are ce sa comunice de fapt.
0
0
FAGADAU si BABU. Cand vine vorba de JAF si STOP. Dar esential e: din 27 Septembrie, intr-adevar.
2
0
Cat tupeu are aceasta cioara borata!
6
0
gura mare sa incapa toata muia data de alegatori !!! Zi sa fie primit !!!
7
0
CITA ABERATIE CITA PROSTIE CITA VRAJEALA AI CIOLACULE CU GRUPUL TAU PSD NU NE MAI PROSTITI CU MIZERIILE VOASTRE PLECATI ACASA PSD PLECATI DIN PAELAMENTUL TARII CA DE 31 DE ANI ATI TOT GUVERNAT BINE PENTRU VOI PSD SI RAU PENTRU PENTRU POPOR SA INTELES CLAR CRIMELE COMISE FACUTE DE PSD LA ADRESA POPORULUI SI A TARII ATI FACUT IN STIL SOCIAL DEMOCRAT CRIME MARI CE NU SUNT INCA JUDECATE TRANSPARENT ASA CA PARASITI PARLAMENTUL PSD CU TOT CU EMBLEMELE SI CRIMINALII VOSTRII GRUPUL PSD
7
0
si noi ceilalti vom vota impotriva ciumei rosii, pentru cei 30 de ani de jaf organizat de gruparea infractionala psd
7
1
Bravo "roman"! Te felicit pentru comentariul tau. Super!!!
4
2
doamne, adu-i pe acesti analfabeti, agramati, hoti, borfasi, escroci- cu picioarele pe pamant. Mai nenorocitilor sunteti, alaturi de CCR, raspunzatori ptr mortii pe care, cu buna stiinta, ptr un nenorocit de vot si o amarata pensie speciala- i-ati condamnat la moarte. Nici dupa moartea , cosmarurile nu va vor da pace. Asa ca faceti un exercitiu de'' imagine''-expresie introdusa in lb romana de analfabeta viorica- reciti-ti ceea ce ati solicitat CCR , ce s-a intamplat dupa decizia acestor -nici nu-i pot numi oameni, care s-au jucat , la propriu cu vietile noastre. Cate somitati medicale, care
11
2
Hotul striga ,hotii!
6
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108