REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
12.4° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Cîţu: Vreau să dau tinerilor care doresc să activeze în administraţie o şansă reală

Cîţu: Vreau să dau tinerilor care doresc să activeze în administraţie o şansă reală

Replica API 5 februarie 2021 | 00:00 1483

Premierul Florin Cîţu afirmă că doreşte să dea o "şansă reală" tinerilor care doresc să activeze în administraţia publică şi anunţă demararea primului "program real" de Internship la nivelul Guvernului, invitându-i pe studenţii din ani terminali să trimită o scrisoare de intenţie pe adresa de email a Cabinetului prim-ministrului.

Florin Cîţu

"Am intrat în politică în 2016 şi în toţi aceşti ani mi-am dat seama câtă nevoie este de un suflu nou în administraţie. Vreau să dau tinerilor care doresc să activeze în acest domeniu o şansă reală. De aceea, voi demara primul program real de Internship la nivelul Guvernului României. Toţi studenţii în ani terminali interesaţi de acest proiect sunt invitaţi să trimită o scrisoare de intenţie la adresa cabinet.pm@gov.ro până la data de 11 februarie 2021", a scris Florin Cîţu, joi, pe pagina sa de Facebook, potrivit Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Infiintati productie in tara sa ducem si noi ceva la export si banii sa intre in tara nu sa dati pamanturile sa faceti eoliene pe ternurile noastre si banii sa fie plecati peste hotare. Opriti devastarea padurilor sau exportati mobila daca tot taiati copacii. Voi vindeti totul ieftin si comisionul il bagati in buzunare si prostimea se duce si munceste moca. Ce sanse egale sa avem cu alte tari care si-au facut rost de resurse sa reziste in perioade de criza. Respectati omul si munca lui si poate o sa dispara agresiunea asta generala.
6
0
dezvotarea industriei, agriculturii , santiere , lucrari mari in tara , platite bine, nu administratie publica, clocitori care au scos sute de mi de tineri care stau in primarii si instituti ale statului pe bani lui multi si fara un aport adus tarii!
3
1
Ideea este laudabila daca s-ar aplica ..ar trebui extinsa poate si la alte institutii..dar daca eliminam profesionistii din functiile de conducere si numim oameni de o calitate indoielnica, cum s-a intamplat la Arsvom, nu avem sanse sa progresam...lenea, nepotismul, furtisagurile vor triumfa..deja se intampla
5
0
copiii si nepotii securistilor rosii sunt deja multimilionari in coco,posturile astea sunt pt copiii noilor securisti de dupa 90,...ulimea tanara poate pleca din tara sau munca pe salariu minim la privat,nu e vina nimanui ca nu au pile
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272