REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.7° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
12.7° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Ciucă: PNL resimte o erodare a ceea ce a însemnat asumarea guvernării de la finele anului 2019 şi până astăzi

Ciucă: PNL resimte o erodare a ceea ce a însemnat asumarea guvernării de la finele anului 2019 şi până astăzi

Victor ROTARU 26 martie 2024 | 00:00 182

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat în oraşul Ianca din judeţul Brăila, cu ocazia lansării candidaturii la funcţia de primar a subprefectului Adin Boboc, că PNL resimte o erodare a ceea ce a însemnat asumarea guvernării de la finele anului 2019 şi până astăzi.

Ciuca: PNL resimte o erodare a ceea ce a insemnat asumarea guvernarii de la finele anului 2019 si pana astaziNicolae Ciucă

"Oamenii merg la urne şi se întreabă pe cine să votez, mai ales că PNL resimte o erodare a ceea ce a însemnat asumarea guvernării de la finele anului 2019 până astăzi, cu perioade destul de complicate, unele la care nu s-ar fi gândit nimeni, cu probleme la care de multe ori am refuzat să ne gândim că ne-am putea confrunta cu ele, dar viaţa ne duce acolo unde nu ne aşteptăm. Şi într-adevăr, PNL s-a aflat la guvernare în toată această perioadă, asumându-şi această responsabilitate cu toate riscurile. Dar asta nu înseamnă că nu trebuie să vorbim cu oamenii, cu aceia care se duc să voteze, să le explicăm ce s-a întâmplat, ce am făcut bine şi ce nu am făcut bine sau ceea ce nu am terminat. Este nevoie de un dialog permanent şi să existe acea onestitate să le spunem oamenilor despre ce este vorba", a declarat Nicolae Ciucă.

Liderul liberal a subliniat că în această guvernare asumată sută la sută de PNL s-a reuşit "asigurarea stabilităţii politice a ţării".

"Într-adevăr, pe această guvernare, fie că am avut guvernarea asumată sută la sută PNL, fie că am fost în alianţă fie cu unii, fie cu ceilalţi, dar am fost la guvernare, am avut prim-ministru şi am reuşit să ţinem ţara în echilibru, am reuşit să asigurăm stabilitatea politică a ţării, pentru că, fără stabilitate politică, astăzi nu puteam să discutăm de niciun fel de realizare, de niciun fel de progres, de niciun fel de dezvoltare, de niciun fel de proiecte care s-au îndeplinit. La fel de bine trebuie să le spunem oamenilor ce nu am reuşit să facem, fără să dăm vina pe altcineva. Cine dă vina pe altcineva nu este om politic şi responsabil, nu îşi asumă. Dacă te duci în faţa oamenilor trebuie să îţi asumi toate chestiunile şi să le spui oamenilor: 'fraţilor, atât am putut, mai mult nu am reuşit, vedem ce putem face de aci înainte'", a mai spus Nicolae Ciucă.

El a precizat că va reveni la Brăila, unde PNL are o filială "inimoasă şi hotărâtă să câştige alegerile locale şi nu numai".

"Brăila este unul dintre judeţele cu cel mai mare potenţial agricol. (...) Oraşul Ianca este al doilea mare oraş din judeţul Brăila, este important să se identifice potenţialul, este important să se identifice oportunităţile care pot fi folosite pentru dezvoltarea oraşului, este important să existe o linie de colaborare şi de coordonare între ceea ce se întâmplă la Ianca, cu Brăila şi celelalte administraţii liberale. (..) Oamenii trebuie să înţeleagă că realizările primarilor din Transilvania s-au făcut cu oamenii care au avut viziune, curaj şi hărnicie să îşi absoarbă fondurile europene. Banii europeni au fost cele care au realizat dezvoltarea, sigur şi investiţiile din bugetul de stat. Am încredere şi în Alexandru Popa, în Cătălin Canciu, şi în Adin Boboc. Alegi cu sufletul şi cu mintea pentru viitorul copiilor care aşteaptă să le dăm ceva. Noi am luat de la bunicii noştri, părinţii noştri să le dăm mai departe zestrea noastră. Alegeţi cel mai bun om care să vă reprezinte şi să aveţi încrederea că va face ceva pentru Ianca, iar din perspectiva mea acela este subprefectul Adin Boboc", a mai spus Ciucă.

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a fost prezent duminică, în judeţul Brăila, pentru a fi prezent la lansarea candidaturii la funcţia de primar al oraşului Ianca, alături de prim-vicepreşedintele PNL europarlamentarul Rareş Bogdan, vicepreşedintele PNL preşedintele Consiliului Judeţean Ilfov, Hubert Thuma şi ministrul Dezvoltării, Adrian Veştea, potrivit agerpres.ro. 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Erodat esti tu . Ce cauti tu la PNL? Nici nu cunosti doctrina partidului.Ai manct moca la popota si PNL a ajuns din CAL boieresc catar t******c,Mars fortat acasa.
2
0
imi place ce privire inteligenta are Ciuca. cam de ciuca batailor ...
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272