REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.6° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
16.6° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Ciutacu sare în apărarea lui Buhnici: „Nefericitele lipsite de o ocupație serioasă sar ca rața la muci“

Ciutacu sare în apărarea lui Buhnici: „Nefericitele lipsite de o ocupație serioasă sar ca rața la muci“

Replica API 19 iulie 2022 | 00:01 2571

Victor Ciutacu sare în apărarea lui George Buhnici după scandalul în care prezentatorul a declarat că nu vrea să vadă femei cu celulită sau cu vergeturi la mare.

"S-a schimbat trendul. În vremea lu’ #metoo, toate credeau că-s mișto și aveau puseuri de memorie că le-a pus unu’ mana pe cur când erau mici. În vremea lu’ #buhnici, toate și-au dat seama că-s grase, au celulită și vergeturi. Cât despre bărbații părerologi, sunt ferm convins că ei, pe plajă, se holbează după norișori pufoși, unicorni roz și valuri înspumate, nu la țâțele și bucile bucățelelor lucrate la sală și din cuțit.

Nota autorului: “toate” = nefericitele fără treabă și lipsite de o ocupație serioasă care sar ca rața la muci după orice fonfleu și se bagă-n seamă pe orice temă cu lipici la public", scrie Ciutacu pe Facebook, potrivit stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
toti papagalii " sanatosi" sau coardele care o freaca la fitness sint trintori care Nu muncesc,fura banii ,bugetari puturosi care.si dau cu parerea.hai sictaier,mergeti voi in california la poponetzi pe plaja sa va etalati titele lipsa si muchii din hormoni.ni se rupe ce credeti voi,iar buhnici arata ca o bufnita.bai buhnic,te mai imbraci ca un papagal cu pantaloni rosii,verzi,galbeni,sacou si tenisi in picioare?fraiere.ciutacu a fost fatat bouar si s.a facut si mai mult!
0
0
Ciudatu cand vorbeste ai impresia ca-i curg balele . Sa taca ca bubuie
0
0
Mai bine ca tine! Si oricum nu ma duc pe plaja sa ma afisez! Despre asta este vorba, prostovane! Cand arati ca dracu' mai stai si pe curul tau fara sa le arzi retina celorlalti! Se numeste bun simt dar tu nu stii ce-i ala!
0
0
Daca tu sau maicata ta Tu sunteti grasi nu mai aveti voie pe plaja ?De ce ? Prostul si arogantul de Buhnici arata mai bine?Fiecare om este asa cum la lasat Dumnezeu mai frumos sau mai urat,,daca nu-ti place nu te uita! Tu comentatorule de la08:20 cum arati oare?
1
1
ce se mai ...gudura si da din cod...oi,replica, va incita, va ameteste si va baga de unde a ti ....!
0
0
Ciutacu are dreptate! Aveti celulita si sunteti obeze, acceptati-va dracului soarta si nu faceti caz din asta!
0
0
ciuttacu,lat fraier care se da destept.Ba buhnic,maimuta ta seamana cu Tutenkamon,cu nasalaul ala,schija,scindura si largareta.pometii aia naspeti umpliti cu silicon,aia.i gagica fraiere?mai mergi la femei,marcheaza banul si nu.ti maimda cu parerea. ciutacule,esti la furat,treci la lins korul sefului i*******r sebi. ba ciutacule,voi numai infractori si fraieri invitati la asa zisa tembeliziune de apartament?
0
0
Pentru individul de la 00:50! Pai ce faci, boss? Ii certi pe aia care arunca in altii cu noroi, ca-i insulta, ca-i catalogheaza, dar tu ce faci? Doamne fereste! Pune burta pe carte, copile! E plina Romania de analfabeti functionali si de analfabeti culinaro-rectali. Moarte rusofililor si putinistilor din intreaga lume! Va uram sa ardeti in flacarile iadului langa Putin, Stalin, Lenin, Hitler si alti nenorociti satanisti. Aproape ca uitasem! Sa ardeti in focul iadului langa satanistul patriarh impostor al Moscovei agentul asasin KGB Kirill,Alexy II si falsul patr. al Moscovei Ivan cel Groaznic
5
0
Cine zice, ala e!
4
0
mintiti!! ati scos din context ce a zis ciutacu . nu i a nici o aparare . cine s a uitat la emisiune stie.nu mai influentati cu propozii scoase din context
0
0
Le doresc lui ciupacu si buhitu si nevestelor, crize de rinichi si operatii esuate facute de Osman cel batran,cu studentul lui din operatie care a facut experienta pe mine,profesorul lui cacat.Sa vedem cum mama dracului mai rade de celulita si obezitate.Pe prostavanii astia nu i-a invatat nimeni sanu rada de altii cum arata? Nuse stie cum vor ajunge ei.Rretardati,daca gandeau nu vorbeau si nu jigneau oamenii ca sunt obezi ca au celulita.Ce ei arata mai bine.buhait este umflat borhait la fata de bautura se uita dupa alte pizde.Aia de langa el moarta de inanitie frumusete. Rusul cum arata? BOI!
1
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212