REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.7° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
12.7° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Cleopatra Stratan a terminat liceul. Urmează BAC-ul, dar NU și facultatea!

Cleopatra Stratan a terminat liceul. Urmează BAC-ul, dar NU și facultatea!

Replica API 7 iunie 2021 | 23:31 1349

Eveniment important în viața Cleopatrei Stratan. Aceasta a terminat liceul privat unde învăța. Tânăra interpretă și-a luat adio de la anii de școală printr-un mesaj postat pe rețelele de socializare.

Parcă mai ieri era de grădiniță și ne cânta cu patos „Ghiță”! Astăzi, Cleopatra Stratan este absolventă a clasei a XII-a.

„Adio, dragă școală! Îți mulțumesc pentru anii în care mi-am pus baza cunoștințelor cu care voi pleca mai departe în lume!”, a scris Cleopatra pe Instagram.

Urmează o perioadă de pregătire pentru examenele de Bacalaureat, după care Cleopatra Stratan va deveni soție. Planurile ei din următoarea perioadă nu includ însă și facultatea.

Cu o lună în urmă, artista explica și de ce nu o interesează pentru moment facultatea: ”După liceu, nu vreau să fac direct o facultate. În cazul meu, consider că facultatea e o pierdere de timp, pentru că mă pot dezvolta în muzică și fără aceste studii superioare și că facultatea nu garantează succesul (mă refer la cazul meu)”.

„Dacă voi simți nevoia pe parcursul anilor, o pot face oricând”, mai spunea Cleopatra Stratan.

”În viață, ca să ai succes și să fii fericit trebuie să știi ce vrei, nu ce se vrea!”, mai spunea artista atunci, scrie libertateapentrufemei.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
a dat de gustul p..ii si atat .Tasu ala ce pazeste ?
3
0
N am nevoie de studii superioare. Ma inscriu in usr plus si ajung rapid secretar de stat la ministerul culturii. Ca e nevoie si de o gurista la petrecerile din minister.
9
3

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272