REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.8° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
16.8° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Codrin Ștefănescu ANUNȚĂ RĂZBUNAREA PSD după plecările la Pro România: Ne pregătim să primim între 8 şi 11 parlamentari din alte partide

Codrin Ștefănescu ANUNȚĂ RĂZBUNAREA PSD după plecările la Pro România: Ne pregătim să primim între 8 şi 11 parlamentari din alte partide

Replica API 2 februarie 2019 | 02:25 431

Anunț exploziv din PSD după ce deputatele Corina Bogaciu şi Oana Vlăducă au trecut astăzi la Pro România. Secretarul general al PSD, Codrin Ştefănescu, a anunțat că plecările erau mutări așteptate însă că în curând social - democrații vor transfera nu mai puțin de 8 sau chiar 11 parlamentari din alte partide.

"Ne aşteptam la numele astea care s-au vehiculat, plecările, eram pregătiţi. Puţinele plecări din PSD erau luate în calcul de către noi. Am ştiut de la început, toţi colegii, că, după încercarea de puci eşuată de acum câteva luni de zile, unii dintre colegii care stau cu urechea aplecată mai în exteriorul partidului decât în interior vor primi 'verde' pentru a întări partiduleţul de buzunar condus de cel care ne-a trădat cel mai mult şi al cărui nume nici nu vreau să-l rostesc. Asta e calea pe care au ales-o, dacă adversarii noştri îşi închipuie că vom pierde majoritatea după aceste mişcări pe care le-au făcut, toate concentrate, se înşală, pentru că noi deja ne pregătim să primim în rândul nostru între 8 şi 11 parlamentari din alte partide în această perioadă, vorbesc de senatori şi deputaţi", a afirmat Ştefănescu, pentru AGERPRES.

Secretarul general al PSD a susţinut că există o argumentaţie "solidă" pentru "unele plecări din zona PNL".

"Parlamentarii PNL sunt disperaţi de politica pe care o fac la vârf Orban şi cu ai lui. Sunt presaţi, la rândul lor, de primarii care sunt disperaţi că Orban şi ai lui au atacat Codul administrativ la Curtea Constituţională, bătându-şi joc de primari, sunt disperaţi de ceea ce vorbeşte lumea în teritoriu vizavi de sondajul lor fals care i-a costat 14 miliarde de lei vechi. Oamenii pe stradă, în toate judeţele în care eu am fost, 11 judeţe doar luna asta, înjură la greu PNL-ul şi conducerea PNL-ului şi pentru faptul că europarlamentarii lor au votat împotriva României. De aceea, dintre parlamentarii lor care sunt cu capul pe umeri şi care înţeleg că s-a ales praful de partidul lor cu amestecul ăla de pedelismo-securismo-băsismo-macoveism, ce este la ei, au bătut la uşile noastre. Şi noi, pe oamenii care sunt corecţi îi primim cu braţele deschise şi asta vom face", a spus Codrin Ştefănescu.

Patru deputaţi ai PSD şi-au anunţat în această săptămână trecerea la partidul Pro România: Mihai Tudose, Georgian Pop, Corina Bogaciu şi Oana Vlăducă.

stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
razbunarea arma prostului
3
0
Praful o sa se aleaga de PSD cu ajutorul lui Dragnea aia din partid tre sa faca ce vrea dragnea daca dragnea se duce la puscarie se duc si restu si uite sa intrun final dragnea distruge partidul
14
0
Mai votati penali psd ca acest condamnat penal DRACnea care pentru a-si scapa pielea si averea furata tarii, averea noastra a tuturor, penalul da foc la tara si toti banii ii baga in buzunarele SPECIALILOR cu pensii cat patru milioane de romani numai sa-i croiasca tudorel sluga si CCR sluga O lege pe masura lui si sa-l scape.. Asta-i PSD-ul actual si, mai votati PSD macar sa stim ca ne-a luat drkul pe toti!
13
0
Din parte unui colectiv care te simpatizeaza .
15
3
Si pe Base?
10
3
mercenarii vor sa mai prinda un mandat , au vazut ca nu sunt capabili si incearca pe la altii . Vine ordonanta sa vedeti voi cine este psd , sunt singurii ce fac dreptate in tara . Muie la dusmani , ca mamele lor au luat destula !
8
14
Daca erau destepti ii luau pana acum. Dar cine dracu e prost sa se duca la pierzatori , incompetenti si corupti. Poate coruptii de la celelalte partide sa se mai adune acolo.
23
6
safule am io 2,3 parlanetari de vanzare, e netimbrati da e buni, hai ca dau eftin!!!
17
2
Stafiilor nenorociti tot viitorul copiilor si nepotilor vostri votind P S D ,opriti-va pina nu dati ortu popii -
25
4
Cap de pula face spume. Hai, ia-o sus jeg infect. Cristosul.ma ti de troglodit. Fmm de scelerat ordinar cu expresiile tale antologice. Ai 100 de cuvinte toate si le repti mereu. Marele politician codrincapdepula are functie. Stau si ma intreb, bai nea Fagadau boul asta vorbeste in numele tau, ma cum mm il suporti ma?? Cum mama dracu suportati un gunoi infect ca asta. Este de noaptea mintii... mm de capdepula
30
4
Codrine dute la holleywood am vazut un film in care personajul negativ iti semana perfect .Cat despre partidul cu care te lauzi laso mai moale ati aratat destul de clar cine suntrti si ce vreti.
24
5
Nu-i asa ca simti mirosul de tamaie?
22
5
Asa cap de pula deosebit,are si urechi,sigur e facut dintr-o laba in graba!
21
5
Nici nu am vazut o fiinta Mai urita ,Mai gretoasa,Mai satanic,mai ,,linge curul lu puscariasul Dragnea,,asa sa ramii,in slitul Lui Dragnea,toata viata,Fara familie,singur CA un ciine,numai sa-i faci jocul pedofilului Dragnea,o sa-i schimbi pampersul la puscarie Lui Dragnea,hahalerelor,satanelor,VA voteaza,pulea
30
5
ce va pregatioti voi, nemernicilor, sa faceti- cred ca intentia a fost aceia de incolonare spre puscarie- jigodiilor si javrelor ordinare- ce mai poata puscariasul draknea sa promite, am mai ramas noi- sracii
34
6
voi astia de mai jos sa-i sugeti capul la ce -l asemanati cand va da codrin muie !
6
36
Nu mai handicapatule, va pregatiti sa luati muie!
36
8
Cap de pula
34
6

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108