REPLICA ONLINE CONSTANTA

16° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Confort Urban amenajează scuaruri la trecerile de pietoni de pe marile bulevarde

Confort Urban amenajează scuaruri la trecerile de pietoni de pe marile bulevarde

Replica API 21 noiembrie 2019 | 00:03 623

Echipele SC Confort Urban SRL continuă să amenajeze scuaruri la trecerile de pietoni de pe marile bulevarde din oraș.

În aceste zile se lucrează la trecerile de pietoni situate pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, în zona Școlii Gimnaziale „Spectrum” și pe bulevardul Aurel Vlaicu, în zona CET.

În zona axului drumului este amplasat un refugiu protejat de garduri care le oferă astfel posibilitatea pietonilor să ajungă la mijlocul șoselei si să se asigure din nou, pentru a putea traversa în continuare.

De asemenea, pentru creșterea vizibilității și pentru a atrage atenția pietonilor, se aplică marcaje bicolore și se instalează sisteme de presemnalizare din material termoplastic la trecerile de pietoni din mai multe zone din oraș. Noaptea trecută, s-a acționat pe bulevardul Tomis, la intersecția cu strada Badea Cârțan și pe strada Unirii.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu mai stie nici unul cu bostanul mare in spatele volanului ce e ala cod rutier. Politia rutiera si primaria Constanta chiar au uitat complet. Pietonii au prioritate pe trecere iar vehicululele trebuie sa incetineasca pentru preveni accidentele in zona trecerilor. Nicaieri nu scrie ca pietonii,intre ei copii, batrani, oameni cu dizabilitati, femei cu carucioare,sunt obligati prin lege sa se asigure la o trecere regulamentara. E haos pe strazile din Constanta si oameni nevinovati mor pe trecerile de pietoni pentru ca primaria si politia isi contempla buricele.
0
0
Pentru a economisi forte,fonduri,materiale cu refugiile era mai simplu revenirea la prioritatea la pietoni pe zebra ca pe timpul lui Ceao linia dubla continua reprezenta bordura si acordai prioritate nu ca acum pe toata latimea soselei!
0
0
Dupa ce ca la Spectrum animalele parcheaza pe 2 benzi in asteptarea progeniturilor ati mai taiat si a 3a banda GG Decebal Fatalau
1
1
La toate trecerile de pietoni de langa scolilor si in zonelor aglomerate ar trebui puse semafoare comandate de pietoni. Dimineata la trecerea de la Liceul 4 de pe Tomis e un du-te vino continuu care blocheaza intersectia de la Ion Ratiu. La fel la Mircea cel Batran
4
0
De ce ne merge DNA la aceasta soc unde se spala bani?
1
1
Va apucat munca deodata. Fagabou te n gatlej de papagal . neam de secaturi si koorve . Te asteapta mazare sa i fii coleg .
7
1
Cum adica trecerea de pietoni este cu asigurare si apoi traversare, sau soferii trebuie sa opreasca obligatoriu sa treaca pietonii. Adica in a doua jumatate voi nu garantati viata pietonilor daca nu se asigura din nou, alo, pe ce lume traiti.
6
5
Era blocat traficul,au raschetat 20 cm adancime
3
5

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108