REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
12.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Consiliera PNL Adriana Arghirescu: 'Serviciul Juridic al Primăriei Constanța este ineficient și incapabil'

Consiliera PNL Adriana Arghirescu: 'Serviciul Juridic al Primăriei Constanța este ineficient și incapabil'

Replica API 1 iunie 2019 | 10:02 674

Este inadmisibil ca într-o administrație locală, primarul și Consiliul local să nu știe despre acțiunile Serviciului Juridic al Primăriei, susține consilierul PNL Adriana Arghirescu, după ședința CLM de joi, 30 mai.

"Au fost prea multe greșeli și acțiuni care dovedesc lipsa de profesionalism și incapacitatea celor care fac parte din Serviciul Juridic al Primăriei Municipiului Constanța. Să ne amintim că Primăria Constanţa trebuie să plătească penalități uriașe părinților fostei șefe a Serviciului Juridic, după ce a pierdut definitiv un proces în instanță despre care liderul administrației locale spune că nu a ştiut nimic. Am solicitat astăzi, în cadrul ședinței Consiliului local, să aibă loc o restructurare și o reorganizare a acestui departament care acum nu își justifică existența. Primarul Decebal Făgădău vrea ca el, Primăria și Consiliul Local să fie reprezentaţi de avocați și juriști independenți, care să le apere interesele. Atunci de ce mai avem nevoie de un Serviciu Juridic la Primărie, ai cărui angajaţi sunt plătiţi din bani publici?", transmite Arghirescu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
de ce ati rettras ordonanta 13 ? n-aveti coaie , dancila s-a speriat si dragnea a fost condamnat politic . Face klaus ce vrea cu voi , prostilor !
5
7
Doamna si dumneavoastra si restul consilierilor tocati bani degeaba,vreti dovada atunci spuneti ce abuz in serviciu sau decizie proasta a lui Radu Mazare sau chiar si a lui Fagadau care nu e la nivelu lui Radu a fost blocata de consilieri.
10
0
Hmmm...pai la ce acte aprobati voi..ar fi si culmea sa castigati in instanta!! Tanti Argilescu mai citeste si mata un pic inainte sa ridici mana...si sa dai bloc pe spatii verzi..maxim profesionalism!!!
10
1
Dar tu probabil sclavul lui fagabou si al machidonilor albanezi.. nu esti depasit?
12
0
Mamaie, esti depasita bre , dar mata ce cauti in consiliul local! Prezinta bre un raport de activitate , ce ai facut in mandatul asta! Vreo initiativa ceva!
10
7
Acolo mai stii ceva restul esti zero barat
7
4
Mamaita e cu capul. Nu trebuie neaparat ca juristii sa intre in instanta, ei trebuie sa se asigure ca matracuca respecta si ea legile.
10
6
Nu serviciul juridic e de vina ci primarul care le cere sa faca ilegalitati
16
11
Bla bla bla , campanie ieftina. Imi pare rau pt doamna... o obliga hienele PNL
11
7
la 8000 lei salariu pe luna?
11
3

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212