REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Mie., 22 Mai 2024
Anul XX Nr. 6737
12.5° Constanța Miercuri, 22 Mai 2024 Anul XX Nr. 6737
 

Consilierul județean PNL Crușoveanu are un mesaj pentru ALDE: „Demonstrați că nu susțineți PSD!”

Consilierul județean PNL Crușoveanu are un mesaj pentru ALDE: „Demonstrați că nu susțineți PSD!”

Replica API 20 martie 2019 | 01:59 440

Consilierul județean PNL Marian Crușoveanu, membru al Consiliului Județean Constanța, le transmite un mesaj membrilor ALDE, „invitându-i” să voteze alături de PNL în următoarea ședință a CJC, pentru a demonstra, astfel, că „ALDE nu susține PSD pe plan județean”. Mesajul vine în urma declarațiilor făcute, sâmbătă, 16 martie a.c., la Constanța, de președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu.

Redăm, în rândurile următoare, mesajul consilierului județean PNL Marian Crușoveanu către membrii ALDE Constanța:

„Am citit astăzi în presă despre evenimentul ALDE organizat la Constanța sâmbăta trecută. Am văzut, de asemenea, și declarația președintelui vostru, Călin Popescu-Tăriceanu și am reținut faptul că a subliniat, într-un mod diplomatic, faptul că la Constanța nu există colaborare între PSD și ALDE. Mai mult, acesta a evidențiat faptul că, atât cei care au condus, cât și cei care conduc Constanța, nu lucrează în beneficiul cetățenilor, ci în beneficiul propriu, ceea ce înseamnă că, practic și declarativ, ALDE se află într-o opoziție sau cel puțin dorește să fie în opoziție față de PSD, pe plan județean. Totodată, declarațiile sale au fost susținute și întărite de către președintele Organizației Municipale.

Aceste declarații sunt o ocazie excelentă să demonstrați președintelui vostru că ALDE nu susține PSD pe plan județean și că într-adevăr își dorește un fel de renaștere a Constanței, prin ideea ca orașul și județul nostru să redevină un simbol de succes administrativ și economic, prin care respectul pentru cetățean să fie pe primul loc. În aceeași ordine de idei, aveți șansa să demonstrați și constănțenilor că sunteți oameni serioși, cinstiți și de onoare. Astfel de oameni își țin cuvântul, sunt consecvenți cu ideile lor și nu spun vorbe doar de ochii lumii.

La sfârșitul lunii va fi ședința Consiliului Județean, ceea ce va reprezenta o ocazie să înfăptuiți vorbele. Așteptăm să vedem dacă reprezentanții ALDE doresc să fie consecvenți cu ceea ce declară și să voteze alături de PNL, care se află într-o opoziție dură față de PSD- ceea ce știți foarte bine. Votul alături de PNL în Consiliul Județean va însemna că vă doriți într-adevăr o schimbare pe plan județean, astfel încât să nu rămână doar vorbe în vânt cele afirmate zilele trecute. Și nu pentru a fi pe placul meu sau al PNL, ci pur și simplu pentru a fi consecvenți cu cele afirmate de către liderii voștri”.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
O simpla hartuiala intre ALDE si PNL, fiecare dorindu-si pozitia cea mai buna intre bucile asudate ale PSD-ului local.
0
0
Meshtere, ia niste lectii de la tata. Cu totii stim ca e un onorabil si frecventabil. Pana la Tariceanu mai ai o distanta galactica. Iar Tariceanu oricum e praf. De ce incerci sa-ti depasesti conditia cand e imposibil???
2
0
Orice dar numaindin gura astuia sa nu auzim.Oare lui Hutuca nu ii este rusine sa fie reprezentat in presa de asa oameni josnici?Oare chiar nu stiti ce hram poarta?Sunteti extraordinari de josnici.
3
5
Bai fiu de camatar, mai bine nu mai directiona banii catre primariile PNL ca sa ii furi tu prin firma lui socru tu
7
4
Inteleg de la dl consilier,ca nu conteaza cum se pozitioneaza un partid fata de obiectul hotararii,ci doar dragul de a vota impotriva ,cu ei,chiar daca motivatia este in interesul cetatenilor judetului.
7
2
Venind din partea unui PNL-ist, indemnul este chiar hilar. Filialei locale PNL inca nu i s-au sters in totalitate cerculete maro de pe nas, datorate eternei relatii amicale cu PSD-ul. Acum insa latra subtire prin vocea unui tzepar evazionist sau a acestui carpa'n cur anonim.
16
3

REPLICA

LOTO

6/49
392234462419
5/49
22315123624
joker
61933284515