REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
14.2° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Consiliul Judeţean a comandat cartuşe de imprimantă de 1 milion de lei, care nu sunt bune!

Consiliul Judeţean a comandat cartuşe de imprimantă de 1 milion de lei, care nu sunt bune!

Replica API 9 septembrie 2016 | 13:05 298

Să „râdem” cu ai noştri:

Să „râdem” cu ai noştri:

După ce s-au trezit că au la staţiile de asfalt ale Direcţiei de Drumuri hamuri şi trăsuri, dar într-un final au desluşit „misterul”, reprezentanţii Consiliului Judeţean Constanţa au mai descoperit o „nefăcută”: un contract în valoare de 1 milion lei noi pentru consumabile aferente imprimantelor şi xeroxurilor din cadrul instituţiei.

Toate „bune şi frumoase”, numai că momentan contravaloarea cartuşelor de imprimantă nu a fost achitată integral, mai cu seamă că noua conducere a CJC a descoperit că a intrat în posesia unor consumabile care nu se potrivesc. „Avem cartuşe care nu sunt potrivite cu tipurile de imprimante de la instituţie. Este un contract semnat în 2015. Au fost deja achitate facturi de circa 800 de mii de lei, acum au venit ultimele facturi la plată. Încă nu s-a achitat”, a explicat vicepreşedintele CJC, Claudiu Palaz. Potrivit informaţiilor de la licitaţiile organizate de CJC, de furnizarea acestor consumabile s-a ocupat firma Mida Soft, condusă de Daniel Moruz. Contactat de „Replica”, Daniel Moruz a explicat faptul că a participat la o licitaţie şi că, într-adevăr, obiectul contractului l-a reprezentat livrarea de consumabile. „Ultima factură a fost emisă la data de 31.05.2016, scadentă în iulie. Da, este încă neachitată, are o valoare de 249 de mii de lei”, a precizat Moruz. Tot el a recunoscut faptul că, în urmă cu o lună, a fost înştiinţat de reprezentanţii CJC că produsele livrate nu sunt compatibile cu imrpimantele consiliului. „Am avut o discuţie cu reprezentanţii CJC, că au comandat greşit consumabilele. Am încercat să le propun o soluţie. Nu am primit încă un răspuns”, a mai spus Moruz. El a adăugat că, dacă nu se va ajunge la o înţelegere, va fi nevoit să se adreseze avocaţilor.

Alexandra ANTON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108