REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
17.4° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

CONSTANȚA... EXPLODEAZĂ! ZILE de FOC, la PROPRIU!

CONSTANȚA... EXPLODEAZĂ! ZILE de FOC, la PROPRIU!

Replica API 4 iulie 2021 | 00:12 4322

Ultimele zile au fost de foc pentru județul Constanța. Autoritățile au fost în alertă, iar constănțenii au stat ca pe... jar! Startul s-a dat încă de vineri, 2 iulie, dimineață, când o tragedie a avut loc la Corbu, fiind vorba de crimă și viol. Însă, la scurt timp, o explozie a avut loc la Petromidia. Mai multe persoane rănite, una decedată. Ancheta este în curs, însă, a doua zi, adică duminică, 3 iulie, o altă explozie a avut loc. De data aceasta în municipiul Constanța, în zona Industrială. Nici bine nu a fost lichidat incendiul, că un alt apel prin 112 alerta pompierii. Un autovehicul a luat foc în trafic, la Agigea, din cauza... artificiilor. O femeie s-a ales cu arsuri.

Explozie la Petromidia

Vineri, ora 12:16, a fost anunțat printr-un apel la 112, un incendiu la Rafinăria Petromidia, localitatea Năvodari. În aproximativ 8 minute de la primirea apelului, pompierii au ajuns la fața locului și au constatat că incendiul se manifesta cu flacără deschisă și degajări de fum. Imediat de la primirea apelului, în vederea optimizării misiunii de răspuns, la nivelul județului a fost activat planul roșu de intervenție care presupune suplimentarea resurselor medicale la fața locului.

Bilanțul: șase victime: una a murit, alte două, transferate la București

Prioritatea echipajelor de intervenție a reprezentat-o evacuarea imediată a victimelor , dintre care, 1 cu arsuri pe 45% din suprafața corpului transportată cu elicopterul SMURD la spital, 1 cu arsuri la nivelul feței transportată la spital, 1 cu traumatism membru inferior, 1 cu traumatism lombar transportată la spital, 1 cu arsuri minore. O persoană a fost dată dispărută. Din păcate, a fost găsită moartă. Era un tânăr de 33 de ani, soț și tatăl unei fetițe de doi ani.

Citește și: Iată STAREA RĂNIȚILOR în urma EXPLOZIEI de la PETROMIDIA!

Peste 100 de pompieri, din Constanța și din localitățile limitrofe s-au luptat cu flăcările, iar mai multe ambulanțe și așteptau să preia răniții, pentru a-i transporta la spital. Elicopter SMURD, și alte două elicoptere de la Baza Mihail Kogălniceanu au aterizat la locul tragediei, pentru a prelua răniții.

Citește și: S-a repetat ISTORIA la PETROMIDIA! După INCENDIUL din 2016, niciun VINOVAT, deși au MURIT DOI oameni! Video

Două victime au fost transferate la București, la Spitalul Floreasca

Aproximativ 120 de pompieri din cadrul mai multor Inspectorate pentru Situații de Urgență Județene, Călărași, Tulcea, Ialomița și Brăila, au acționat cu următoarele mijloace de intervenție : 14 Autospeciale de stingere cu apa și spumă; 3 Autocamioane de intervenție; 4 motopompe de mică și mare capacitate; 1 autospecială CBRN; 1 autospecială transport victime multiple; 1 ambulanța SMURD Terapie Intensivă Mobilă; 6 ambulanțe SMURD Echipaj de Prim Ajutor; 6 ambulanțe ale SAJ Constanța (1 echipaj C2 și 5 echipaje B2); 2 elicoptere SMURD.

Citește și: EXPLOZIE la PETROMIDIA: Declarațiile fetei uneia dintre VICTIMELE internate la Floreasca

Cercetările sunt în curs, în cauză fiind întocmit un dosar de cercetare penală, in rem.

EXPLOZIE la CELCO, în zona Industrială

A doua zi, sâmbătă, 3 iulie, un alt eveniment dădea alerta la Constanța. ”S-au auzit 3 explozii și un fum alb, gros”, a fost mesajul transmis la 112. De fapt, avusese loc o deflagrație la fabrica de BCA și adeziv Celco, din zona Industrială. Pompierii s-au chinuit să stingă flăcările, reușind în cele din urmă. Din fericire, nici o persoană nu a fost rănită.

Citește detalii aici: ÎNCĂ o EXPLOZIE la CONSTANȚA! VIDEO de la FAȚA LOCULUI!

Video:

Mașină în flăcări, la Agigea

Militarii ISU Dobrogea au fost solicitați, sâmbătă, 3 iulie a.c., să intervină în centrul localității Agigea, acolo unde a izbucnit un incendiu. La fața locului s-au deplasat 2 autospeciale de stingere, un echipaj de prim ajutor, și 11 pompieri.

La ajungerea echipajelor, autoturismul ardea generalizat și se lucrează pentru lichidarea incendiului. Potrivit informațiilor noastre, o femeie prezintă arsuri de gradul 2 pe membrul inferior, în zona gambei. Femeia a ieșit singură din mașină. Aceasta a fost transportată la spital de echipajul SMURD B Port. Incendiul a fost lichidat, iar ca și cauză probabilă: efectul termic.

Citește și: Mașină ÎN FLĂCĂRI, la Agigea, din cauza ARTIFICIILOR! O FEMEIE a suferit ARSURI. VIDEO

Pe lângă aceste evenimente, au fost înregistate și altele, fiind vorba de incendii izbucnite în apartamente și incendii de autovehicule.

Însă, cele două mari explozii au fost evenimentele care au alertat constănțenii și nu numai.

Citește și: Ministrul Bode, Despescu și Raed Arafat au nimerit în mijlocul CRIMELOR și EXPLOZIILOR din județul Constanța!

Prin urmare, da, putem spune că județul Constanța... explodează!

L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Next: CERNAVODA si ne-am ras de pe fata pamantului
0
0
Bravo Baby Brocker
2
1
Centrala de la Cernavoda
3
0
O fi mana unui alt Mustafa ca la Corbu !
1
0
Doamne fereste ce exprimare. Si va mai numiti jurnalisti.fiti ba seriosi ca va faceti fe ras constant
5
1
este in creierul jurnalistului...
10
1
neglijenta , neprofesionalism si multa lipsa de control !
12
0
CU JURNALISTI HOMOSEXUALI
20
1
Nimic nu este intamplator...astea is tehnici de gherila ...sri sts dormiti??
19
0

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468