REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.7° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
11.7° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Constănțean, parte dintr-o GRUPARE care dădea 'BUFURI' în Spania: circa 100.000 de euro, un Mercedes și brățară cu DIAMANTE!

Constănțean, parte dintr-o GRUPARE care dădea 'BUFURI' în Spania: circa 100.000 de euro, un Mercedes și brățară cu DIAMANTE!

Replica API 27 august 2019 | 00:00 256

Un bărbat în vârstă de 42 de ani, din Constanța, care avea emis pe numele lui un mandat european de arestare emis de către autoritățile din Spania, a fost depistat la malul mării de către polițiștii constănțeni. Ulterior a fost prezentat Curții de Apel Constanța, instanță care a dispus executarea mandatului european de arestare emis la data de 30.07.2019 de către Tribunalul Regional din Alicante, Secția 10, Spania.

În sarcina persoanei solicitate, fiind vorba de bărbatul în vârstă de 42 de ani, din Constanța, s-a reținut că, în cursul anului 2009, împreună cu alți participanți (doi la număr), s-au constituit într-o grupare infracțională organizată și au acționat pe teritoriul Spaniei, săvârșind în mod repetat, potrivit rolii.ro, fapte de sustragere de bunuri din diverse imobile (locuințe), specializându-se infracțional în acest sens. S-a mai evidențiat că ceitrei membri ai grupării infracționale au acționat repetat pe teritoriul Spaniei, în perioada de timp reținută, acționând în același mod, în baza aceleiași hotărâri infracționale și dovedind o specializare infracțională în comiterea de fapte de sustragere de bunuri. Mai exact, au pătruns prin efracție într-o locuință din localitatea Xabia, Spania, și au sustras mai multe bunuri (bijuterii, printre care și o brățară cu diamante), după care au pătruns prin efracție într-o altă locuință, forțând ușa principală, și au sustras mai multe bunuri (obiecte de valoare și bijuterii și un autoturism marca Mercedes CLK320). Apoi, au mai spart alte trei locuințe din localitatea Denia - Spania și au sustras mai multe obiecte de valoare și suma de 92.000 euro în numerar dintr-un seif. Pagubele au fost evaluate la 1.326 euro, iar obiectele de valoare la 92.550 euro. În urma efectuării unei percheziții la domiciliul celor trei inculpați, s-au ridicat unelte folosite la intrarea prin efracție în imobile, precum și mai multe obiecte de valoare, printre care au fost identificate și cheile de la autoturismul marca Mercedes. Menționăm că faptele penale descrise în conținutul mandatului european de arestare sunt incriminate și de legea penală română, respectiv infracțiunile de constituirea unui grup infracțional organizat, pedeapsa prevăzută de lege fiind închisoarea de la 1 la 5 ani și interzicerea unor drepturi, și furt calificat, pedeapsa prevăzută de lege fiind închisoarea de la 2 la 7 ani.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Diaspora....
1
2
Indivizi execrabili, nascuti din pleava societatii romanesti . Se va naste cineva care sa faca o curatenie in Romania si in intreaga Europa ?
3
0
....,,vai ,a fost 3 luni ,,la munca "in strainatate si a venit plin de bani. Borasc cind aud asa ceva. La munca....mai bine zis ,la furat ,la curvarasit....
3
2
Si ei ca astia din politica dintr o data cu bani multi,masini scumpe ,proprietati!Cand ii pui sa justifice n au ce sa zica decat cu MAtusa Tamara si cu Termopane.Au si astia soacre bogate ca primarul din Iasi
4
0
Poate ne explica Cosita Marius de unde a avut bani sa isi cumpere autobuzul ala de se plimba prin oras, precum si mai multe proprietati imobiliare. Nu cumva de la sotia lui? Poate se sesizeaza cineva si cu asta
6
1
Nu e adevarat,in Spania nu avem noi asemenea calitati de romani,e posibil sa fie o gresala.Asemena calitati sunt in Parlamentul Ro.Sunt cei mai adevarti politicieni care ne reprezinta si noi romani trebue sa ne mandrim cu ei.
3
0
Cernavoda: Gabi Mitu, Cosita Marius, Marius Iarnutac, Ruginitii, Pironii, in special primii doi, nevestele la pl, halal barbati tatuati dar pizdificati total, bufuri similare au executat si ei in Spania sa le arate la neveste ce barbati sunt ei. Masini de zeci de mii de euro aparute din ceata, fara 1 zi de munca cinstita.
14
3

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108