REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
14.2° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Construirea noului campus al CERONAV a intrat în linie dreaptă!

Construirea noului campus al CERONAV a intrat în linie dreaptă!

Replica API 12 noiembrie 2019 | 16:20 313

Ovidiu Cupșa, directorul CERONAV, a anunțat faptul că proiectul privind construcția noului campus de instruire teoretică și practică a marinarilor a intrat în linie dreaptă.

”Astăzi am semnat documentația de atribuire. CERONAV va intra pe piața serviciilor integrate, consolidându-și poziția de lider regional. După finalizarea celui mai modern centru de instruire fluvial din Europa, de la Galați (foto 4), noul campus de la Constanța se înscrie în procesul de modernizare și intrare pe noi piețe internaționale.

Proiectul, care include bazin de antrenament, săli de curs moderne și spații pentru furnizarea de servicii integrate cursantilor, a intrat în finala concursului mondial de arhitectură de la Singapore! România este un jucător din ce în ce mai important în domeniul trainingului maritim, fluvial și off-shore. CERONAV are cea mai mare ofertă de cursuri la nivel european, la cele mai înalte standarde mondiale. Scopul nostru principal este ca România să-și respecte obiectivele asumate prin convențiile internaționale și să furnizăm personalului navigant certificate conforme cerințelor flotei mondiale și pieței off-shore. Mulțumesc întregii echipe CERONAV pentru implicare și profesionalism. Așa să ne-ajute Dumnezeu!”, a scris, pe pagina sa de facebook, Ovidiu Cupșa.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ne bucuram. Succes
0
1
mai exista si manageri buni
0
1
Macar un domeniu in care suntem la standardele lumii civilizate. Succes si cu pavilionul romanesc Ovidiu! Poate intr-o zi o sa avem iar nave.
1
1
Dupa lungi dezbateri birocratice, in sfarsit se aproba un obiectiv care va ridica orasul Constanta la cele mai inalte standarde pentru pregatirea personalului navigant. Ca fapt divers, nu are nicio legatura bugetul pentru un spital, cu bugetul alocat de surse proprii pt un asemenea obiectiv. Felicitari echipei CERONAV pt management si toate investiile din orasul Constanta si Galati.
1
1
Felicitari! Mult succes in noul proiect! Doamne ajuta!
3
1
Sa faca min sanatatii desteptule! Vai de capul tau frustratule
4
0
Mai lasa sediul nou si GURA MICA!Dupa spital nou va facem si voua spagari CERONAV...numai fosile pe abuz de putere si functie...sediu nou va trebuie?Sa se surpe cu voi inauntru daca il inaugurati inainte de un nou spital!
2
4

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108