REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
17.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Consultări la Cotroceni. Tomac: Avem nevoie de o moţiune de cenzură; actuala putere s-a compromis definitiv

Consultări la Cotroceni. Tomac: Avem nevoie de o moţiune de cenzură; actuala putere s-a compromis definitiv

Replica API 25 octombrie 2018 | 00:28 367

Eugen Tomac

PMP intenţionează să iniţieze o moţiune de cenzură împotriva Guvernului, considerând că actuală putere "s-a compromis definitiv", a declarat, miercuri, preşedintele formaţiunii, Eugen Tomac.

Acesta a condus delegaţia PMP la consultările cu Klaus Iohannis pe tema justiţiei.

"Actuala putere, PSD-ALDE, s-a compromis definitiv pe legile justiţiei. Actualul Guvern nu mai are nicio legitimitate în a ne apăra interesele în an centenar iar Partidul Mişcarea Populară a venit cu acest subiect, pe care l-am discutat cu domnul preşedinte Iohannis, şi credem că, aşa cum susţinem de trei luni de zile, avem nevoie de o moţiune de cenzură", a afirmat Tomac.

Astfel, a spus el, partidul va iniţia din nou un dialog cu partidele parlamentare pe tema acestei moţiuni.

"Credem că singura soluţie pentru a scăpa de această gaşcă care terorizează statul de drept este să demitem actuala guvernare, să demitem actualul Guvern, pentru că acest Guvern de marionete izolează România, îi ţine pe români departe de lumea civilizată iar ultimul raport primit de la Comisia de la Veneţia demonstrează că acest limbaj duplicitar pe care îl folosesc la Bruxelles şi cu totul altceva se întâmplă acasă nu mai este credibil pentru nimeni", a punctat Tomac.

sursa

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cand vom scapa de acesti analfabeti, aceste nulitati, aceste non valori? Un stat care se respecta nu poate fi acaparat de niste borfasi ordinari- carora nu li se poate opune nimeni pe motiv ca s-au incarligat precum o caracatita, unul mai penal decat altul, unul puscarias, altul mincinos, altul analfabet- aceasta este clasa elitelor, ajunse la bataranete- dupa cumpararea unor studii de la particular, fara experienta in activitate, fosti soferi, mecanici, tractoristi- sa ne conduca in timp ce , adevaratele capacitati cu cariera extraordinara in spate, - NU au loc de de semidoctii astia!
2
0
De ce l-am impuscat pe Ceausescu! Ca sa conduca tara un HOT penal inconjurat de alti hoti penai!! Aveam o economie dezvoltata, oamenii erau egali si traiau bine, acum avem o mana de hoti milionari in euro sau dolari si, 90% saraci pamantului. Robi in tara lor. Aia care traiesc bine, sa voteze psd, ceilalti sa-i ia cu parul sa-i faca sa se ascunda singuri in puscarii de furia poporului pe care l-a jefuit.
4
0
O cugetare din ciclul munca in zadar, sau, cum sa te faci ca muncesti. Motiunea de cenzura, se voteaza in parlament, unde, ca sa vezi, guvernul este sustinut de majoritatea parlamentara. Sigur va trece meotiunea pentru ca vor explica atat de emotionant, incat membrii PSD vor da jos propriul govern.
4
2
sluga basista , v-a lasat udrea partid , betivi jegosi si puturosi !
2
5
bai ia dute tu draq la Rep Moldova ta, te-a adus Basu, si acum il pupincuresti de mare calitate, tu nu ai nicio legatura cu tara asta, mars la Putin,..
3
5
2% ar trebui sa se numeasca. Asta este scorul marelui partid de basini basist de mincinosi patentati si care au un singur tel acela de a pune mana pe functii si ingenunchiat tara. Ba nea Tomac tu ai avut vreodata servici? In afara de ala de carat geanta si tinut umbrela chioretelui??
4
5
Dragule vad o multime de rautaciosi aici.Dar credema asa cunilingus nu mi-a mai fost facut nici o data.Esti minunat in cea ce ma priveste te descurci.Lasate de asa zisa politica pe care o faci si cautama, cu siguranta mai ai nr meu.Te las sa ma pupi acolo unde i-ti place tie.
4
5
N-apuc bine sa ma kc, Ca-l haleste Tolomac...
7
8
sugi pula sub copac mare cacat esti tomac.
5
6
pemepe este um partid toxic ca si parintele lui care a girat taierea pensiilor si salariilor in timp ce concomitent acolitii se lafaiau in milioane de euro
7
6

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108