REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
14.2° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Copilă de 13 ani, infectată cu HIV, obligată să se prostitueze

Copilă de 13 ani, infectată cu HIV, obligată să se prostitueze

Replica API 10 august 2012 | 00:00 116

Flagrant într-o parcare din Mamaia, în timp ce proxenetul tranzacţiona trei tinere - video!

Flagrant într-o parcare din Mamaia, în timp ce proxenetul tranzacţiona trei tinere - video!

Mai multe percheziţii au avut loc, pe parcursul zilei de ieri, la domiciliile unor persoane suspectate de proxenetism. Acţiunea în forţă a oamenilor legii a venit după ce o copilă, de numai 13 ani, a scăpat din mâinile sceleraţilor care o vindeau cu ora amatorilor de acte sexuale cu minori. Din primele date, s-ar putea ca plăcerea bolnavă să îi coste sănătatea, ba chiar viaţa pe clienţii racolaţi de proxeneţi, şi asta pentru că fata în cauză ar fi, potrivit unor surse, infectată cu HIV.

Flagrant, percheziţii şi audieri până la ore târzii - este bilanţul acţiunii de ieri, în urma căreia două persoane au fost reţinute pe bază de ordonanţă în arestul IPJ Constanţa, urmând ca azi să fie prezentaţi Tribunalului Constanţa cu propunere de arestare preventivă. Cei doi bărbaţi reţinuţi, C. Marian, în vârstă de 32 de ani, şi T. Daniel, în vârstă de 18 ani, ambii din Constanţa, sunt acuzaţi de comiterea infracţiunilor de proxenetism, lipsire de libertate şi loviri sau alte violenţe, în formă continuată.

Cum au fost săltaţi proxeneţii

Conform unor surse, cei doi au fost prinşi după ce o minoră în vârstă de 13 ani, din Ovidiu, a reuşit să reclame oamenilor legii că este obligată să se prostitueze. Odată intraţi pe fir, oamenii legii au constatat că au de a face cu o reţea de proxenetism-prostituţie. Prin urmare, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, cu sprijinul lucrătorilor din cadrul S.I.P.I., D.O.S., S.I.A.S. şi I.J.J. Constanţa, sub directa coordonare a procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, au organizat un flagrant într-o parcare din staţiunea Mamaia, ocazie cu care au fost depistate în flagrant B. Nicoleta, de 26 ani, din municipiul Constanţa, F. Mihaela, de 20 ani, şi P. Elena, de 22 ani, ambele din municipiul Bucureşti, suspectate că practicau prostituţia în folosul lui C. Marian, de 32 ani, din Constanţa. Proxenetul a fost ridicat de oamenii legii, laolaltă cu fetiţele scoase la "produs" imediat ce a primit banii marcaţi "PROXENET" de la aşa-zişii clienţi. În afară de acest flagrant, au fost efectuate şi trei percheziţii domiciliare în cursul cărora a fost depistat şi T. Daniel, de 18 ani, din municipiul Constanţa, suspectat cu privire la faptul că a exploatat-o sexual, împreună cu C. Marian, pe minora G. L., în perioada mai-iulie 2012. Totodată, a mai fost depistată şi C.G., de 17 ani, persoană neînregistrată, suspectată că practica prostituţia în folosul lui C. Marian.

Vom reveni.

Alexandra ANTON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108