REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.9° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
17.9° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Costel Stanca, noul director al Portului Constanța

Costel Stanca, noul director al Portului Constanța

Replica API 24 decembrie 2019 | 01:08 1984

Consiliul de administrație al Companiei Administrația Porturilor Maritime Constanța s-a întrunit luni, 23 decemrbie, în ședință, ocazie cu care s-a decis ca noul director al companiei să fie Costel Stanca, prorectorul UMC.

Citește și:

Costel Stanca, propunerea PNL pentru conducerea Portului Constanţa

M.P., A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Acum cativa ani, la o petrecere de Craciun, s-a inbatat asa de tare incat a inceput sa pipaie o colega ce era acolo cu sotul. Abia a scapat de bataie
2
19
acest individ a fost exmatriculat de la doctorat de Dl. Prof Ivan pentru incompetenta
3
17
Psd a terminat toate porturile de pe Dunare. Sa vedeti ce este in portul Galati si sa va minunati. O slehta de infractori de la organizatia PSD, incepand cu directorul prins in flagrant luand mita, nepoate, amante, fini de citi manageri, soti de consiliere judetene, elefanti de partid care au falimentat institutii de stat, lipitori de afise, pupile de politicieni.
26
0
Portul Constanta avea nevoie de un director cu expertiza D-lui Decan. Succes!
25
4
Din pacate nu va avea timp sa faca nimic din ce i cereti voi aici. Presiunea de la Bucuresti va fi atat de puternica incat nu va face fata solicitarilor PNL ului. Bani, exact, de ce credeti ca toti se zbat sa si numeasca oamenii lor!!! Cand nu va mai putea umple diplomatul cu bani pt Bucuresti va sfarsi ca toti ceilalti!!!
7
21
In sfarsit Portul Constanta ajunge pe maini bune!
25
2
Va rugam deschideti pista de biciclete de pe digul de nord al portului Constanta.
24
3
Inteleg ca nu a mai condus o institutie publica, asa ca haideti sa vedem ce face si sa o lasam mai moale cu criticile.
27
2
Poate face un audit de eficienta cum a fost cheltuit banul publica pe tot felul de studii si previziuni si pe angajari de consultanti si consilieri, gen Terciu care a supt din toate companiile de stat
26
1
Mi-a fost consultant, un tip profesionist si abil. Cred ca va face o treaba buna daca va avea sustinerea politica necesara.
27
2
Bre 'dom director, are dreptate fostii folbalisti. Noi am ramas 3 sifoane acilea la stadion si ne e foame rau. Nu am mai pus laba pe ceva lovele de cativa ani. Nu am mai reusit sa prostim conducerile astea care a fost pana 'acu.... Rele lume bre. Poate ne dai matale ceva?
22
5
ASTEPTAM CU NERABDARE SI SCHIMBAREA CONSILIERULUI PSD DIRECTOR EXPLOATARE APC TEODOR PATRICHI MARELE SPAGAR DIN REMORCAJ SI PILOTAJ CARE CARA GEANTA LUI FAGADAU.COPILUL ASTA E UN RETARD CARE FACE NUMAI RAU APC SI OAMENILOR CINSTITI DIN SUBORDINE DNA SA SE SESIZEZE DE UNDE A FACUT ATITA AVERE.
27
1
Hai sa lasam omul sa demonstreze si comentam dupa.Mult succes domnule Stanca Costel !!!
29
4
Daca ajuns director acest limbric cu corn in frunte s-a sfarsit cu portul. huuuoo PNL
8
26
Amice colectivul Ambulanta :ia ma taci din gura ca numai prosti spui bai Mai bine sa Zici Jos Ciuma PNL-lista ca merita pe de plin Multa Muie si Lasa in Pace Psd-ul ce Rau ti-a facut Tie si nu mai Injura ca Taranul Prost de la Vaci si stai cuminte in banca ta ca dau de pamant cu tine cu injuraturi urate Clar Bai Maimutoi Tolomac!
3
25
ce fata de cap ..de sapa are
2
27
JOS CIUMA PSD. BADESCU LAURENTIU Dati afara aceasta ciuma rosie PSD ista. A ocupat postul de manager cu spagi grase si ne a terorizat pe toti. Acesta ciuma si cu lingai lui DORCEA ALEXANDRU un analfabet care ne a steicat toate masinile un sobolan care nici nu stie sa scrie. IACOB MONICA o contabila care nu are habar de bugete. ONEA IULIA ciuma PSD ista combinata cu BADESCU LAURENTIU si cu multi alti. Acesti lingai sa dispara din ambulanta mai ales DORCEA ALEXANDRU care face pe seful cadrelor medicale si le insulta. Dl dr Cealera te rugam sa faci curat si alungi aceste ciume Te sustinem
25
1
Felicitari Costel! Urmeaza Laurentiu la ANR. Baietii astia o sa faca treaba buna! Succes!
34
5
PNL macar e hotarat, si a pus omul. PSD l a pus pe Tivilichi care nu era al lor!!! A tinut toti liberalii pe functii!!! Dracu va mai voteaza cu conducerea asta la judet si municipiu!
32
2
SUCCES ,,dar te implorarm si noi in prag de sarbatori, sa te implici si sa ajuti echipa de fotbal PORTUL CONSTANTA, ce-a mai veche din dobrogea, sa devina o forta la nivelul judetului
7
25
acum cativa ani la balul bobocilor s-a facut crita si s-a luat la bataie. un caracter infect
14
25
Las ca face Danuta o tranteala cu sefii de la Bucuresti si revine director general!
12
33
Un bun manager! Om exceptional
37
11
Costel Stanca este omul lui Comanescu GSP, el l-a pus in CA, alaturi de catelul Burlacu. GSP va scoate oile si va face orice vrea Comanescu in port, directorul minunat fiind de fatada.
21
33
PNL ul de o suta de ori mai petetic decat PSD ul! Pai cu asa oameni ies in fata? Incredibil!!!!!
28
27
poate ne scune si de ce isi batea sotia
22
25
Felicitari! Mult succes si putere de munca. Un om de cuvant cum rar intalnesti!
34
21
Este usor sa scri mizerii despre altii. De obicei scriu cei care nu au facut nimic in viata. Felicitari Domnule Costel Stanca!!!
36
22
Un profesor cinstit, cu bun simt care a crescut in cariera pe propriile puteri. In sfarsit o persoana mai tanara in conducerea portului.Succes
36
19
Offf.. betiv, fripturist, fomist, chrvar fripturist, lacom, moartea banului. Bodyguarzii de la club doors nu-i mai dau voie inauntru...
23
31
Vaaaaaai... bai omul asta are probleme serioase la cap. Nu a primit diagnostic ca in romania nu se iau in serios problemele mintale. Dar a facut multe porcarii... luati masuri oameni !!! E nebun!
24
31
ce castana fierbinte cu nava plina cu oi moarte ii lasa daniela , curvistina ministerului...!
38
7
Bravo. Mult succes si putere de munca
33
12
Felicitari si mult succes!
33
13
scrie corect
27
5
E o glume? Acest individ are un profil moral foarte dubios; 1. A intrat cu masina in stalp pe varianta mort de beat 2. S-a culcat cu studente cat timp erau studente,pe una dintre ele a batut-o in Cuba bar 3. De curand a luat imbrancituri de la prietenul altii studente la care s-a dat 4. este scalvul lui Panait la UmC si va si scavul celuilalt Panait la APC. liberalii genereaza doar dezamagire. Pacat
42
35

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212