REPLICA ONLINE CONSTANTA

1.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
1.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Cozmin Gușă: Reținerea lui Pițurcă are legătură cu Ludovic Orban

Cozmin Gușă: Reținerea lui Pițurcă are legătură cu Ludovic Orban

Virgil STOIAN 30 ianuarie 2023 | 16:05 3344

Consultantul politic Cozmin Gușă susține că reținerea lui Victor Pițurcă de către DNA poate fi citită în cheie politică. Gușă spune că Pițurcă a fost reținut pentru că e prietenul lui Ludovic Orban.

Cozmin Gusa: Retinerea lui Piturca are legatura cu Ludovic Orban

"Știrea e importantă oricum, dar dacă socotiți că Victor Pițurcă este prietenul de 30 de ani al lui Ludovic Orban, pricepeți mai corect mizele jucate. Și tot așa primesc răspuns cei ce nu pricepeau cum a primit Pițurcă contracte de stat în pandemie, când premier era LuCOVID. Treaba de ieri cu amanta a fost deci doar “deschiderea”!, susține Cozmin Gușă.

Reamintim că fostul selecționer al României, Victor Pițurcă, a fost chemat, luni, la sediul central al DNA. Acesta a fost nevoit să dea declarații în fața procurorilor anticorupție. Conform ProSport, Victor Pițurcă a fost reținut de către procurori și s-ar putea cere arestarea preventivă.Sursa citată spune că Pițurcă urmează să dea explicații în legătură cu achiziția de măşti anti-COVID pentru Ministerul Apărării Naționale, MApN. Sursa citată spune că este vorba despre un dosar mai vechi. În trecut s-au făcut deja mai multe percheziții și au fost deja audiate mai multe persoane. Acesta este cunoscut opiniei publice sub numele de „Măști pentru MApN”.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mai nea gusha, matale nu prea mai ce face, nu te mai baga nimeni in seama, si iti dai cu presupusul la toti si toate. Vezi locul e ocupat de CTP. Ghinion. Hotareste-te cu cine mergi? Pana una alta, Sed lex, dura lex. Cine a infaptuit, sa-si asume fapta. Daca nu-i turnau, le statea bine cu ceva meleoane pe dreapta. Asta e, cateodata iti iese, cateodata mai mergi la beciul domnesc. Ce o mai face Mazare?
2
0
Gușă este un frustrat care se oftică că are ...flit de la toate partidele. Oricum , tot ce înseamnă " om politic" este în realitate un escroc , un jeg de specimen biped , o otravă asocietății r*mănești care sugrumă Romania. Toți , cu excepția a cel mult 20 - 50 persoane maxim, sunt niste lepre care jefuiesc țara. Să mă apiș pe toți parlamentarii plnosatre. Și încep cu Stroe Felix, lepra psdistă de Cta!
4
2
In spatele mizeriei din MAPN inclusiv la fotbal. Cum ciuca a venit premier s a spart buba. Se vorbea de combinatiile ciobanului cu mapn in anii 90 acum vedem adevaratele mizerii.
0
2
Orban cel Bun, mare escroc, 90 de mil.de doze de vaccin de un miliard E la o populatie de 19 mil. Si astia in combinatie cu rezistii,progresistii,mafia globalista ne-au nenorocit.Mastile cu ala de M. Sanatatii, le vindea prin farmacia sotiei. De f. p*****a calitate , dar f. scumpe. Tb. sa fie mai multi la Mititica, prea si-au batut joc de romani.
3
0
Ardelenii astia sint toti cu ruşii cu Sibiul capitala trădătorilor
4
4
Dar pe tine cand te retine ca esti prieten si asociat cu infractorul Pacuraru
6
3
Gusa e agent al rusilor in Romania inca de pe vremea lui Nastase. Barca putinista se scufunda, iar el linge acelasi f.und de viitor dictator mort.
14
7
Gusa, n-ai inteles nimic ! Mititelu i-a facut ”cheie” lui Piti !!!
7
2
Gusa asta este un mare kkt
10
2

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920