REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
13.4° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Cristi Minculescu s-a tuns scurt și și-a făcut cont pe TikTok

Cristi Minculescu s-a tuns scurt și și-a făcut cont pe TikTok

A.F. 27 octombrie 2022 | 00:00 715

Cristi Minculescu, liderul trupei Iris, a atras atenția cu cea mai recentă apariție a sa. Solistul în vârstă de 63 de ani s-a tuns scurt după mulți ani în care a purtat părul lung.

Cristi Minculescu

Într-o fotografie pe Facebook, Cristi Minculescu apare cu noul look. Artistul a făcut primele declarații despre schimbările din viața sa. A dezvăluit că nici nu are timp de odihnă, merge la multe cântări cu trupa lui rock.

„Am avut săptămâni cu show-uri de luni până duminică, fără pauză, dar nu ne plângem. Nu există loc în care să ne simțim mai bine decât pe scenă. A fost o vară plină, iar acum urmează perioada sărbătorilor de iarnă, care este la fel. Poate după Revelion să reușim să ne odihnim puțin.

Mă simt foarte bine, într-adevăr, din toate punctele de vedere. Sunt plin de vitalitate și binedispus, mai ales că am și un nou look. Am luat cu asalt și TikTok-ul. Trebuie să mă urmăriți”, a spus Cristi Minculescu.

Cristi Minculescu s-a dedicat muzicii încă de la 20 de ani

Cristi Minculescu a renunțat la Facultatea de Hidrotehnică din cadrul Universității Tehnice de Construcții din București pentru a-și urma pasiunea, aceea de a deveni cântăreț. I-a reușit, căci acum are sute de mii de fani. Unii consideră că acesta s-a apucat la o vârstă prea înaintată de muzică, alții cred că niciodată nu e prea târziu. Avea 20 de ani.

„Nu știu sincer dacă a fost devreme sau târziu pentru că nu mi-am pus problema niciodată dacă există o vârstă optimă pentru muzică. Eu nu mi-am planificat o carieră muzicală. Descoperisem deja un talent și o pasiune, dar nu aveam nimic concret în acest sens.

Mergeam la facultate, aveam cu totul alt drum în viață până în momentul în care am realizat că asta vreau să fac, le-am dat vestea părinților mei (care n-au fost tocmai fericiți, normal) și de atunci asta a fost calea mea”, a declarat artistul.

Chiar dacă părinții nu l-au susținut inițial pe acest drum, ei au fost cei care l-au învățat să aprecieze muzica. „Nu știu dacă moștenesc de la cineva anume, însă părinții mei mi-au insuflat iubirea pentru muzică. Prin intermediul lor am ascultat piese și artiști care m-au inspirat și pe care îi admir și acum”, a mai dezvăluit Cristi Minculescu, scrie ego.ro, citat de Libertatea.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
un betiv notoriu, respect!
2
1
Cea mai buna voce ever, respect!
2
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272