REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
14.2° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Cristinel Dragomir, posibil candidat la alegerile locale din vară! Darie iese din politică

Cristinel Dragomir, posibil candidat la alegerile locale din vară! Darie iese din politică

Replica API 25 februarie 2020 | 00:00 417

Destinele celor doi foști vicepreședinți ai Consiliului Județean Constanța continuă să fie despărțite. Cristinel Dragomir și Cristian Darie se află în antiteză în ceea ce privește decizia de a candida la alegerile locale din această vară. Dacă în cazul lui Cristinel Dragomir există totuși o ușă deschisă și urmează să se gândească serios la eventuala candidatură pentru un post de consilier local sau județean, lucrurile nu stau la fel și pentru Cristian Darie. Cel din urmă exclude orice intenție de a mai candida și spune „ADIO” vieții politice.

Cristinel Dragomir

Fostul vicepreședinte al Consiliului Județean Constanța, Cristian Darie s-a săturat de politică și a ales să iasă din peisajul politic actual. „Nu mă mai bag în politică deloc, nu mai vreau. Cu siguranță voi merge la vot, deoarece tot timpul i-am îndemnat și pe cetățeni să o facă, însă pe mine nu mă mai interesează să candidez. Cine mai are chef și putere, să o facă”, a declarat Cristian Darie. Chiar dacă Cristinel Dragomir, celălalt vicepreședinte al Consiliului Județean Constanța, din vremea primarului, Radu Mazăre nu a exclus această variantă, Cristian Darie a rămas ferm pe poziții. „Cristinel Dragomir este mai tânăr și are tot dreptul să o facă”, a mai spus Cristian Darie.

Cristian Darie

Cristinel Dragomir, fostul vicepreședinte al CJ în mandatul lui Nicușor Constantinescu, se pregătește să revină cu forțe proaspete pe scena politică. Parcă n-ar vrea să rămână un simplu membru PSD și se gândește serios la o candidatură. Dragomir a spus că în acest moment nu exclude posibilitatea unei candidaturi pentru postul de consilier local sau consilier județean, însă are nevoie să se gândească serios și să se consulte cu ceilalți membri de partid. „Deocamdată nu știu dacă voi candida, o să văd și ce intenții au cei de la partid și vom discuta. Eu sunt disponibil”, a spus Cristinel Dragomir.

În schimb, fostul său coleg de consiliu, Cristian Darie, are o altă poziție: nici nu vrea să mai audă de vreo candidatură. Oare condamnarea în cazul lui Darie are legătură cu decizia acestuia?! Reamintim faptul că, pe data de 25 aprilie 2019, Judecătoria Constanţa a dispus condamnarea lui Cristian Darie la opt luni de închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe. Decizia Judecătoriei Constanţa a fost contestată ulterior de Cristian Darie pe data de 16 mai 2019, la Curtea de Apel Constanţa. Pe 29 noiembrie 2019, Curtea de Apel Constanța a decis, în rejudecare, ca pe durata termenului de supraveghere, fostul şef al Consiliului Județean Constanța să presteze o muncă neremunerată în folosul comunităţii în cadrul Unităţii Medico-Sociale Agigea sau în cadrul Primăriei/Consiliului local Agigea, pe o perioadă de 100 de zile.

Petruț IACOB

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Chiar daca Cristinel Dragomir, celalalt vicepresedinte al Consiliului Judetean Constanta, din vremea primarului, Radu Mazare nu a exclus aceasta varianta, Cristian Darie a ramas ferm pe pozitii.... Ce a vrut, oare, sa spuna autorul? Ne trezim toti jurnalisti, dar de topica, semantica, nu auzim. Ai idei bune, dar mai pune-te la punct cu scrisul. Si daca tot voiai sa faci o referinta cronologica, puteai sa-l folosesti pe Nicusor, nu pe Mazare. In fine, scrie in continuare! Ps: material despre doi abjecti, nu ne era dor de ei.
1
0
Serpisorul buzoian, obisnuit sa muste numai de cur, doreste o revenire in politica? Hai sictir javra pitica!
5
0
material prost facut.Ce are cristi dragomir cu darie.darie e si a fost un mare hot si betiv.Cristi Dragomir a fost cel mai bun vicepresedinte si un functionar public cum rar intilnesti
0
3
Mai Petrut, cred ca faci parte din grupul de amatori anonimi din Constanta " Ce pwla lingem azi"? Cu cei de pana acum sunteti 5, cu tine!
1
3
Candidati cu siguranta la cosul de gunoi al istoriei. Atat!
7
0
Un om mic si josnic,fara caracter.
12
0
Eu in locul tau nu as mai iesi la lumina tradator ordinar
13
0
Da, avem nevoie de tine ! La fel cum am avut si cand din calitatea de membru in consiliul de administratie al Tomis Car ai vandut la pret de apartament autogarile orasului nasului tau, Cameliu Babinciuc. Talhar si golan ce esti !
13
1
Constanta are nevoie de tine!!!!
3
15

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108