REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
17.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

CULMEA MEDICINEI: Dacă ești PARLAMENTAR, poți să vii de oriunde fără să stai în CARANTINĂ!

CULMEA MEDICINEI: Dacă ești PARLAMENTAR, poți să vii de oriunde fără să stai în CARANTINĂ!

Replica API 19 iunie 2020 | 12:45 2501

Hotărârea de Guvern pentru prelungirea stării de alertă precizează că cetățenii care vin în România din țări din zona galbenă de risc de infecție cu noul coronavirus trebuie să stea în carantină pe o perioadă de 14 zile la adresa de domiciliu. De la această regulă sunt exceptați însă membri ai Parlamentului European, parlamentari și personal aparținând instituțiilor internaționale și sistemului național de apărare, ordine publică și securitate națională.

Parlamentarii români nu vor fi obligați să stea în carantină sau izolare dacă se întorc în România dintr-o țară aflată în zona galbenă de risc de infectare cu noul coronavirus, se arată într-o anexă a HG care reglementează prelungirea stării de alertă în România. Guvernul scutește de la izolare sau carantină, pe lângă membrii Parlamentului României și europarlamentarii dar și „personalul aparținând instituțiilor internaționale și sistemului național de apărare, ordine publică și securitate națională”.

George Vișan

George Vișan: Deplasările externe ale demnitarilor se fac în spații controlate

”Probabil specialiștii în domeniu sanitar s-au gândit că deplasările externe ale demnitarilor se fac în spații controlate din punct de vedere al securității igienico-sanitară. Dar repet asta este doar o supoziție personală, de nespecialist.” a declarat, pentru ziarul Replica, George Vișan, deputat PSD.

Guvernul a aprobat în 16 iunie prelungirea stării de alertă cu 30 de zile

Vă reamintim că guvernul a aprobat în şedinţa de marţi prelungirea stării de alertă cu 30 de zile. Conform documentului, se menține obligatorie purtarea măștilor în spațiile publice închise, spații comerciale, la locul de muncă sau în mijloacele de transport în comun. De asemenea, persoanele care vin din străinătate din țări care nu mai prezintă un risc mare al răspândirii infecției cu coronavirus nu mai stau în carantină sau izolare.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
muie penele
2
0
miroase a neconstitutionalitate sau a discriminare
3
0
Si pulimea tot pe camera tot in spatele tastaturii meritati baa tot ce vi se intampla lasilor
2
0
mmlor trebuie scuipati pe strada!!! Sa li se faca public adresele de domiciliu sa le DEA la muie vecinii!!
3
0
Muie psd !!!!!!!
4
5
Au dreptate, ei au imunitate. Pot face ce vor, nu ca noi pulimea
8
1
Incredibil! Astia sunt parlamentarii nostri... era de asteptat, nu ne mai mira nimic. Numai facilitati pentru ei si ai lor. Niste nemernici inculti, neaveniti, care au DISTRUS si DEZAMAGIT cu legile lor de tot rasu-plansu. Astia sunt parlamentari, ce valoare au ?? A, mitraliera- medicul, andrea cozma- parasuta, serban nicolae -catastrofa, grobian, iordache -ciordache,....etc.
7
2
lasati.i,poate se infecteaza dreq cu ai lor cu toti,mai crapa,sa mai scapam de pesedei si de sparlamentari.E bine ba,aveti voie sa mergeti in sparlament,pupati.va colegii de hotii,nu uitati de analfabeta veoricaexponenta voastra!
6
3
Virusul va fi mai tare decat DNA. Ne va scapa de corupti in viitorul apropiat. Faceti stocuri de izolete, caci se pare ca in RO va veni valul 2 de acum din iunie.
5
0
Tu ar tb sa ramai in carantina multi ani de acum inainte doar ca la Poarta Alba. Nici coronavirusul nu poate sa bata prostia din capul acestui parvenit
3
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108